• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OASHIQA - Quality Analysts / Assurance - kvalita SW - testování, testeři - Každý ví, kdo je programátor, ale kdo zná QA? :'(
    FACELESS
    FACELESS --- ---
    INXS: hp na to ma program qcbrowser, kterym se da pripojit do qc bez nutnosti pouzivat ie
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SIRLOON: já pro změnu začal tím, že IE10 není podporovaný browser :) a HPQC je hnusný moloch se spoustou závislostí na activeX, takže fakt v IE10 nemusí fungovat (minimálně před rokem ještě nefungoval)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KID_MCHUTT: ja sem psal inxs do posty, ze bych spis videl problem v umisteni toho souboru, pac c:\windows\system32\%appdata% mi na win7 pride podivne. %appdata% sou normalne v users a v tom logu je, ze to nenaslo soubor a proto se to nepusti. nicmene quality center vubec neznam, treba to tam ty data skutecne ma
    MUXX
    MUXX --- ---
    Nemate tip na nejakou zajimavou literaturu? Zbyl nam nejaky education budget tak bych poridil knihy. V podstate jakekoli IT, idealne QA.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    INXS: http://h30499.www3.hp.com/...Center-Support-and-News/Does-QC-Support-IE-10/td-p/5362689#.VFz-wvmG9rU třetí odpověď.

downgraduj na IE9 (možná pomůže i compatibility mode)
    INXS
    INXS --- ---
    potřebuju rozjet Quality Center na IE10 (windows 7, 64-bit)
    hází mi to pořád nějaký posraný errory viz příloha

nějakej super nápad ?

BLAMI
    BLAMI --- ---
    INXS: to se fakt dela? asi bych najel na dingdingding bheeeee
    MUXX
    MUXX --- ---
    URPUTNIK: opraveno
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    URPUTNIK: asi nejake crackme
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    MUXX: privatni ..
    MUXX
    MUXX --- ---
    Testing Experience #27 #28 #29
    http://uloz.to/xMZurYkh/pt27-28-29-zip
    PT-issue27-Making testing more pervasive.pdf
    PT-issue28-Testing in the Lead.pdf
    PT-issue29-Where next for test techniques.pdf
    INXS
    INXS --- ---
    SIRLOON: no zasmála se celá "komise"
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    INXS: krecka bych uznal, je roztomilej :)
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: já absolvovala jedinej assesment a to do KPMG na Helpdesk

první kolo nás zavřeli někam do místnosti a po telefonu jsme měli někomu poradit s tiskem z .pdf (cíl měl bejt dojdu k vám a ukážu vám to)
    druhý jsme měli říct zvíře které nás charakterizuje a proč (s odpovědí křeček, protože rád jí a spí jsem neuspěla :D)
    třetí jsme dostali žužu (máršmelou) a syrový špagety a postavte v týmu věž, vítězí nejvyšší stavba
    čtvrtý seřad V TÝMU priority ukolů

to vše trvalo pět hodin a neuspěla jsem, udajně protože jsem nebyla dostatečný týmový hráč
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    KID_MCHUTT: spíš se na takových testech dělají hry ala Kufr, Co si v týmu vezmete na pustej ostrov a jak to obhájíte atd než že někdo bude sypat:)

no, uvidím, co si připraví a pak klidně dám info:)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    INXS: jsem prase, protože se v tom reju! :)
    INXS
    INXS --- ---
    zároven třeba vyjadřovací schopnosti - bug tracking atd., schopnost práce v týmu (jsem vlk, protože je to týmový hráč! :D)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LINROOT: tak to leda :)
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    KID_MCHUTT: Tak u testera by to mohlo ověřit jestli se nesesype po rozhovoru se špatně vyspanym programátorem:-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VERCA_ZABA: jenomže u call centra potřebuješ vědět, že se ti ten člověk nesesype po prvním pohovoru s někým, kdo se špatně vyspal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam