OLEJOVKA: hele Lucko, jestli se v tom vyznáš, tak dobrý..já bych to viděla následovně /na župan se necítím:)/ na začátek polo, klidně zelená, žlutá, nebo vínová, máme všechno
tudíž nestihnu bavlněná sárí, a pak až viskozu. no mám takovou šílenou vínovou s bílýma a modrýma kytičkama /mám jich teda víc, ale tahle je nejméně usedlá/
bolly a pandžábí nic, kolovku můžu i když nevím jak bych to pak stihla s mundu ale dalo by se
a není mi jasné to tvoje převlečení, jak se stihneš převlíkat a u toho ještě kecat do mikrofonu, nebo hedvábí už bude bez výkladu?
a ještě mě tak napadlo, u toho polosárí, minulý rok jak jsme motaly účastníky, tak mi slečna říkala, jako dobrý, líbí se mi to, ale nevím jak bych to mohla nosit do práce..tak jsme jí pak ukazovaly, že to přece nemusí nosit přesně takhle a že když si tu šálu vezme trochu jinak, tak si to může vzít kamkoli, a nikdo nemůže nic namítat, možná by tedy byla dobrá nějaká praktická část, kde bychom názorně ukázaly, že je to vlastně obyčejná sukně, a šátek, a každý s tím může pracovat jak chce /viz třeba jak má ganga tu stránku jak použít různě dhupatty/ a to by bylo rychlejší než vysvětlovat různé úvazy sárí /a pro začátečníka je polo stejně líp akceptovatelné:/*