jo jeste me hrozne pobavila jedna operatorka,ktera mi rekla,ze mi nemuze nic poradit,co mam delat,kdyz nemam windows,tak jsem si na pocitac nainstaloval windows a volam znova.tam jina operatorka,ktera mi tvrdila,ze mi pripojeni jde vlastne uplne dobre,protoze 485 bytu za sekundu pri stahovani firefoxu je prece v norme,co ufon garantuje....takze jsem ji tam ucil pocitat byty/bity a jeste pouzivat priponu kilo.....hovor bez vysledku,tak jsem to ukoncil a volal jsem znova,tam zas jina,ktera mi rekla,ze si do toho windowsu musim stahnout novy ovladac modemu a kdyz jsem se ptal jak,kdyz pres ufona jsem cekal 15 minut jen na otevreni ufon stranky,tak mi rekla,ze nevi,at to zkusim nekde jinde...... a pak uz mi jenom volal technik - poprve mi od nich nekdo zavolal,ikdyz uz mi to slibovali minimalne desetkrat,s tim jsme taky nic nevyresili,ale predal me dalsimu technikovi a s tim zatim resime........mam to uz docela dlouho,tak se tesim,az mi skonci smlouva a jestli se to nevylepsi,jdu od nich do prdele