BUBBLE: Je to tak, a ja vim, ze jsem na ten marketing slabej. To nemelo vyznet tak, ze bych si nejak stezoval, me je to v podstate jedno, neziju z toho.
To, co pises je mozny a mozna by se neco prodalo, na druhou stranu, kdybych stal u obhajoby u komise a mel bych odpovedet na otazku proc by si to nekdo mel koupit, tak reknu ze nevim, ze zadnej duvod neni. Proste to tak je a je a z tohodle podhledu je to neobhajitelny. Je to jen digitalizace, tecka. Takovej pisem jsou stovky a spousty lepsich a proste neexistuje specialni duvod proc by si to nekdo mel koupit, proto se bojim ze ho pujde blbe vytvorit. Franta Storm rikal, ze ma nejaky specimeny a chci jeste trochu zapatrat po minulosti, protoze to mozna vubec neni ceskoslovensky, ale rakousky.
Pro me je ten vysledek strasne nepodstatnej, pro me je dulezitej ten proces, proto to delam. Pro jsem asi ke kazdy postprodukcni fazi desne linej a nepristupnej. Lezi mi tu uz dva mesice katalog na nafoceni. Ale to je celkove moje filozofie a castecne i problem.