• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OREAAURA - SOMA
    Vítejte v diskuzi AURA-SOMA! Zde můžeme nejen sdílet naše zkušenosti s Aura Somou, ale je také možné se ptát na cokoliv, co Vás o tomto léčebném harmonizujícim systému zajímá...
    rozbalit záhlaví
    TVX
    TVX --- ---
    LILY: ee, od ty mame moznost jeste jinyho vyberu trojice a sice lahvicky a podpurnyho pomanderu a quintesence.

    RUSSIANBLUE: ja uz ted to poradi tak nejak VIM, treti a ctvrta se jeste muzou prohodit ale spis to bude 3-4 :)
    LILY
    LILY --- ---
    RUSSIANBLUE: Jo ták, ale on to má v rámci nějaké práce.
    TVX: Btw. to vymyslela ta šílená Evička barvička nebo někdo jiný?
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    si muze vykejvat, ktera je pro nej nejlepsi... /ps - varianta 3-4 je na me moc rozumova naopak 2 me prijde jako "horoskop z blesku"/.
    LILY
    LILY --- ---
    RUSSIANBLUE: proč kyvadlo?
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    TVX: pokud ovladas kyvadlo....
    TVX
    TVX --- ---
    LILY: Hm, asi to bude ono, tak nejak ve me intuitivne uzral plan pouzit treti, ctvrtou a pak druhou, pricemz 4 si vystavim.
    Jeste zvazuju velikosti... ta prvni by mozna stacila mala co? na tahani ssebou atd.
    LILY
    LILY --- ---
    TVX: Jinak já bych to asi na tvém místě udělala jak to cítím, tj. pokud se ti ten klasický systém 4 lahviček líbí, tak klidně podle něj. Můj muž má třeba co se aura-somy týče svůj vlastní způsob, jak s ní pracuje, a je spokojen. :)
    LILY
    LILY --- ---
    TVX: S tím se určitě bude pracovat jinak. I když bych řekla, že ta první pozice bude podobná, tj. je to flaštička, kterou na sebe člověk matlat nepotřebuje.
    TVX
    TVX --- ---
    nesetkal jste se nekdo s vyberem 4 lahvicek aurasoma timto zpusobem?
    1. ta nejoblibenejsi
    2. podle znameni
    3. dvojciferny soucet data narozeni
    4. jednociferny soucet data narozeni

    pracuje se s tim pak stejne jako s jinym vyberem 4 lahvicek?
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    OREA: zrovna vcera jsem se na nej koukal...vypada to fajn...
    OREA
    OREA --- ---
    Barevný svět má svůj ESHOP : http://www.barevnysvet.eu/ :)
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    LOL :-D
    NIRA
    NIRA --- ---
    LILY: to taky dělám , ate´dka to zrovna řešíme v kavárně,ale přišla jsem na to, že se k sobě nehodíme:-(((
    NIRA
    NIRA --- ---
    TVX: musíš se s touto stížností obrátit na dotyčného profesora, autora té knihy :-)))
    LILY
    LILY --- ---
    NIRA: O to ale vůbec nejde. Je dost pravděpodobné, že to funguje.
    Mně šlo spíš o to, že zahlcuješ nejrůznější diskuze příspěvky o tom, jak se k tobě hodí nějaký kluk, a žes přišla na to, že se k tobě hodí, protože a) to píšou ve hvězdách, b) ti to vyšlo pomocí barev, d) mu to vidíš v auře, d) dosaď si cokoliv dalšího...a paxe to tou diskuzí dlouze táhne jako sopel. A u mě ten pohár trpělivosti tentokrát prostě přetekl, proto se možná vyjadřuju trochu neomaleně.
    Každopádně si myslím, že by bylo lepší, kdybys to, jestli s tím klukem teda budeš nebo nebudeš a jestli se k sobě hodíte atdatd., řešila spíš třeba s nějakou kamarádkou nebo tak něco.
    TVX
    TVX --- ---
    NIRA: bejt tebou bych se na to sel zeptat na dopravni policii, tam pouzivaji cervenou, oranzovou a zelenou barvu a stim si ve svy filosofii vystacej, pokud se ti rozsviti zelena tak mej sex :) a je to priblizne stejne vhodne a souvisejici misto jako tento klub: )
    NIRA
    NIRA --- ---
    LILY: nemusíš se tahat k psychologovi, stačí se průběžně vzdělávat a nakupovat psychologické knihy..no mysli si o barevných erotogramech co chceš, je to tvoje právo. Nakonec jsem v jedné velmi zajímavé diskuzi četla: lidé, když něčemu nerozumí, nejjednodušší způsob, jak se tomu vyhnout je zesměšnit to...měj se fajn.
    LILY
    LILY --- ---
    NIRA: Cheche, tak toho jsem vskutku daleka, abych tyto věci oddělovala. Ale stejně daleka jsem toho, abych se tahala k nějakému psychologovi, aby mi vykládal, jestli mám se svým mužem souložit nebo ne, a jak se při tom budu cítit. A nedej Bože s tím pak otravovat na nyxu v diskuzích, v kterých je to úplně mimo mísu.
    Řekla bych, že bravíčkové diskuze o tom, jestli s tímdle klukem jó a s tímdle naopak né, tady nějaké budou, tak doporučuju jít s tam. Určitě v nich budeš se svými metodami výběru za hvězdu.
    NIRA
    NIRA --- ---
    LILY: myslím, že každý máme právo na to, jakým způsobem si partnera vybíráme, není na to univerzální návod. Žádné bravíčko, barevné erotogramy jsou výsledkem rozvinuté psychologie, pokud si myslíš, že sexualita nesouvisí s psychikou, je to jen tvoje věc
    LILY
    LILY --- ---
    NIRA: Já nevím, nechci rejpat, ale to je furt dokola to samé. Ať už jsou to řečičky ala bravíčko v klubu o astrologii nebo to, co sis vymyslela teď...co místo toho zkusit důvěřovat sama sobě a svým pocitům? Pokud s dotyčným chceš sexovat, tak do toho, no ne? Snad není nutné se v tom, co cítíš nebo naopak necítíš, utvrzovat pomocí kdovíjakých erotických testů.
    NIRA
    NIRA --- ---
    OREA: ne, ono šlo o to, že já jsem si zadala otázku "sex" a pak vybírala barvu, je to něco jako erotický barevný test od jednoho německého psychologa, vyšlo to jako knížka, růžová je tam barvou pomalé a méně erotické vazby, fialová je tam barvou citové vazby a tak dále a tak dál...
    OREA
    OREA --- ---
    NIRA: No Lady Nada je ve zkratce o bezpodminecne lasce, pokud si to ale vykladas tak,jak jsi napsala,tak to asi neni spravne pochopeno. Muzes se nekdy stavit u nas v Barevnem svete, rada ti "to" vysvetlim..

    Jinak mi to cele taky prijde spis jako vysmech :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam