CUBICULA: hele logickejch a faktickejch vytek je tu cela rada...jen iphonaci na ne neslysej visco :))
- reknu...nema mass storage...odpoved..ale da se to obejit nakym hackem..jenze moje odpoved...proc to neumi defaultne?...seru na hacky...
- to samy mmsky...reknu..neumi mmsky..ktery 90% jinejch telefonu umi...zase odpoved od iphonaku...k cemu mmsky...ty sou pro trapky..posilame primo mailem neasi...jenze padesatinasobne vic lidi je spis u mobilu nez u mailu ze..
o crtrc a v nemluvim...o bt taky ne...baterce..praskajicim krytu..navigaci..apod...Je toho plno nedokonalyho prece...tak si to priznejte...:))...Odpoved ze si tam muzu neco doinstalovat apod me nezajima...ja si nehodlam kupovat veci z appstoru...proc?..WM maj editaci dokumentu officu zadarmo...tak kde je problem?
proc novej fw iphone zpomaluje..misto aby naky chyby opravoval?...proc se 3G seka a restartuje vic nez wm zarizeni? (nerikejte mi, ze vam se nikdy neseknul, to me nezajima..prectete si fora, kde na to lidi nadavaj)..
atp atp....Ja nerikam ze iphone neni dobrej gadget...i tata si ho koupil jako dobrej internet browser a prehravac hudby...ale na praci ma porad blackberry..