• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXArychta.info
    XND
    XND --- ---
    nechci nikomu brati iluze.. no nicmene doufam ze v josefaci to bude zajimavejsi
    FLINT
    FLINT --- ---
    XND- zajímavej názor sice svým způsobem to pajzl je ale furt tam choděj lidi který to držej nad vodou až přestanou chodit tak to bude cíl nekonečnejch investic
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    XND
    XND --- ---
    BURAN / TMS: no asi nejsem úplně nestrannej pozorovatel, ale co jsem s lidma mluvil, tak do "borců" co teď rychtu vedou se zdaleka "nenaváží" jenom tyme a už vůbec to není o nějaké ublíženosti.

Neni to o korytech, rychta neni dobrý koryto. Je to zasranej pajzl a pokud to bude pokračovat tímhle směrem, vždycky okolo ní bude víc bezcílnejch nekonečnejch investic než prospěchu a kultury.

Bohužel, můj názor je, že dokud se toho nechopí na plnej úvazek někdo s jasnou vizí, nezíská granty v hodnotě desítek miliónů na minimálně 2 roky od města, MKČR a EU na rekonstrukci a provoz a nezačne tam dělat opravdovou dramaturgii, tak to je a zůstane v hajzlu stejne jako to bylo od začátku, možná spíš víc.
    XND
    XND --- ---
    DUB: kulturníček ano, ale s jakýmikoli akcemi z okolí, rychtu nevyjímaje. to, že tam nikdo nedává rychťácký akce neni můj problém, stačí, že za ty stránky platim náklady, nebudu do toho ještě cpát čas, když produkce Rychty na Štěpánce není zřejmě v nejlepší kondici a stránky nechce...

takže dobrovolníci co by tam přidávali akce/fotky z okolí mb hlaste se.. ale nehlaste se všichni, na takový zástupy tu nejsme vybavený.. jednou z nemála výhod serveru rychta.info je možnost uploadovat fotky přes FTP a to v jakékoli velikosti a kvalitě podle Vašeho uvážení (a kapacity serveru). takže žádné facebook shitfotos, ale klidně 7Mpx.
    SCREE
    SCREE --- ---
    tak vcera sem byl po delší odmlce na Rychtě a klasika:)
    Obsluha točila pivko v zimních bundách a všem bylo ztoho pocitu nádherný teplo:)))
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    Snad mi nikdo nebude mít za zlé když uvedu že :

25.12.2010

se v DĚTENICÍCH
    naproti pivovaru(sokolovna) odehraje hudební večer zastoupený styly
    DRUM AND BASS a TEKNO díky POTWORRA SOUND SYSTEMU ...
    Všichni jsou srdečně zváni zpříjemnit si povánoční a předsilvestrovskou euforii a zapít jí pivem,vínem či něčím tvrdším (RUM RUM RUM :)
    Vstup je čistě dobrovolný ..
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    me teda pripada ze nejvetsi problem nebyl v tom ze zaplatil vstup 250 ale ze za ten vstup dostal vymrzlou hospodu hnusnej gambac za tri petky dve kapely o hovne a stadnardni visace a to mu prislo neumerny no - nevim ja tam nebyl ale takhle jsem to jeho rozhorceni pochopil...
    TMS
    TMS --- ---
    ze byla zima a hnusny pivo uz asi nikoho neprekapi, ale nevim proc breci, ze musel zaplatit vstup?? 250,- neni malo na jednu kapelu, ale vsecko neco stojí a nikdo ho prece nenutil aby tam chodil..
    STYSSKY
    STYSSKY --- ---
    TETRIS23: co tam pise medved tak to je svata pravda. taky jsem tam byl asi pred 2 mesicema a jen tak tam me nikdo neuvidi. zkazil jsem si pulhodinu vecera co jsem tam byl.
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Na koncert na Rychtu? Né,děkuji. - Punk.cz - o punku u nás i ve světě
    http://www.punk.cz/index.asp?menu=3&record=12473

Husty
    OSIP
    OSIP --- ---
    rychta spam:

TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    SCREE: SPAMEEEEEER
    SCREE
    SCREE --- ---
    rychta spam :

DUB
    DUB --- ---
    WAKO: jestli se dobre pamatuju tak toxa vydal tiskovy prohlaseni (na nyxu) ze web rychta.info bude regionalni kulturnicek, ale bez akci na rychte :)
    lidi co nevedej asi spis cekaj program rychty a ne vsechno, jen ne program rychty
    SCREE
    SCREE --- ---
    WAKO: rychta od slova rychtit, nema nic spolecnyho se soucasnou rychtou:)
    WAKO
    WAKO --- ---
    hlavně je podezřelý, že na rychta.info není zaslanej ani jeden event na rychtu :-)
    BURAN
    BURAN --- ---
    TMS: jj presne to mam na mysli, vim ze jsi tam investoval hodne casu a energie a najednou utrum, a oba vime ze pocitu z povedeny akce se nic nevyrovna takze tobe se vubec nedivim ze jses na ne nasranej ze te odstrihli.

btw nemyslim ze bych se tu nekoho zastaval, proste nemam rad pomluvy a kydani hnoje, to je vsechno, na koho se kyda je mi vcelku fuk. proste nesnasim tyhle moresy. prijde mi to ubohy. takovy buuuu buuuu. tebe si Tyme vazim za to cos dokazal a proto i moc nechapu ze ti stoji za to se tim vubec zabyvat, protoze clovek jako ty to muze rozjet kdekoli a naka Rychta mu muze bejt u prdele ;)
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    TMS: proste si neprejicnej korytar a mas to :)) jen mi porad lezi v hlave kdo muzou bejt ty dalsi co s tebou tvorej tu osu zla, ze je to tajny - to budou asi naky velky zvirata :D
    TMS
    TMS --- ---
    BURAN: takze podle tebe ja prisel o prostor a ted kvuli tomu reju do novejch borcu, ktery to vedou:) je to vlastne pravda, ale musis to brat uplne z jinyho pohledu, kterej nema cenu uz tady nejak rozebirat.
    Zastavej se jich porad me to je uplne jedno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam