• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MISERY
    MISERY --- ---
    Ololol :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MISERY: No a ne snad? :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MISERY: já si to myslela do teď! než mi docvaklo (díky tvýmu příspěvku), že to bude jinak...:o)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Mimochodem taky jste si mysleli, že zámková dlažba se tomu říká proto, že takovou dlažbu mívali dřív na zámcích? :D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Kvalitka z podobnýho klubu :)
    [ LURA @ Dětské perly ]
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Za škody dětí zodpovídají rodiče. Viselo to u babičky ve vchodě a dlouho mi nebylo jasný, proč je škoda mít děti!
    LILY
    LILY --- ---
    MISERY: příbuzná/ý Dubaje? :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    SALAMAN: Jo, ja mela to same. Co je to ta nudaj? :-D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MISERY: "Statistika nuda je..." - Nikdy jsem nechápal, co znamená slovo "nudaje".
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    MISERY: tak mě vždycky bylo divný co to je za slovo "ažku" (16. Ažku Kačka zakuká - Tahle Kačka je trošku aku vrtačka a trošku akumulačka. Každopádně se projevuje kukáním.)
    Já jsem hrdě a nahlas zpívala "Až TU Kačka zakuká". A kamarádka Kačenka nikdy nezakukala, což mi bylo divný a považovala jsem jí za nevychovanou - nekukala i když se o tom zpívalo.
    NETTLE
    NETTLE --- ---
    Kdyz jsem byla mala, tak jsem verila, ze vubec nevypadam tak jak se vidim v zrcadle. Vsechny zrcadla totiz vymenili rodice ( ano vsechny na svete ) a ja vypadam uplne jinak ale nikdy se nedozvim jak :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To s tím okybačou furt nechápu, mě to odjakživa dávalo smysl. Ten správnej. Já měl problém s pošticerou:

Listonoška leží tiše
    Na chodník už padá šero
    Proč tu ležíš pošty dcero
    Na brašně a na svym břiše

Celej text tady: http://www.ujdeto.cz/lyrics/saze/chemicky-dopis-cz/
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    kdyz jsem byla mala, tak jsem taky verila, ze nas zivot je jen sen nejakeho obra, ktery se musi co nevidet probudit. co se stane potom, to uz jsem nedomyslela, ale bala jsem se toho, ze se sama probudim a zjistim, ze uz nejsem, protoze se probudil ten obr driv...
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    PRSKAFKA: takhle jsem si to predstavovala u jadyrek z jablka, ze snim ohryzek z jablka a z bricha mi vorste strom - presneji jsem si predstavovala, jak se skrz jicen dostava pusou ven:-)
    STALK
    STALK --- ---
    MISERY: Já věděl že v tom nejsem sám!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MISERY: právě sem s tím jdu - KDO Z VÁS?????
    MISERY
    MISERY --- ---
    30 písničkových nesmyslů aneb Syndrom Okybača | Blog | Čilichili
    http://cilichili.cz/blog/30-pisnovych-nesmyslu-aneb-syndrom-okybaca/
    KAERI
    KAERI --- ---
    že sestřička u doktora je sestra toho doktora. A že když se jeden z bratrů stane doktorem, budem dělat spolu.
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    ...pravda a laska vzdy zvitezi nad lzi a nenavisti.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Věřila jsem, že na zábradlí schodiště ve školce, kam chodila moje sestra, je spála. A kdo se zábradlí dotkne, ten se nakazí a zemře. Nevím vůbec, jak jsem na to přišla, máma se mi to snažila vymluvit, ale já se nedala, vytvale se odmitala toho zabradli chytit a k témuž nabádala i sestru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam