• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    KAERI
    KAERI --- ---
    že sestřička u doktora je sestra toho doktora. A že když se jeden z bratrů stane doktorem, budem dělat spolu.
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    ...pravda a laska vzdy zvitezi nad lzi a nenavisti.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Věřila jsem, že na zábradlí schodiště ve školce, kam chodila moje sestra, je spála. A kdo se zábradlí dotkne, ten se nakazí a zemře. Nevím vůbec, jak jsem na to přišla, máma se mi to snažila vymluvit, ale já se nedala, vytvale se odmitala toho zabradli chytit a k témuž nabádala i sestru.
    STALK
    STALK --- ---
    já zase znal okibaču "čérno okybača ovečky zatača" a taky sem nechápal co sou ty maměnky co nemá.
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    Kdyz jsem byl malej tak jsem myslel ze notar je hudebnik co na nic nehraje a jen pise noty...
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    RAJCHE:
    LILY:
    Ja taky.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    V predskolnim veku mi rodice vysvetlili, ze se voda muze vyskytovat ve vice skupenstvich - klasicka tekuta, led a para.....vubec jsem nechapal k cemu to je dobry, ale prislo mi to magicky a ujety. Predpokladal jsem, ze tuhle vlastnost musi mit i dalsi veci.

Nicmene,.... kdyz mi o Vanocich u stromecku predstavili 'Zele Bonbony' automaticky jsem predpokladal, ze jsou ze zeleza... A zelezovy bonbony se se mnou tahly az do 12ti :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    Myslela jsem si, že píseň "Když jsem já ty koně pásal" pojednává o tom, jak mluvčí připíná koním v autě bezpečnostní pásy...
    SOCKOVAN
    SOCKOVAN --- ---
    Ja jsem si zas myslela že "VODIČÁK" po slovensku je zkrátka řidičák ale na vodu:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já taky. Vždyť je to tak úplně jasně řečeno :D
    LILY
    LILY --- ---
    RAJCHE: nejen tvoje žena. Jako dítě jsem tou představou taky trpěla.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Moje zena si do myslela, ze kdyz nekdo dostal na hodinu padaka....tak sel proste na hodku nekam ven, pak se vratil a mohl makat dal :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    že když se přestěhujeme do jiného města, nevezmou mě tam do školy.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    "A to kuře krákoře, běhá po dvoře..." - Ještě několik let nazpět jsem netušil, co může znamenat slovo krákoře.
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Že když mám tolik modřin, tak je ve mně kostižer, co mi pomalu pojídá kosti a budu celá gumová.
    IRISWILLOW
    IRISWILLOW --- ---
    ...modlení a mydlení je totéž
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Myslela jsem si, že jako mají stromy letokruhy a jeleni paroží, tak berušky mají tečky - tedy že jim každý rok jedna přibyde.
    DASHA
    DASHA --- ---
    Ja zas po dlouhy dobe slysela jednu od Greenhornu.. pro me prvni pisen s jasne erotickym podtextem =), co jsem kdy jako mala slysela... "ja schuzku jsem si s ni dal uprostred skal, abych se s ni konecne pomiloval" (ja - ditko - pokazdy oci navrch hlavy =D

Ovsem pak tam je cast... "Tam pusky se mnozily, moc jich bylo..."

Az nekdy o 10 let pozdeji mi doslo, ze se nemluvi o zadnych "Tampuškách".. tedy o nejakem specialnim druhu hmyzu... =)
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    v písničce Hajný je lesa pán z filmu Ať žijí duchové se zpívá: "za každý strom dáme sto malých do školky", dlouho mi nešlo do hlavy, jak někdo může mít tolik dětí
    DASHA
    DASHA --- ---
    "
    Kamarádčino procitnutí:
    "Ty vole, Spongebob, houba, on to má ve jméně vlastně" "A já si celej život říkám, co dělá ten eidam v moři"
    "

[ BEDRICHKANGOO @ Nejlepší hlášky, hlody a kecy ]
    =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam