• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OASHIQA - Quality Analysts / Assurance - kvalita SW - testování, testeři - Každý ví, kdo je programátor, ale kdo zná QA? :'(
    MUXX
    MUXX --- ---
    Pouceni pro priste - vykaslat se na workshop a prijit az na panelovou diskuzi a do hospody.
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOBOTECH: minule jsem nebyl. zatím žádný zázrak ale můžete dojít večer na pivo.
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MUXX: Myslel jsem presne tenhle, ale to neni prece prvni rocnik ne? :) Zajimali mne zkusenosti z minula a pripadne srovnani s tim co prave bude ode dneska od jedne :)

SIRLOON: Prave, taky se mi nechce zmizet v jednu, kdyz potrebuju stihnout co potrebuju :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOBOTECH: nemyslis náhodou czechtest?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LOBOTECH: premyslel sem o nem, ale 1 odpoledne je na me moc brzy
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOBOTECH: aha, já myslel ten co je zítra v praze http://pro-test.info/special/
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Dotaz na TMT.
    Vybirame ze dvou favoritu, coz jsou Practi Test a TestRail. Delam porovnani stejnych funkcionalit a toho jak je ktery tool user friendly. Muj dojem je, ze obe aplikace umi temer totozne veci s tim, ze Test Rail mi prijde vice intuitivni a ma vyhodu toho, ze ho muzeme mit na vlastnich serverech. Pokud je to nekdo, kdo pouziva jeden nebo druhy tool, mohl by se zminit, jak je s danou aplikaci spokojenej? Dost by mi pomohla zkusenost nekoho, kdo to denne pouziva (nebo prestal pouzivat z nejakeho konkretniho duvodu).
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MUXX: Byl uz si na nejakym pred tim? Kolega tam jede, ja tentokrat asi ne, ale zajimalo by me jestli je to prinosny nebo ne, preci jen je to planovany na 3 dny, coz je docela hodne casu :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOBOTECH: já jedu
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Jdete nekdo na ProTest?
    MUXX
    MUXX --- ---
    CLEVER
    CLEVER --- ---
    Ahoj vespolek, máme v Cleverlance v dubnu několik školení zaměřených na testing, třeba byste někdo mohli chtít přijít. Pro lidi z nyxu je možná sleva, stačí se ozvat do pošty:)

LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Hoj vespolek. Mate nekdo zkusenosti s aplikaci PractiTest? Zaujalo nas to jako nastroj na Test management, ale znate to, neci zkusenosti se vzdy hodi, pred tim, nez do toho jit :)
    Pripadne jeste QMetry, ale to nevypadalo, az tak dobre.
    MUXX
    MUXX --- ---
    DREEK: Potrebuju prave data primo z te faxovaci masiny. Aby se ty data vytvorily, tak potrebuju prijmout a odeslat fax. Masina je velka multifunkcni tiskarna kterou nikam nemuzu odvezt. Dialup nemam. Zitra zkusim propojit notebook s modemem naprimo s tiskarnou a treba je presvedcim aby si spolu povidaly.
    DREEK
    DREEK --- ---
    Nepomůže využítí nějaké faxovací služby na netu? Nahraje se naskenovaný soubor a je to.
    MUXX
    MUXX --- ---
    nemate nekdo zkusenosti s faxem? nemam dialup, ale potreboval bych poslat fax z jedne krabice co tu mame. da se to pripojit nejak treba na notebook a z faxovaci krabice se "dovolat" do nejake aplikace v notebooku?
    MUXX
    MUXX --- ---
    Front to back API Design - Y Soft: Technology Hour Prague (Prague)- Meetup
    http://www.meetup.com/ysoft-th/events/219376581/

mozna bude i prezentace 3d tiskarny od Be3D.cz
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Mediafactory hleda testera (externistu) webovych aplikaci. CV / zadosti o informace do kdyztak do posty.
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    Automation Testing Using Selenium (Selenium Training Videos)
    https://www.udemy.com/...friday-t4&pmKey=bfriday14&pmValue=1&utm_term=snippet_historywl_viewcourse#/
    black friday sleva
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam