• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MARI
    MARI --- ---
    barvy v minulosti neexistovaly a vynalezli je vědci až později.
    důvod: staré černobílé filmy
    DASHA
    DASHA --- ---
    AALA23: jsem na tom uplne stejne.. =) (ja teda doted s tou elektrikou nevedela, nejak jsem to uz dloouho nerikala, tak jsem nad tim ani neuvazovala=)) Timto vam dekuji za osvetleni... =)

MISERY: dokazu si predstavit, ze to trebas ilustrator i vedel, doslovnych ilustraci ve svete neni malo...
    AALA23
    AALA23 --- ---
    Koukám, že nás s tim elektrickým čertem bylo vážně hodně :D Ten můj letěl z nějaký neurčitý elektrický rozvodny, kouřilo se z něj a byl celej na uhel spálenej, jak dostal elektrickou ránu. Jo a byl děsně rozcuchanej - klobouk mu samozřejmě uletěl po tý ráně :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    WOAM: V mých představách vždycky vyskakoval z nějaké velké pojistkové skříně, třeba co je pro celý činžák, nebo z rozvodny pro celou řadu baráků.
    WOAM
    WOAM --- ---
    INUSHKA: Já jsem si ho představovala jak vyskakoval z obyčejný zásuvky. Prostě to blesklo a zakouřilo a v kouři se objevil čert. =)) Ale s tím rozplácnutím se pod elektrickým vedením to musela být větší sranda. :-D
    SIKY: Je vás víc, odsud prý vyskakoval i v rodině mýho milýho. ;-))
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Karaoke shop Karaoke text písně Rangers (Plavci) - Jestli se chceš stát mou ženou
    http://www.musicer.net/karaoke-texty-pisni/rangers-plavci-/jestli-se-chces-stat-mou-zenou
    V téhle písni jsme měli bezmeznou radost a vizuální doslovné představy z verše:
    A hlavně hlavně samou láskou, musíš mě sníst.
    Nebudeš to lehký mít.
    MISERY
    MISERY --- ---
    SIKY: Ne, prostě jsem tohle jako dítě věděla a hrozně mě to štvalo, že v knížce takhle děsně kecaj.
    SIKY
    SIKY --- ---
    MISERY: Pardon, nedá mi to, nejmenuje se tvůj brácha Sheldon?
    SIKY
    SIKY --- ---
    INUSHKA: U nás lítal z takový tý rozvodový skříně nalepený na paneláku :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    INUSHKA: V nějaký knížce to bylo dokonce nakreslený a já už tenkrát věděla, že jsou pitomci, protože samozřejmě se myslí tramvaj. A stejně tak v nějaký dětský Bibli bylo to s tim velbloudem a uchem jehly a byl tam velbloud a jehla. A že se velbloud říkalo lanu, upletenýmu z velbloudích žíní, to jaksi ilustrátor nevěděl.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Znáte rozpočítávadlo "Ententýky dva špalíky, čert vyletěl z elektriky, bez klobouku bos, natloukl si nos"? Jako malá jsem si představovala toho čerta, jak vyletěl z drátů vysokého napětí, samozřejně v pořádně zbídačeném stavu (kromě toho, že bez klobouku a bos ještě taky měl roztrhaný kabát a špinavé kalhoty), a rozplácl se pod stožárem jak hruška.
    LILY
    LILY --- ---
    FURRYK: já jsem si zase začala v dospělosti myslet, že to "o tom" právě je, jen je to nenápadně zakamuflováno.
    THERESYS
    THERESYS --- ---
    ..že se říká karkulačka. Ale s karkulkou to nemá nic společnýho. Ale naopak se to neprojevovalo, jakože kalkulka..
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    FURRYK: Mě se líbila hlavně kvůli těm granátům (ať už na krku, u pasu, nebo v batohu) :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    já si až včera uvědomil, že jak se zpívá "... ta maličká ta je má, ta je má ...." není o tom, že má velký prsa .... :D
    LILY
    LILY --- ---
    MISERY: já jsem si vždycky myslela, že by měla připomínat tvarem zámek (ten od dveří), což nepřipomíná. Ale jak je to doopravdy, to doposud netuším. Ledaže by to bylo něco tak nepoetického, jako že jednotlivé kusy do sebe zapadají.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Ololol :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MISERY: No a ne snad? :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MISERY: já si to myslela do teď! než mi docvaklo (díky tvýmu příspěvku), že to bude jinak...:o)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Mimochodem taky jste si mysleli, že zámková dlažba se tomu říká proto, že takovou dlažbu mívali dřív na zámcích? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam