• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINGoogle Chrome
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO, NOP: tak pisma jsem promazal v nouzovym rezimu i v rezimu klasickym pri prihlaseni do svyho uctu. a nic :(.

    zvlastni je, ze kdyz mam nouzovej rezim s praci v siti a zapnu nyx, tak je vse ok. zvlastni. ale vyresit to musim, je to hrozna pruda.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    NOP: a ja uz mozna vim proc. pouzivam win a ve fontech jsem si vsiml, ze veskery pismo se mi zduplikovalo, pricemz nazvy byly doplneny o „_0“.



    nyx pouziva verdanu. stejnej problem mam u wordpressu, kterej pouziva pro psani postu georgiu, ktera je taky zduplikovana. zvlastni je, ze u vsech pisem jsem tuto duplikaci odstranil, ale u tech nejzakladnejsich pisem (arial, tahoma, verdana, consola, georgia...) mi to nejde smaznout. tak jeste zkusim rezim nouze.

    schvalne s epodivej, jeslti mas stejnej problem. teda pokud mas win. ale treba u mac to bude podobny.
    NOP
    NOP --- ---
    KEPASO: Mně nedávno taky, měl jsem zato, že to Nyx změnil font, ale prej ne. Stále jsem si nezvykl.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    dnes mi chrome zmenil na mnoha webech pismo, uplne ignoruje css. vsiml jsem si zmeny nastaveni v nastaveni jazyku, ale osobne jsem nic nezmenil. pak jsem si vsiml zmeny v inspectoru. v kontextove nabidce zmizlo „copy as HTML“. to me az tak netrapi, ale to pismo teda jo. na nekterych webech se mi zmensilo a je necitelny.

    chrome/firefox
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/24802688/Screenshot%202014-10-22%2017.27.53.png

    stalo se vam to taky?
    JON
    JON --- ---
    Setkal jste se nekdo s timto problemem?

    Kdyz spustim chrome, tak neotevre zadnou stranku - nai webovou, ani interni.
    Kdyz ho spustim s parametrem -no-sandbox (nasel jsem nekde na internetu), tak napise varovani ze pouzivam neznamy command line parametr, a muze to mit vliv na stabilitu a bezpecnost.

    Odinstalovani a podobne veci nepomohly. Netusite co s tim ?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    nechápu... poslední dva dny se serou youtube videa. kliknu že chci spustit, vidim, že mám nabufferováno a kolečko se pořád točí a video ne a ne se spustit. jsem v tom sám? wtf.
    PULKA
    PULKA --- ---
    RATTKIN: aha, ok, díky
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    PULKA: pokud si přihlášen Google účtem do Chrome, můžeš ho odinstalovat a znova instalovat, po přihlášení dostaneš všechny bookmarky a extenze znova
    PULKA
    PULKA --- ---
    Potřebuji nejspíš aktualizovat chrome, protože mi to píše "Tato verze prohlížeče Chrome již není podporována. Nainstalujte si prosím podporovaný prohlížeč. Ignorovat" Jenomže nikde nemůžu najít tlačítko aktualizovat. v About mám napsáno "Updates are disabled by the administrator". Admin jsem já, kde je povolím? Předem díky
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    nedavno jsem odstranil z hlavniho panelu app launcher (spoustec aplikaci chrome) a ted bych to tam zas potreboval dostat. kdyz stahnu nejakou appku tak naskoci ale pak se zas schova a nejsem schopnej to znova dat na listu... dik moc za radu
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    Zdravim,

    nemůžu se dostat k dialogu pro přihlášení do chrome přes svůj google account a tím k synchronizaci záložek.
    Na obvyklém místě (v menu - tři vodorovné čárky vpravo nahoře) prostě není.

    Nějáké nápady? Zkusil jsem normální instalaci i chrome portable, stejný výsledek.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Ahoj,
    uz delsi dobu se mi v Chrome objevuje otravny pruzek s infem o nekterych prvich na strankach, viz obrazek. Potreboval bych zjistit, jestli je to vec vanila verze nebo nejakeho pluginu pripadne, ktereho a jak to vypnout. Treba nekdo bude vedet.

    Viz obzrazek:
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    Jedu na netu přes 3G a potřebuju snížit objem staženejch dat. Nevíte někdo, jestli existuje nějakej add on, kterej by zamezil načítání gifů - že byse třeba zobrazil jen ten první obrázek v sekvenci, při rozkliku by se pak nahrál celej. nebo tak něco...?
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    Enable and use Chrome Password Generator
    http://www.thewindowsclub.com/chrome-password-generator
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    PEK: musel jsem smazat profil. zalohoval jsem ten nefunkcni a postupne pridaval komponenty zpet. bylo to evidentne velkym mnozstvim zalozek na hlavnim panelu (radove stovky). kdyz jsem tyhle presunul do podslozek v ramci bookmarks, problem zmizel. netusim ale, proc se problem vyskytl timhle on-off stylem, z bezproblemovyho chovani k nepouzitelnosti (odstranit jen jeden bookmark, abych se teoreticky dostal do stavu predchoziho nepomohlo, musel jsem ty zalozky zredukovat dejme tomu na dvacetinu).
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    PEK: podívám se na to. Nepravidelně mi tuhne omnibox, i dropdown menu na webu.
    PEK
    PEK --- ---
    JUANITA: Zkus vypnout Nastaveni -> Zobrazit rozšířená nastavení ... -> V případě dostupnosti použít hardwarovou akceleraci. U mě začal Chrome po aktualizaci na verzi 37 taky zlobit a tohle to spravilo.
    RUM
    RUM --- ---
    používáte někdo 64bit verzi chromu? teď testuju http://pc.zoznam.sk/novinka/64-bitovy-chrome-je-tu-pozrite-sa-co-prinasa
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    hmm, ode dneska mi chrome zpusobuje pri prepinani, vytvareni nebo zavirani tabu obrovsky CPU spiky a zaroven lag cca 1 vterinu pri kazdy takovy operaci. obcas potom cely spadne. zkusil jsem vypnout jedinou extension, kterou pouzival (gmail checker), bez uspechu.

    napada vas neco?

    (pocitac by to mel zvladat, system je na ssd, 6jadrove i7 s 16gb ram.)
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Možná by se někomu mohlo hodit - napsal jsem si utilitu na zálohování a následnou obnovu uložených hesel. Na rozdíl od jednoduchého uložení souboru "Login Data" funguje i při přesunu mezi počítači nebo uživatelskými účty,
    Pepak.net » ChromePass
    http://www.pepak.net/download/chromepass/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam