• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAJALAqueer/lgbt art
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LUSI: bacha na mozoly, zroutiku;)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: Tak to se těším, co vytvoříš. Mimochodem ty trička by byly fajn. Já bych si jedno holčičí určitě koupila, kdyby bylo hezký :)
    LUSI
    LUSI --- ---
    ANNIE: diky moc :) Ovsem neni moc za co gratulovat, toho art for life se mohl zucastnit naprosto kazdej a tu Erru mam tak trochu ze znamosti ;) ale stejne jsem fakt rada, jen ted zas pro zmenu neco vytvarim jak blazen, protoze to co jsem mela v tom Brne nestaci, je to jen 7 obrazku (z toho dva malinkaty) no nejak to dopadne.. :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LUSI: gratuluju! :)
    LUSI
    LUSI --- ---
    Pardon oprava. Web ERRY je :
    http://www.sweb.cz/erra.cafe/home.html
    LUSI
    LUSI --- ---
    Najak to tady odumira, takze prinasim par novinek z umelecke sfery :)

V pondeli 1.12.se uskutecni aukce ART FOR LIFE - http://www.artforlife.cz
    Ja a jeste jeden kamarad tam mame kazdy jeden obrazek, tak jsem na to zvedava za kolik se to vydrazi :) Kona se to v galerii CHEMISTRY. Vice info zde :

http://artforlife.cz/doprovodne-akce.html

No a pak dalsi vec - od 30.11.budu mit ja taky jeste s kamaradem obrazky v ERRE. Pro ty co to neznaji, je to Konviktska 11, tak se prijdte podivat. Vanoce se blizi, nejaky obrazek s teplym motivem je idealni darek pro vase blizke ;)))
    http://erracafe.cz/
    LUSI
    LUSI --- ---
    LURA: diky za upozorneni, jdu to opravit :))
    LURA
    LURA --- ---
    LUSI: Byl to Brněnský šenk :-)
    LUSI
    LUSI --- ---
    JANITA: no nevim nevim ;))) Ale dik :)*
    MADRONA: ok :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: Jo, fotila - na Mix.cz bude fotoreport, pastnu pak link :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    LUSI: ooooooooooo, dekuji za report.
    stejne JSI NEJLEPSI!!!!!!!!!!!!
    LUSI
    LUSI --- ---
    JANITA: No jak sis uz precetla v jednom nejmenovanem auditku kde se uctivaji "pyci", neni moc co vypravet :)

Vymluvna informace je, ze samotna produkcni festivalu se o te vystave dozvedela ode me, takze normalni smrtelnik o tom nemohl mit nejmensi tuseni. Propagace na to nebyla NIKDE, dokonce ani v kinech, kde festival probihal a pritom stacilo udelat par A3 plakatu a vyvesit je tam - otazka par minut a par korun!

Lituju lidi, ktery jeli do toho Brna ciste za ucelem te vystavy. Ja mela to stesti, ze jel i tata s kamaradama, kteri jsou vsichni velci fandove do umeni a takovy nadsenci, takze cestu tam jsem mela zdarma a i nocleh, protoze jsem spala s tatou na pokoji a druhou noc s bratrancem, ale kdyz si predstavim, ze bych dala nekolik tisic za nocleh, dopravu atd. a pak tam cely den koukala do zdi na prazdnou vystavni sin,kam zavital navstevnik ciste omylem nebo nahodou, tak bych byla asi mirne rozladena...

Ale jinak samotna ta vystava byla myslim moc vydarena! Lidi co tam vystavovali byli (skoro) vsichni moc sympaticky, takze to bylo fajn se seznamit s nekym novym z umelecke brandze a tak :) Rozhodne nelituju,ze jsem do toho sla a jela tam, jen skoda te skoro nulove navstevnosti, do takovych 13:00 nez jsme sly s nyx partou (Lura,Madrona,Klarisa,Mrs.Brightside a Annie) na obed, tam prisel snad jeden clovek a ja myslela, ze se unudim..

Jinak nic jsem neprodala. Krom toho, ze skoro nebylo komu, hodne jsem i nadcenila ty obrazky,ale probiraly jsme to s Madronou a ja dospela k nazoru,ze je vlastne ani nechci podat a priste budu prodavat nejake kvalitni tisky za levno a originaly si necham pro sebe. Takze jsem ty ceny hodne zvedla, ze kdyby si to nekdo koupil, aspon si poradne namastim kapsu a kdyz ne, tak tim lip a priste uz vystavim tisky.

Takze tak no :)
    Tady mam par fotek, jeste k nim jdu delat popisky.
    http://www.facebook.com/album.php?aid=46759&l=53655&id=560042408
    (Btw Madrono, nefotila tam nejaka ta tva kamaradka? Ma ty fotky nekde? Mrkla bych na ne).
    JANITA
    JANITA --- ---
    LUSI: tak vypravej, draha...:D
    LUSI
    LUSI --- ---
    To by me taky zajimalo, protoze jak to tak vypada, taky asi zustanu do nedele :)
    LURA
    LURA --- ---
    Já budu muset taky zůstat přes noc ze soboty na neděli, protože mi nic večer nejede. Máte někdo tip na šikovné a pokud možno levné ubytování???
    LURA
    LURA --- ---
    Tu Flédu bych taky ráda...
    Jinak mě zaujalo, že tam budou fotky z T-clubu :-) Já už jsem snad sentimentální nebo co, i když už si skoro nepamatuju, jak to tam vypadalo... ale byla jsem tam párkrát se svojí přítelkyní, někdy kolem 87 nebo 88 roku... ráda se na to kouknu:-)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ja jedu a zustavam z patka na sobotu a ze soboty na nedeli. Party na Flede si nemuzu nechat ujit (teda v zivote jsem tam nebyla, ale prislib nezni spatne)
    LUSI
    LUSI --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: a ta diskuse bude v tom Brne? To bych urcite prisla. Navic kdyz budes mit na sobe neco hezkyho :)
    Btw ja tam jedu v patek a nevim jestli zustanu i ze So na Ne, protoze to uz tam nebudu mit ubytovani, ale mrkla bych vecer do ty Fledy..

MRS_BRIGHTSIDE: MADRONA: LURA: tesim se tam s vama navidenou!!! :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LURA: ok, tak se uvidíme až tam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam