• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OREAAURA - SOMA
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    OREA: a ty tam pracujes?
    tam jsou i nejake prostory na seminare,ze? nevis jak je to tam s moznosti neco poradat a kolik je podnajem?
    jinak jsou vsechny kvintesence a pomandery ve spreji?
    a jak je to s archandelskymi esencemi,ty myslim vsechny nebyli ve spreji v te mensi velikosti,nebo ano?
    OREA
    OREA --- ---
    SHKRK: no to musel byt urcite dost silny zazitek,,,ale jako jak to pak citis bez lsd? To muselo bejt tak silny, ze v normalu uz ti tak neprijde ne?
    OREA
    OREA --- ---


    ukázka osvěžovačů
    OREA
    OREA --- ---
    RANGDROL: Presne tak, cele texty neni treba cist, spis intuitivne, podle kombinace barev, podle vune, s pomoci kyvadla anebo karet....
    Az pak si prectes text a zjistis, jak to vlastne vsechno zapada a sedi... .)
    OREA
    OREA --- ---
    MRAK0S:
    ahoj, jestli muzu poradit.... aura soma - barevna terapie - neni jen o lahvickach, pokud s tim nemas zkusenost, pro zacatek muzes zkusit treba jen vzorecek (malou ampulku) anebo treba pomander (působí svým neviditelným kouzlem přímo na elektromagnetické pole aurického těla, poskytují mu ochranu a podporují vnitřní a vnější harmonii.), nebo kvintesenci (Quintessence jsou ve srovnání s Pomandery jemnější éterické substance. Pomáhají nám navazovat kontakt s moudrostí uloženou v každém z nás.) - obojií take mozne poridit jako vzorecek anebo - a to si myslim ze je take dost prijemne pro zacatek - pomader v osvezovaci anebo kvintesenci jako osvěžovač - tedy ve spreji. Takový osvěžovač kromě svého "tématu" je pro očištění prostoru a vyladění energií v domě.

    Muj pritel taky nema zkusenost s barevnou terapií, libi se mu tyrkysová barva a tak dostal tyrkysovy pomander ve spreji - shodou okolobnosti tento pomander podporuje tvorivost, no a pritel stale neco tvori...takze vzdy kdyz jde tvorit nebo potrebuje inspiraci, staci 2-3 striknuti, prostor se krasne provoni....a pritom navic neviditelne pusobi svym tematem....

    Chtela jsem tedy rict, ze clovek nemusi verit na kouzelnou moc teto barevne terapie, ale staci, ze se mu treba zalibi nektera vune (plus barva) a rozhodne se, ze si ji poridi jako jakysi "parfem" a bude si tak osvezovat okoli a svuj prostor (co se tyka tech osvezovacu, opravdu krasne provoni a vune se drzi celkem dlouho...)

    Takze neni treba hned zahajovat terapii s lahvickami, clovek muze zacit u neceho "jemnejsiho" a pak ho to samo dovede, k cemu ma.


    Jinak pokud se chces podrobne inforomovat o cenach a produktech -plus textech - nahore v zahlavi je odkaz na BArevný svět, kde je Aura Soma kompletne k dostani...

    Anebo se zitra stav v Barevnem svete, na vlastni oci se podivas na lahvicky, na barvy, pricichnes k vunim pomanderu i kvintesenci (je k dispozici klidna mistnost, kde si pred tu vsechnu barevnou a vonavou nadheru muzes sednout a v klidu intuitivne vybrat, anebo s pomonci konzultanta, ktery ti popripade poradi..
    Zitra tam jsem taky, asi od 13 do 18 hodin, takze o tom muzem taky osobne pokecat .)

    MRAK0S
    MRAK0S --- ---
    RANGDROL: no asi jo, protoze to nez bych precetl, to bych nad tim mohl stravit mladi ;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MRAK0S: podle me je nejlepsi to vybrat pocitove,necti si ty texty k tomu a vyber si podle barev tu,ktera se ti nejvic libi.texty si muzes precist az dodatecne,vzdycky to sedi jak dira do pr...;))
    MRAK0S
    MRAK0S --- ---
    tak jsem to zbezne polit a teda to je celkem veda, kombinaci a pouziti opravdu nezpocet. i ty ceny jsou celkem ulet, ale tak clovek v zivote utreci za vetsi "kraviny" ;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MRAK0S: ;)
    MRAK0S
    MRAK0S --- ---
    kua asi bych si mel jit lehnout, v topicu ;)
    MRAK0S
    MRAK0S --- ---
    RANGDROL: ja vim, samozrejme sem nezamyslel to jit zitra koupit a pockat az usne a celou ji namazat ;) to by mimochodem mohl bejt dobrej ulet ;)
    darek je good point

    a kde, ze to teda sezenu ?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MRAK0S: jelikoz to musis nanaset na telo,tak to asi nepujde a hlavne je dulezite jao ve vsem respektovat svobodnou vuli jedince!!takze zadne popostrkovani,to se ti hodne rychle vrati.
    ale muzes ji to koupit jako darek,zapoj svou intuici,ktera lahvicka by ji sedla a tu prvni co vyberes ji kup.bud si ji bude mazat a nebo ji muze mit treba u postele a divat se na ni,ty lahvicky fungujou i tak,jsou kolem nich skoro pohadkove pribehy;)
    MRAK0S
    MRAK0S --- ---
    RANGDROL: jasny :) tak vyzkouset se ma vsechno :) zni to fakt zajimave :) vyzkousim ;)

    btw jak je to se zkousenim na nekom cizim bez jeho vedomi, je to podobne jako u reiki, ze ten druhej proste neprijima nebo je to jako tripa do piva a cekas co se stane ?

    Ne ze bych to chtel nekomu bez jeho vedomi aplikovat, ale zena by obcas potrebovala takle poposoupnout, zel bohu kdyz se s ni snazim o techto vecech bavit zabejci se rekne, ze tomu neveri bez toho aniz by to zkusila ... tak bych ji chtel tak nejak nenapadne soupnout, aby o tom premejslela trochu jinak ;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MRAK0S: nechcu te ovlivnovat,ale pokud te to pritahuje,kor nejaka konkretni lahvicka,jdi do toho a nasleduj svuj vnitrni impulz,urcite to prinese ovoce
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MRAK0S: aura somou se proste namazes a budes bdely ke zmenam ve svem zivote-nic vic,nic min,s reiki pracuj podle svych moznosti,staci chvilku,kdyz ses treba na zachode,nebo jedes mhd-no stres;)
    MRAK0S
    MRAK0S --- ---
    RANGDROL: no ja se nebojim spis me to stve ze bych se chtel reiki vice venovat a vice se ucit a pozorovat, nu a je to tak, ze malo kdy vydrzim soustreden nebo vubec vnimam, vetsinou to vyjde tak, ze usinam a zacnu si posilat, ale to povetsinou okamzite usnu, tak jen aby to nedopadlo stejne ;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MRAK0S: ono se to propoji s kazdodennim zivotem,toho se neboj,akorat potrebujes chvilku kazdy den na mazaci ritual;)
    MRAK0S
    MRAK0S --- ---
    RANGDROL: to zni dost zajimave :) kdyz to ja bych si potreboval vzit tak mesic volna trochu se venovat sam sobe a zajet si to jako ritual a pak by to slo, takle se bojim, ze bych to vyzkousel, ale asi dal nejak nepraktikoval

    achjo materialni cas je hrozne svictvo :/ clovek by potreboval neco dodelat, ale casu je proste malo :/
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    OREA: tyjo, myslite ze jsem to nezkousel bez??? to byl jen experiment, bylo zajimave pozorovat co to dela na jemnohmotnejsich urovnich
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam