• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    RAJCHE:
    LILY:
    Ja taky.
    LILY
    LILY --- ---
    RAJCHE: nejen tvoje žena. Jako dítě jsem tou představou taky trpěla.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Moje zena si do myslela, ze kdyz nekdo dostal na hodinu padaka....tak sel proste na hodku nekam ven, pak se vratil a mohl makat dal :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    že když se přestěhujeme do jiného města, nevezmou mě tam do školy.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    "A to kuře krákoře, běhá po dvoře..." - Ještě několik let nazpět jsem netušil, co může znamenat slovo krákoře.
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Že když mám tolik modřin, tak je ve mně kostižer, co mi pomalu pojídá kosti a budu celá gumová.
    IRISWILLOW
    IRISWILLOW --- ---
    ...modlení a mydlení je totéž
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Myslela jsem si, že jako mají stromy letokruhy a jeleni paroží, tak berušky mají tečky - tedy že jim každý rok jedna přibyde.
    DASHA
    DASHA --- ---
    Ja zas po dlouhy dobe slysela jednu od Greenhornu.. pro me prvni pisen s jasne erotickym podtextem =), co jsem kdy jako mala slysela... "ja schuzku jsem si s ni dal uprostred skal, abych se s ni konecne pomiloval" (ja - ditko - pokazdy oci navrch hlavy =D

Ovsem pak tam je cast... "Tam pusky se mnozily, moc jich bylo..."

Az nekdy o 10 let pozdeji mi doslo, ze se nemluvi o zadnych "Tampuškách".. tedy o nejakem specialnim druhu hmyzu... =)
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    v písničce Hajný je lesa pán z filmu Ať žijí duchové se zpívá: "za každý strom dáme sto malých do školky", dlouho mi nešlo do hlavy, jak někdo může mít tolik dětí
    DASHA
    DASHA --- ---
    "
    Kamarádčino procitnutí:
    "Ty vole, Spongebob, houba, on to má ve jméně vlastně" "A já si celej život říkám, co dělá ten eidam v moři"
    "

[ BEDRICHKANGOO @ Nejlepší hlášky, hlody a kecy ]
    =)
    DASHA
    DASHA --- ---
    KALIPH: na tom neco bude.. ;)
    Watch Videos | Genero.tv
    http://genero.tv/watch-video/35258/
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    že jsem dítě Slunce
    PRSKAFKA
    PRSKAFKA --- ---
    Mně zase říkali, že když jím třešně, tak nesmím spolknout pecku... Pak jsem ji jednou omylem spolkla a měla jsem z toho málem trauma - myslela jsem si, že mi v břiše z té pecky vyroste strom a umřu.. :-)
    TAJEDNA
    TAJEDNA --- ---
    PUPEK: :D :D já viděla tu žvejkačku, jak se přilepí na stěnu střeva... tím, že je lepkavá, uchytí se na ní další potrava a tím pádem zacpe cestu :)))
    KAERI
    KAERI --- ---
    že když budu pít Cola Cao, taky budu umět metat salta jako ta gymnastka v reklamě.

že se znám osobně s T. G. Masarykem.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    TAJEDNA: tyjo to mi naši taky pořád říkali, já si to přestavoval tak, že někde v břiše, v absolutní černý prázdnotě jsou 2 dřevěný hranolky (střeva=dřeva???), který se tou žvejkačkou slepí k sobě a to bude průšvih.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Že mi ukousaný nehty propíchaj žaludek a umřu.
    TAJEDNA
    TAJEDNA --- ---
    Že když spolknu žvejkačku, slepí se mi střeva a umřu.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Kdyz bylo napsano v TV programu "Serial VB" Myslel jsem, ze jde o serial verejne bezpecnosti.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    že kondomy jsou žvýkačky. To jsem určitě nebyla jediná, ale měla jsem k tomu i důkaz. Jako malé jsme se ségrou musely hledat mikulášskou nadílku. No, tak jsem jako sedmiletá hledala, našla barevný kondom na topení, který tam omylem nechali naši a odmítala dál hledat, protože mi bylo jasný, že tohle je moje nadílka... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam