Já bych chápala, že se někdo naštve, když bych se já nevím cpala klobásou a zapíjela to pivem třeba v tom průvodu za tím vozem nebo tak něco - ale to žádná z nás nedělala. Alkohol a jiné pochutiny se konzumovaly až během onoho představení na pódiu, a na těch lavičkách tam seděli především "normální" lidi to jest ne z řad jejich věřících, ale prostě diváci. Opravdu tedy nevím, co je třeba na módní přehlídce sárí natolik duchovního, že bych mlsáním alkoholu při tom někoho urazila.
Pokud by šlo o ryze duchovní akci, nemají tam ten prodejní stánek, ani módní přehlídku atd. a nedělali by to na Staromáku (a pokud ano, tak by uzavřeli prostor a zakázali by během konání prodávat alkohol a maso, a ono pokud máte stánek s klobásami kousíček vedle jejich vegetariánského stánku, tak to hovoří samo za sebe) - těžko můžou očekávat, že si to lidi kvůli nim nedají, kór když k nim nepatří. Kdyby se to konalo v nějakém jejich "chrámu", tak to respektovat budu (ale to by tam zas "obyčejný" člověk nepřišel, včetně mě).
Ostatně jediný kdo dělal vyloženě "čoro moro" tak byla Linda, protože když Leeloo vytáhla pivo, které si přivezla, tak tam si toho vůbec nikdo nevšímal a nikomu to nevadilo, stejně tak moje "zelená víla" - to až Linda vyšilovala, když viděla fotky z akce, že jsme tam popíjely - jí vynadala po vzkazu, mě si rovnou vymazala z přátel (tvrdší chlast, tvrdší "trest" :-D). Já dostala vynadáno od ní třeba za nošení mangalsútry, protože nejsem vdaná. Ono je sice hezké, že dětem dává svobodu, ale asi by se měla naučit toleranci i k dospělým a nevěřícím :-).