• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OASHIQA - Quality Analysts / Assurance - kvalita SW - testování, testeři - Každý ví, kdo je programátor, ale kdo zná QA? :'(
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HILFIK: dik moc
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    nema nahodou nekdo ke stazeni IEEE 829 z 2008? google nasel jen nepouzitelne odkazy nebo jen indexy z dokumentu
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    MIRANU:
    1) QA load není free
    2) QALoad is no longer available for new customers. Micro Focus still provide services for existing QALoad customers for example:
    MIRANU
    MIRANU --- ---
    Zdravim, nekdo mi v praci hodil poradac na dokumenty ke stolu a kdyz jsem do nej kopl, tak jsem nalezl Training guide pro QALoad, nevite jestli je to free?
    nebo nejake dalsi info co to potrebuje...
    jestli se to jeste pouziva a pod.
    proste intro

mozna mi to tam dal test manager, jen papirek s tim ze se na to mohu kouknout byl nekym sebran ze zeme a vyhozen...
    ???
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    5.1.1 owni :(
    SUPCZ
    SUPCZ --- ---
    EOLIS: co vím, tak dobře hodnocený jsou Agile Testing Days, zajímavé lidi zve celkem stabilně Testing Finance a o EuroStar asi nemá smysl hovořit, ten je profláklý dostatečně
    MIRANU
    MIRANU --- ---
    MUXX: wow... to sou ceny...
    to mi nikdo nezaplatí
    MUXX
    MUXX --- ---
    EOLIS: urcite, ale ne v CR
    Testing Events - ISTQB - ISTQB
    http://istqb.org/display/ISTQB/Testing+Events?atl_token=j_Bn6wERSU
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    Mimochodem, nevíte někdo o nějaké jiné akci s podobnou náplní, jako má Czechtest 2012?
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    MIRANU: Opaque-box a close-box je jen jiný název pro Black-box.
    Stejně tak glass-box, clear-box a open-box je jiný název pro White-box testing
    MIRANU
    MIRANU --- ---
    "co jsou:"
    opaque-boxy a close-boxy u Black box testů
    glass-box, clear-box, open-box

je nejaky free nenarocny programek kde bych si to mohl vyzkouset (nebo demo) bohuzel doma nemam server...
    max tak xamp/wamp
    DAGOBYJ
    DAGOBYJ --- ---
    Zapomnel jsem napsat, ze ten server je s MS Serverem Hyper-V.
    DAGOBYJ
    DAGOBYJ --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s instalaci MS VS 2010 Lab Managementu na fyzickej server. Konkretne jak to popasovat s domenama?
    MIRANU
    MIRANU --- ---
    uz jsem odepsal... uvidime
    FOLAS
    FOLAS --- ---
    MIRANU: kamoska, personalistka v celkem velke firme v brne hleda lidi to IT teamu neustale, momentalne nejvice kvalifikovane automation testery a performance testery.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MIRANU: cool people se ozývají poměrně často, občas i se zajímavými nabídkami, ale všechno je krátkodobé (nejdelší jsem viděl cca na 6 měsíců). A připrav se na to, že i přes to, že jim oznámíš, že ti stačí zprávy mailem nebo sms, stejně ti budou co dva měsíce volat, jestli je pravda to, co mají v db :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam