• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINGoogle Chrome
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    LADINEK: kolik mas ram? na 2 gb mi tab už chvili vydrzi
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Zdar, mam dotaz ohledne mobilni verze google Chrome pro android.

    Jak sakra nastavim, aby pri prechodu na jinej tab chrome nerefreshoval ten tab a stranka zustala nactena v offlinu ? V metru, nebo tam kde je mizernej signal je to desne serouci kdyz mam neco rozectenyho a on mi to zacne bez pripojeni refreshovat. Ja chci aby refreshoval jen tehdy kdyz mu reknu :) ne pri kazdym znovuotevreni tabu...diky moc
    GREGI
    GREGI --- ---
    asi se uplne debilni, ale nemuzu najit kde si prenastavit "new tab" mam tam nejakej posranej bing search a chtel bych tam normalne klasicky 8 oken s nejanavstevovanejsima stranka.... nevim kde prenastavittak za radu dik predem
    PULKA
    PULKA --- ---
    NORDSSON: ne, kdekoliv mimo chrome to funguje (když si otevřu třeba složku v průzkumníkovi), jde mi o to, že když dole jak chrome zobrazuje stahování a pak stáhnuté soubory, tak když na něj kliknu, otevře se mi to v chromu i když mám jako default adobe pro, a vůbec nevím, jak ho to odnaučit.
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    PULKA: no tak to asi musíš do nastavení windows (pravym na jedno stažený/uložený pdf - vlastnosti - otevřít v programu: změnit)
    PULKA
    PULKA --- ---
    NORDSSON: hm, díky, ale není to ono, tam se dá nastavit, že když je na stránce pdf, tak se mi otevře buď v chromu nebo adobe, ale v prohlížeči, to je mi fuk, jde mi o ty stažené soubory, které se zobrazí dole na liště.
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    PULKA: kvůli NORDSSON (což jsem btw furt nevyřešil) jsem koukal do toho about:plugins (do adresního řádku) a tam jsem viděl vypnutej Adobe PDF reader, tak ho tam zapni a třeba to zas bude fungovat
    PULKA
    PULKA --- ---
    Ahoj, nemohl byste mi někdo prosím poradit - mám Google Chrome a když stáhnu pdf soubor, kliknu na něj pro otevření, tak se mi to otevře v prohlížeči v něčem stupidním od googlu, kde nastavím, že se mi to má otevřít v defaultním prohlížeči daných souborů, stejně jako třeba words se mi otevře ve wordu? Chodit do složky downloads a tam to otevřít klikem je hrozně dlouhavé. Díky za radu, nějak to v nastavení nemůžu najít a imho je to nějaká užitečná novinka stará pár měsíců, protože to dřív nedělal.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Zdravím, hledám doplněk pro přímí upload obrázku do alb Picasy. Něco jako je AddToPicasa pro FF. Neví někdo o něčem podobném?
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    RUM: nefunguje :/
    PEK
    PEK --- ---
    Empty New Tab - rozšíření pro zobrazení prázdné stránky v novém tabu.
    Třeba se bude někomu hodit. Od verze 33 mě začalo dost štvát, že tam přidali velké políčko vyhledávání a náhledy navštívených stránek byly schované dole.
    PEK
    PEK --- ---
    DRAGON: Na windows přepínač --lang, v linuxu proměná LANGUAGE - zdroj
    RUM
    RUM --- ---
    NORDSSON: zkus vypnout pepperflash v chromu nebo na youtube vypnout HTML5 přehrávání. podrobněji to už určitě vygooglíš :-)
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    Od jistýho momentu (už asi několik měsíců) mi nejdou přehrávat videa z Vimeo a ode dneška už ani některý z Youtube - zvuk hraje, přehrávač se tváří, že hraje, ale obraz prostě není (jen černo). Zkoušel jsem hledat po všech internetech i filtrovat tady, ale žádný řešení jsem nenašel. :/ Někdo nějakou zaručenou radu?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosimvas, lze prepnou google z CZ do EN nejakym zpusobem? kdyz dam
    Nastaveni / Jazyky a v menu vyberu Anglictina, tak mi to napise, ze tento jazyk nelze pouzit.
    dik
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    ZORBEN: a podobny faily to dela i pri vypnutych extensionech (krome adblocku)...takze bud za to muze adblock, nebo skin (ktery mi nikdy driv nedelaly problemy), nebo je chyba na strane googlu...


    jeste me napadlo - nema nekdo tip na nakej download manager, idealne jako extension pro chrome? duvod - sere me, kdyz neco stahuju, pak hodi nakej error (treba na chvili vypadne sit nebo cokoliv) a soubor pak musim stahovat znova celej...tusim ze mozilla umela pak i pokracovat,ne?
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    ZORBEN: takle nak to vypada po prepnuti...tam kde je nahore videt lista tak tam zrovna byla mys, pohybem se horni cast zviditelnuje...k tomu pusteni v nouzovym rezimu jsem se nak jeste nedostal, takze nemuzu rict jak to pod nim chodi
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    Chrome Connectivity Diagnostics tests your Network Connection
    http://www.thewindowsclub.com/chrome-connectivity-diagnostics-network-connection
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    ZORBEN: pokud ti chrome pojede bez problemu v nouzovem rezimu windows, tak jsem se s tim setkal a i te navedu na reseni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam