• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAMINSari chat pro ukecane sariholicky


    probehle akce a chystane akce na www.sari.unas.cz
    rozbalit záhlaví
    YFF
    YFF --- ---
    MACSKA: a co tam hledáte?
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    SHAHLAH: kupodivu ještě stojí. nádvoří je zcela rozvrtané a za tři týdny se sejde komise, která řekne, jestli se má kopat dál.
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    MACSKA: A jak dopadly Kestřany? :))
    UHLIK
    UHLIK --- ---
    MACSKA: To znie super... nabuduce nas zober zo sebou :-D
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    SELLIGAN: hrála si na šíleného krtka. zničila dlažbu. spala na zámku. vypila mnoho litrů piva. a vína. a jiných jedů. cachtala se nahá v zahradním bazénku. ukradla zelené i z informací. ...a tak vůbec :-))
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    MACSKA: a copak jsi delala? :))
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    hlásím návrat a ztrátu většiny mozkových buněk, kdybyste je někde potkaly, dejte vědět.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    YFF: no kéž by si tyhle začátky přiznali i lidé, kteří teď rejpou do nepodstatných detailů, nikdo nezačínal jako největší machr
    YFF
    YFF --- ---
    SKLIBA: jsem to nechtěla rozpitvávat, on byl stejně nebezpečnej, i sám sobě, páč šel nakonec do bitvy bez nich a nic neviděl...tenkrát jsme byli ještě mladý jelita s vizí barbara conana a nikdo nad tím takhle nepřemýšlel:)))
    YFF
    YFF --- ---
    SELLIGAN: no jasně, tak jsou lidi, který by tě zjebali, že máš šaty z 1320 a boty z 1340 a není to zcela dle jediného dochovaného originálu:)
    /příklad, ale taky jsem viděla, že to někde řešili/

    uzavřená akce..no možná je to trochu hnidopišení, ale prostě to nějak bylo, a ty nebo já bychom na tom neviděly hnidu, ale člověk, který ví, to vnímá jako kdyby se v pravěku objevil někdo v kostýmu ze startreku
    myslím, že to není tedy na škodu, snažit se určité věci ještě zlepšit, nikdy to stejně nebude stoprocentní, vlastně jde jen o to, jak to člověku je řečeno, aby rád a dobrovolně spěl k tomu ideálnímu obrázku

    takový ty normál stany co koupíš za litr v každém outdoorovém obchodě,:)
    docela mě štvaly, kazili mi mnoho pěkných táborových fotek..a to říkám třebaže jsem také majitelkou jedné husky kopulky..
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    YFF: copak neprofesionální, ale právě v bitvě můžou být brýle jejich majiteli i nebezpečné. a jako pěst na oko to vypadá i v ležení
    SELLIGAN: když budou na stroji šité viditelné švy, může se stát, že se nad tím někdo pozastaví, skryté švy už jsou jen o tvém vlastním pocitu z dobře odvedené práce. to ostatní - to by asi chtělo vidět.
    husky kopulky = moderní stany = ufa
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SKLIBA:
    YFF: no ja se setkala treba s tim, ze jim vadilo, ze je to site na stroji (coz chapu), dale jim vadilo, ze steh, ktery ten kluk pouzil na kosili jako ozdobny nebyl uplne presne :) a jine kraviny..a to se o tom bavili prosim kluci, pomlouvali se, ze jeden ma boty z 10teho misto 11 teho stoleti..

    co ja povazuju za LH je fuk :) to spis, co vsechno oni berou jako LH a co jeste toleruji...treba pri uzavrenych akcich, mi to prijde jako hnidopyseni..

    co jsou husky kopulky?
    YFF
    YFF --- ---
    SELLIGAN: na jednu stranu, a divíš se jim? pamatuju jak kámoš zlořečil při dávné bitvě, že ho nenechali jít do bitvy s brýlema, jenže oni mají všecko nastavené vysoce profesionálně, a tohle by to úplně zkazilo, poněvadž to ví snad úplně každý, že to tam nepatři, a takových věcí je víc, jako většině by bylo asi jedno, jestli někdo použije téčkový střih košile a bude to šít na stroji, to je fakt už taková maličkost, že to mnoho lidí vůbec nepozná, osobně jsem třeba ráda, že z většiny historických akcí mizí třeba husky kopulky a úplní keckaři,:)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    SELLIGAN: no jak bych ti to řekla. otázka je, co považuješ za LH a co ne.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SKLIBA: no ja prave myslela, ze oni jsou vsichni jen LH a zaroven se vyprofilovali jako komunita RS..ale pokud teda RS lidem nevadi, ze mezi nimi nejsou vsichni LH tak to je super, pac ja se u nekterych LH lidi setkala s nazorem opacnym...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    mandlovy dort, kulicky a plneny losos. Ten je nejlepsi.
    A na cumendu jsem tam minimalne jednou do mesice
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    YFF: nebo krevetkový sendvič!
    YFF
    YFF --- ---
    OLEJOVKA: taky tam ráda jezdím, spíš na čumendu, protože nábytek vydrží ještě pár let, občas se pravda nějaká blbost co nutně potřebuju najde, a jídlo mají moc dobrý, zvlášť ty jejich dortíky:))
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    SKLIBA: Naštěstí je to raný středověk, bo dělat raněslovanské 6.-7. století by se mi fakt nechtělo :)
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    DALEEN:
    TRAMIN:

    problém je můj častý pobyt tam, jednak kupuju už blbiny, a navíc se cpu v tamní restauraci :o)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Pokud byste se hodne nudili a je mezi vama nejaky geokacer, tak v sobotu i v nedeli jsou eventy ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam