• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIRRORiPhone i iPad vs. world: FLAME vitan pouze zde!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    na hw klavesnici to je naopak naprostej luxus..ale na iphonu sem mackal dve tlacitka misto jednoho a pak sem musel psat "nehtem"..abych se neprehmataval..lidi ktery pisou na iphonu dvema palcema naprosto nechapu.
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    BLUE4: to mu ani hw klavesnice nepomuze :)
    BLUE4
    BLUE4 --- ---
    CUBICULA: nekdo ma prsty asi jako gorila ;]
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    JERRYGN:
    KOUDY:

    muzete specifikovat problem s psanim smsek prosim?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JERRYGN: proc lidech??
    ja mluvim o tom, ze jsem si vzala telefony, ktere me nejak zaujaly a poctive jsem srovnavala jejich funkce, vzhled, cenu apod. a hledala nejlepsi reseni pro me
    BLUE4
    BLUE4 --- ---
    JERRYGN: jak dlouho jsi na nem psal ? ja se psanim prestal mit po tydnu problem
    BLUE4
    BLUE4 --- ---
    DOP: nevim podle ceho rikas ovecky, ale znam asi 7 lidi s iPhonem a vsichni jsou inteligentni zamestnanci v oboru IT a mobilnim technologiim rozumeji mozna vic nez ty.... takze z meho pohledu: ne nejsme zadny ovecky.

    nemam rad tyhle lidi, co to pomalu ani nikdy nedrzeli v ruce a kazou jak palackej
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    KASUMI: můžeš vyspecifikovat výraz "velký průzkum"? na kolika lidech, jak vypadaly otázky?

    já jsem z těch, kteří v první vlně podlehli kouzlu iphone, a nyní jsem se vrátil k N95, co se telefonování týče. iphone používám stále jako přehrávač do auta a browser. jak tady někdo psal, že "se na něm skvěle píšou smsky jednou rukou", tak moje zkušenost je přesně opačná - smsky se píšou velmi špatně.

    iphone je krásný multimediální stylový přístroj, jehož jednou z méně důležitých funkcionalit je jeho schopnost telefonovat.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOUDY: no to pochybuju, nebude na ni nabidka operatoru tak dobra..
    ty to chces ignorovat, ale to se ignorovat nema
    htc dotovanej neni a proto ho nemam..omnia dotovana nebude (zrejme), takze opet to miri uplne jinam
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KASUMI: to netusim..:))..imho bude stejne draha jako iphone

    KULA: jj opera mobile..je to svizny dost...Kde to przni webovky?..Ja par hodin uz probrowsil a zadnyho problemu sem si nevsiml..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOUDY: nevim, ale omnia jeste neni a bude draha, ne?
    KULA
    KULA --- ---
    KOUDY: nahodou...nepouziva to tvoje zihadlo Opera mobile?Takovy ten prehravac co przni webovky a ve finale stahuje mrzacky ktere nejaky centralni server preformatuje?
    VACLAV
    VACLAV --- ---
    Takze fotky z meho Asus P535: (neupravovany, taky 2megapixel)

    Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    KOUDY: ukaz mi jedinyho cloveka, kterymu nefunguje sync s Outlookem, opravdu jsem zvedavy.. to by musel byt extra exot :D
    nikdy jsem o techto problemech necetl.. tam zkratka neni nic, co by branilo v syncu..

    navic si nam sem linknul recenzi, kde sami pisi, ze fotak je jeste horsi nez u Diamondu..
    a tady mas nejaky fotky pro srovnani pri beznem pouzivani - iphone vs diamond
    http://palmare.idnes.cz/dotykovy-souboj-na-ostri-noze-apple-iphone-3g-versus-htc-touch-diamond-1zj-/chytre-telefony.asp?c=A080804_233534_telefony_vok

    Na Flickr se zkratka ne vzdy dava nejaky odpad, tam to clovek protridi, v nekterych pripadech i editne, to neni berna mince..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jinak ja bych ho nesrovnaval ani tak s diamondem....ale spis s Omnii..ktera je mu "bliz"..nema stylus..vsechno se taky ovlada jen prstem..apod..
    http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=1030
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALESH: ma :)..staci se podivat na flickr kde sou srovnani..:)..(bacha..mam diamond PRO.. http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana/HTC-Touch-Pro-mistr-Raphael-test/Obsah-baleni-popis-pristroje/sc-21-sr-1-a-1120107-ch-1040940/default.aspx kterej ma u fotaku tu prisvetlovaci diodu, takze foti mnohem lip, nez normalni diamond :))


    WIRUZIK: drahej imho neni...Naopak s nekterejma tarifama je dost levnej..kasumi ho tusim koupila fakt za pakatel..to bych treba taky nevahal...Ale proste za ty nedotovany penize..to neprinasi funkce ktery by mel..prinasi jen jakejsi "punc vyjimecnosti"..kterej hodne rychle mizi, protoze ho chce kazdej a zachvilku to bude "beznej" telefon :)..(ikdyz pro iphonaky nikdy nebude) :)

    ja osobne fakt zvyhodnuju jen ten jeho displej..mame 3Gcko v kancelari..stejne jako Raphaela...Raphael je rychlejsi nez iphone..coz je podle iphonaka zpusobeny nakym novym spatnym firmwarem...me osobne to nejak nezajima..zajima me jen ze raphael je rychlejsi :D..
    mmsky posilam..nebudu je posilat mailem..proc?..chci nekomu rychle poslat mmsku a cist na ni rychle reakci..kdyz adresat neni u kompu, tak prece nebudu cekat nez se dostane k mailu - ale opet chapu ze mmsky nekdo nevyuziva, poslal za zivot jednu..znam takovy lidi..
    - sync...nekdo rika ze mu to s outlookem..itunes..apod..funguje krasne...nekomu zas ne a sere ho to...u WM opet vsechno bez problemu..
    - baterka,..3G vydrzi kolegovi den...me raphael vydrzi tri...Nemoznost vymenit baterku u 3G ho dost sere..(osobne nechapu proc to apple nedodelal)..
    - to ze si na 3G nemuzu editnout office dokumenty apod...ctrlc ctrlv nefunguje apod, svym zpusobem chapu..je to gadget (nezajima me jestli to jde upravit nakym sedym odblokem, nebo koupi aplikace z istoru za deset dolaru...chci aby to mel telefon defaultne)...
    - nekomu se na 3g pise dobre..me osobne ne..misto jedny klavesy zmacknu dve..apod...u toho raphaela sem to mel podobne..ale tam sem si zas stahnul "novou" klavesnici, ktera ma rozsireny klavesy a je to mnohem lepsi../nevim jestli jde neco takovyho stahnout i na iphone, nezkoumal sem/...Hardwarova klavesnice u me osobne vitezi..
    - 3g nekomu funguje..nekomu ne..u nas to podporuje stejne jen jeden operator, tak je to fuk..
    - gps moc nevim..ja si dal do raphaela igo....kterej funguje bajecne a spoji se za tri vteriny....Kdy bude pro iphone tomtom a za kolik...je zatim ve hvezdach..
    KULA
    KULA --- ---
    Ja mam iPhone protoze se mi libi. tecka. Bluetooth me sere, MMS je mi ukradeny.
    Mel jsem Palm tréo 650...byl fantasticky.
    Mel jsem Symbianove telefony 3650, E50
    Mel jsem komunikator 9110i (asi 7 let nazpet:-) )
    Ale proste nic neni tak prijenmy jako iPhone
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    KASUMI: od ty doby, co nemohou argumentovat tim, ze je to multimedialni pristroj na Internet bez 3G, tak jsou v haji :D
    ted se musi hledat detaily (bluetooth jen na headset, pockam si na Android - ktery taky bude mit BT jen na headset).. :D

    pak je jeste fajnovy argument, ze je to drahy, ale ve vysledku maji nejen drazsi tarif ale jeste drazsi dotovany telefon HTCcka ci Nokie :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    me bavi, jak temer vsichni, kdo si koupili iphone, to pry udajne udelali proto, ze chteji byt in...
    osobne jsem delala velkej pruzkum mezi telefony a nejlip pro me proste dopadl iphone
    ze je to zrovna iphone od applu pro me vubec nema vyznam, pze mam pc a itunes v soucasnosti nenavidim (dost me pozlobila posledni verze)
    a ze je na to super nabidka je skvely.. kdyby takova nabidka byla na htc diamond, mam htc diamond.. a verim, ze spousta jinejch lidi to ma polozeny stejne..
    jasne, existujou lidi, co si to koupi, pze jezuskote je to od applu.. ale stejne tak existuji imho lidi na nokie, novy blackberry apod..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam