• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    ALESH
    ALESH --- ---
    Kdyz bylo napsano v TV programu "Serial VB" Myslel jsem, ze jde o serial verejne bezpecnosti.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    že kondomy jsou žvýkačky. To jsem určitě nebyla jediná, ale měla jsem k tomu i důkaz. Jako malé jsme se ségrou musely hledat mikulášskou nadílku. No, tak jsem jako sedmiletá hledala, našla barevný kondom na topení, který tam omylem nechali naši a odmítala dál hledat, protože mi bylo jasný, že tohle je moje nadílka... :D
    MISERY
    MISERY --- ---
    KAROLINA182: Komančové ale opravdu byli indiáni. http://cs.wikipedia.org/wiki/Komančové
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    ...že Komančové byli indiáni (asi kvůli podobnému slovu Apačové) a obsadili naší zem na velmi dlouhou dobu.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    "Náměstí - Jiří, host Poděbrad" místo "Náměstí jiřího z Poděbrad"
    DASHA
    DASHA --- ---
    dneska jsem zadumala na zkratkou DrSc. a vzpomnela si, ze kdyz jsem byla mala, tak jsem si myslela, ze je nekdo "kandidát vět", timpadem bude asi nejakej fakt dobrej, co se vet tyce.. =)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Za češtinu spisovnější: Měla bablka, čtyři jablka ...
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    PSYKO: :D
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    CYBORCA: opak zhasni je prece "rožni" :D
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    S brachou jsme si mysleli, ze kdyz existuje slovo zhasni, tak k nemu jako protiklad je slovo rozesni, pouzivali jsme to pomerne dlouho v domneni, ze je to normalni ceske slovo, nez nas rodice seznamili s krutou realitou. :))
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Tak do dneška bylo úplně jasný, že existuje sloveso rozsoubrodit se pro někoho... 'Ať se pro ni roszoubrodí, a pak vrbu najde si, a pro ty, co kolem chodí, na tu větev zavěsí ...'
    MISERY
    MISERY --- ---
    ERISHKA: Me bylo jako maly lito, ze je Jana/Jan a Dana/Dan a muj muzsky protejsek (Hana) neni. Ale pak jsem videla Star Wars a dmula jsem se pychou :-D
    ERISHKA
    ERISHKA --- ---
    že když existuje Jan / Jana, Jiří / Jiřina, Mirek / Mirka ... tak existuje i Zuzan.
    Napsala jsem to do písanky a nikdo mi nemohl vymluvit, že to tak není (možná jsem někde slyšela anglické Susan??)
    INXS
    INXS --- ---
    že je tříbor
    vidlička, nůž a lžíce, to jsou přeci tři věci, takže tříbor
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Že díry, podlouhlé zužující se jeskyňky a jiný prolejzačky v našich pískovcových skalách jsou "vyhnilý velryby". Jak by ne, když tam přece dřív bylo moře a skály vznikly z usazenin.
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    NIGHTFURY: ano ano,

Na topole nad jezerem
    seděl Vodník podvečerem:
    „Sviť, měsíčku, sviť,
    ať mi šije niť.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    já jsme si vždycky říkal, že až budu velkej, dospělej, tak už to nebudu já. Bude to nějakej dospělák, uplně jinej. Vůbec jsem si nedovedl představit kdy a jak k tý výměně dojde. Teď si říkám, jako jo, jsem to pořád já, ale až budu důchodce, tak to už nebudu já, to bude někdo uplně jinej, nějakej dědek vrásčitej, ale vůbec nemám představu, kdy a jak k tý výměně dojde...
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MISERY: aha :) no z kontextu cele pisne to vyplyva, zhruba 20 let jsem ji ale celou neslysela, tak uz jsem na to davno zapomela. (Obcas mam pocit, ze se mi s vekem natahuje vedeni:)
    MISERY
    MISERY --- ---
    MARGARITKA: Protože je to beruška aka Slunéčko sedmitečné.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    KAROLINA182: jakto, ze Slunicko neni opravdicka zhava koule?? To mne teda jeste nikdo nevysvetlil... :-x
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam