WIRUZIK: to se mi líbí jak píšeš, "kdyby jsis precetl" a zároveň hned o kousek níž píšeš "cely jsem si to necetl" :D to působí zábavně
WIRUZIK: no nevim jestli to teda vyšlo dostatečně najevo z textu pod, nebo je to tím že jsi to nečetl, ale foun jsem brejknutej nikdy neměl... aplikace jsem měl normálně nasinchronyzovaný z ajtůnů od známého kerej je má nakoupený. Aplikace prostě padaly, ne pořád ale padaly, a to mě deptalo. Šly pryč, ale nejsem proti tomu, já je tam nemám.
S tou kreditní kartou, jak zdůrazňuješ NEPOTREBUJES kreditní kartu v čr, tak mi prosímtě poraď jak obejdu krok v itunes "payment method" kde mám tři možnosti "visa" "master" "emerican" ale no card, tam prostě neni. Jinak to neumim, to bude ňáka klička, tak se nechám poučit. Popřípadě postačí link. Možná potěší víc lidí.
Pak teda taky bych rád kdyby jsi mi nebo kdokoliv poradil s tim jak využivat iphone jako modem. To mě to mě totiž velice zajímá. Hned bych začal! Ale zase jako jak píšeš že to umožňujou po zaplacení poplatku. To mi přijde taky jako taková podivnost, jako jak mi to po zaplacení umožní? Nákup nějaké aplikace? To bych teda zrovna zainvestoval bo nemám asi jinou možnost. Ale zase mi to přijde trošku jako židovina. Inu byznys je byznys... Když tak taky bych ocenil třea aspoň link, jestli se ti to nechce rozepisovat.
Jinak ten text pod, bych nerad aby vyzněl nějak zaujatě. Jsou to spíš takový moje osobní pohledy.