• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIRRORiPhone i iPad vs. world: FLAME vitan pouze zde!



    Není třeba představovat ani jeden z výrobků. Tato diskuse slouží k odvedení flamu a obecně diskusím o chroustovi.
    rozbalit záhlaví
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    MYJKA: net a zabava? iPhone nema konkurenci, vazne.. ::) vzdyt je to takova mala multimedialni konzole v kapse :)
    VACLAV
    VACLAV --- ---
    MYJKA: no nebo bych ti doporucoval HTC Diamond nebo jiny Touch od HTC. ty se na tohle hodej nejvic
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KULA: Tak u mna bude hlavne na net, obcas volanie milacikovi a obcas sms. Hlavne chcem ten mobil na zabavu. A asi to ten iPhone pokryje. Zajtra pre neho zbehnem do predajne. :D Som sa nejako nazhavila aj po rozhovore s kamoskou co ho ma.
    KULA
    KULA --- ---
    Ja ho jen drzel. Znas to, takove klasicke "jooo ty voe, peknej jsi si koupil" nicmene, ty cudliky dole ma uz bez toho laku. A moc hezky to teda nevypada. Ber to takhle, iPhone je klasika. Internet pohoda, filmy super, dotyk je vzdy 100%. Skoda jen baterky. Dva dny max. Nadruhou stranu, staci nabijet hodinku.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KULA: Ty tak to je dobre vediet. Ja totiz nepoznam nikoho s omniou a s iphone kopu ludi. A vsetci mi ho odporucaju. Potrebovala by som pokecat s niekym kto omniu ma. Aj co sa ovladania tyka. Drahy hovori ze WM je skor na pero nez na ovladanie prstami. A to by mi moc nevyhovovalo...
    KULA
    KULA --- ---
    omnie je plastak. Ty cudliky ma kamarad po 14 dnech uplne slezly.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Stale premyslam ci si mam u t-mobile kupit iPhone alebo pockat ked budu mat v predaji omniu.
    COUNTZERO
    COUNTZERO --- ---
    DOP: Ano a podiva-li se clovek na prumernou aplikaci pro WM a prumernou aplikaci pro iPhone, musi ho nutne napadnout: WTF?!

    Neminim tim, ze by snad aplikaci pro iP byly "dokonalejsi" nez ty pro WM. Pokud nekdo potrebuje synchronizovat rychlosti radkahulana a zabyvat se hromadou jinych, takzvane uzitecnych cinnosti, asi si "domov" najde spis na WM. Teda, vlastne me, krom provozovani nejakyho hardcore-otulook-style nastroje zadna takova uzitecna cinnost, kterou by clovek chtel provozovat na mobilu, nenapada, ale to nechme stranou.

    Nicmene pozastavime-li se nad samotnou prezentaci, tak by me zajimalo, jak je mozny, ze ty WM, i kdyz jsou na trhu tak zatracene dlouho, porad vypadaj a ovladaj se zpusobem, kterej pripomina spis nocni muru. Tady narazim prave na to "a vubec s prostredim iphonu vic sziti vyvojari nez na platformu, ktera na trhu existuje zhruba 8 let a z toho tak 4-5 roky dominuje trhu". Sebedebilnejsi aplikace na iPhone ma lepsi vizualni a ergonomickou pouzitelnost nez ty hruzy, co se porad dokola rodej na WM...

    Jo a predchozi text disponuje primerenou nadsazkou v absolutizacnich pasazich :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    DOP: OK! :) ja nevedel, o cem presne je rec :)
    DOP
    DOP --- ---
    NAILER: Windows Mobile?
    NAILER
    NAILER --- ---
    DOP: kteraze platforma existuje 8 let a z toho tak 4-5 let dominuje trhu?
    DOP
    DOP --- ---
    DIE_DIE: resp mužeš si stahovat tunu app ale většina stejně neni tak promakla jako jsou dodfatečný app na iphone pravě..

    Ano, je naprosto logicke, ze na platformu, pro kterou bylo uvolneny SDK ani ne pred ctvrt rokem, budou propracovanejsi aplikace a hlavne se SDK a vubec s prostredim iphonu vic sziti vyvojari nez na platformu, ktera na trhu existuje zhruba 8 let a z toho tak 4-5 roky dominuje trhu. Dalsi krasna ukazka logiky a argumentace (c) by Apple ;)
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    DIE_DIE: ja mam napr. 8gb hudby, 500mb videa, 10mb foto, 170bm app's, takze kolem 6gb mi zbejva...a nejspis je doplnim hudbou.

    resume: Pokud ho chces pouzivat aktivne i jako iPod, doporucuji spis tu 16gb verzi.
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    DIE_DIE: mam iphone 2 mesice a obsazeno mam cca 1gb.. ale asi nejsem typicky uzivatel :) mam spousty aplikaci, ale zadna hudba a videa :)
    KULA
    KULA --- ---
    DIE_DIE: Pamatuj, pamet nicim nenahradis. Jaky je cenovy rozdil? Dvojka? hele, 15 alb, nejaky aplikace, 4 filmy a hned mas 4-5 gb v pytli
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    a co ohledně tý paměti?

    DIE_DIE:
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    RADAK:
    DIE_DIE:

    Presna tak, jak pisou ostatni. Pokud si s tim clovek neustale hraje, tak vydrzi den. Ja ho mel treba na 4-denni vylet po horach, kdy jsem ho jednou chvilku dobijel (cca 30min) a jinak jsem na nem obcas i pouzival gpsku a mail atd a na konci mi jeste kousek baterky zbyval... pokud ho mas jen v kapse a obcas kouknes na smsku, tak je schopen jet i 4 dny...
    COUNTZERO
    COUNTZERO --- ---
    Mam to trictvrte roku a zezacatku mi baterka vydrzela 1-2 dny. Duvody jsou asi jasny. Pak se to ustalilo na cca trech dnech a uz ani nevypinam wifi discovery. A v ruce to zmoulam kazdou chvili :)
    CERBERUS
    CERBERUS --- ---
    Me baterka vydrzi cca 2-3 dny s tim, ze denne nekolik hodin posloucham hudbu, denne cca 1hodku na netu a po vecerech se nudim a hraju si s tim :) Takze vydrz baterky celkem jde.

    Tech 16G mi prijde jako rozumnych. Clovek aspon nemusi moc hlidat, kolik hudby tam muze jeste narvat.
    NAILER
    NAILER --- ---
    ukazte mi nejaky zarizeni, co vydrzi vic :) mel jsem PDA od FSC s WM5 a to bylo mrtve mnohem driv, a to tam nebyl GPS, GSM ani zadnej dalsi vysilaci/prijimaci modul...
    EFA
    EFA --- ---
    Jestli můžu k baterce. Je to slabota. Za den je to mrtvé když to člověk používá. když mu to leží zhaslé na stole, vydrží i 4 dny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam