• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXArychta.info
    BURAN
    BURAN --- ---
    no jo, kdyz se bavi vul s natvrdlym... kdo je vul uz vime.

[ BURAN @ rychta.info ]
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: no vsak s tebou taky - no oznacit za kortare nekoho jinyho (tymeho a par dalsich jejichz identitu nam radsi ani nechces prozradit) a jeste je pasovat do role nakejch kazicu pokracovani rychty je snadny vid ale cist to na svoji adresu navic od mne to neni uplne vono vid - to chapu
    BURAN
    BURAN --- ---
    to mame za dnesek:

- nazor uplna kokotina
    - uplne pitomej
    - pokroucena myslenka uplna blbost
    - vul
    - korytar

fakt s Morphem se o necem bavit to je radost :)
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: to je zbytecny..
    BURAN: :))
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: tak jeste nakou spinu na me hod morfiku, delej.
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: no ja nastesti se toho boje neucastnim, ja se jen divam a komentuju.
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: jiste ze to tak je ve tvem svete kdyz to tak vnimas .. preju hodne stesti v boji o koryta
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: to ze to tak vnimam neznamena ze to tak neni.
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: ja myslim zes upozornil v prvni rade na to jakym zpusobem to cely vnimas - jako koryta, honeni ega a hru o moc nad prostorem, lidmi atd.. bravo to ti tleskam
    BURAN
    BURAN --- ---
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: jsi vitez Morphe, dostal jsi me. konkretni jmena tady opravdu psat nebudu. nemyslim ani ze je to pro vec podstatne, kdo konkretne to je.
    me jde spis o to upozornit na ten jev obecne.
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: ahaaa ja postradam nadhled no tak este zes mi to s nadhledem osvetlil :)) prosimte jak nadhled meni vyznam slov "kde jsi neco znamenal" a jejich souvislost s korytem a neprejicnosti novym provozovatelum? nebo to mi taky nevysvetlis? asi ne vid...
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    tady se jedou ingory jo?.) hehe haha internětáčci aby ste se náhodou z těch informací pro Vás neposrali:)
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: jasny.. ja sem snad ani necekal ze bys mi na to nak konstruktivne odpovedel... rict koho do ty skupiny jeste radis je dost problematicky a ja bych ty mena pak urcite prekroutil a vyhnal do extremu :D ty si vul...
    BURAN
    BURAN --- ---
    IKOGNITO: zalez
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    stejně sme všichni otroci tak to je uplně fuk
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: no tom tvrzeni neni co menit ani co vic konkretizovat. tobe to prijde jako blbost protoze postradas nadhled.
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: hele promin ale vysvetlovat neco nekomu, kdo muj vyrok zahy prekrouti a vyzene do extremu, to je ztrata casu a energie.
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: a jak jinak mam chapat tvoje tvrzeni ze "tys prisel o prostor kde jsi se realizoval a kde jsi neco znamenal" tak se vyjadruj jasne a konkretne... to ty nam tu podsouvas jakousi pokroucenou myslenku a jeste ji nechces vyslovit primo protoze nejspis sam vis jaka je to blbost...
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: podsouvas mi tu za vlasy dost pritazene extremy (zavisly Time, zivotni kredo).
    kdyz to podas takhle, tak mas samozrejme pravdu, je to uplny nesmysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam