• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    že jsem dítě Slunce
    PRSKAFKA
    PRSKAFKA --- ---
    Mně zase říkali, že když jím třešně, tak nesmím spolknout pecku... Pak jsem ji jednou omylem spolkla a měla jsem z toho málem trauma - myslela jsem si, že mi v břiše z té pecky vyroste strom a umřu.. :-)
    TAJEDNA
    TAJEDNA --- ---
    PUPEK: :D :D já viděla tu žvejkačku, jak se přilepí na stěnu střeva... tím, že je lepkavá, uchytí se na ní další potrava a tím pádem zacpe cestu :)))
    KAERI
    KAERI --- ---
    že když budu pít Cola Cao, taky budu umět metat salta jako ta gymnastka v reklamě.

že se znám osobně s T. G. Masarykem.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    TAJEDNA: tyjo to mi naši taky pořád říkali, já si to přestavoval tak, že někde v břiše, v absolutní černý prázdnotě jsou 2 dřevěný hranolky (střeva=dřeva???), který se tou žvejkačkou slepí k sobě a to bude průšvih.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Že mi ukousaný nehty propíchaj žaludek a umřu.
    TAJEDNA
    TAJEDNA --- ---
    Že když spolknu žvejkačku, slepí se mi střeva a umřu.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Kdyz bylo napsano v TV programu "Serial VB" Myslel jsem, ze jde o serial verejne bezpecnosti.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    že kondomy jsou žvýkačky. To jsem určitě nebyla jediná, ale měla jsem k tomu i důkaz. Jako malé jsme se ségrou musely hledat mikulášskou nadílku. No, tak jsem jako sedmiletá hledala, našla barevný kondom na topení, který tam omylem nechali naši a odmítala dál hledat, protože mi bylo jasný, že tohle je moje nadílka... :D
    MISERY
    MISERY --- ---
    KAROLINA182: Komančové ale opravdu byli indiáni. http://cs.wikipedia.org/wiki/Komančové
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    ...že Komančové byli indiáni (asi kvůli podobnému slovu Apačové) a obsadili naší zem na velmi dlouhou dobu.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    "Náměstí - Jiří, host Poděbrad" místo "Náměstí jiřího z Poděbrad"
    DASHA
    DASHA --- ---
    dneska jsem zadumala na zkratkou DrSc. a vzpomnela si, ze kdyz jsem byla mala, tak jsem si myslela, ze je nekdo "kandidát vět", timpadem bude asi nejakej fakt dobrej, co se vet tyce.. =)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Za češtinu spisovnější: Měla bablka, čtyři jablka ...
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    PSYKO: :D
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    CYBORCA: opak zhasni je prece "rožni" :D
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    S brachou jsme si mysleli, ze kdyz existuje slovo zhasni, tak k nemu jako protiklad je slovo rozesni, pouzivali jsme to pomerne dlouho v domneni, ze je to normalni ceske slovo, nez nas rodice seznamili s krutou realitou. :))
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Tak do dneška bylo úplně jasný, že existuje sloveso rozsoubrodit se pro někoho... 'Ať se pro ni roszoubrodí, a pak vrbu najde si, a pro ty, co kolem chodí, na tu větev zavěsí ...'
    MISERY
    MISERY --- ---
    ERISHKA: Me bylo jako maly lito, ze je Jana/Jan a Dana/Dan a muj muzsky protejsek (Hana) neni. Ale pak jsem videla Star Wars a dmula jsem se pychou :-D
    ERISHKA
    ERISHKA --- ---
    že když existuje Jan / Jana, Jiří / Jiřina, Mirek / Mirka ... tak existuje i Zuzan.
    Napsala jsem to do písanky a nikdo mi nemohl vymluvit, že to tak není (možná jsem někde slyšela anglické Susan??)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam