• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINGoogle Chrome
    Pro ty co nevědí o co jde: http://www.google.com/googlebooks/chrome/ nebo wiki
    Nějaká nastavení a fýčurky: http://www.google.com/support/chrome/bin/topic.py?topic=14659

Sympatická stránka s doplňky http://www.mychromeaddons.com/
    rozbalit záhlaví
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PIGSTER: promin, ale myslim si, ze tohle je nesmysl. jde pouze o moznost volby. mezi volbami jsou tam pri tom mnohem vetsi prkotiny. mimo to verim, ze to pomerne dobre komentuje jeden z uzivatelu v issue trackeru, kde se to resilo:

"I also think that "We're not going to add a preference for this." sounds just like the software culture we chrome users wanted to avoid on the first place. I, at least, hate when the software maker thinks he know what users really need or want."
    PIGSTER
    PIGSTER --- ---
    OMNISLASH: a tak to ma byt - komunity jsou ruznorode - velke komunity casto hodne ruznorode - bez vedeni to pak snadno muze dopadnout jako kdyz pejsek a kocicka varili dort
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ESTEN: mne zase sere, kdyz se nekdo tvari, ze dela kdo vi jak prospesnou praci pro "komunitu", ale ve skutecnosti ma jeji nazory uplne u zadnice a z pozice sily jednoduse protlaci sve vlastni presvedceni o tom, co je spravne
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    OMNISLASH: vis, co nejvic sere open source vyvojare? Uzivatele, ktery jim nadavaj do fasounu jen proto, ze se vyvojari nechovaji jako sluhove.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    OMNISLASH: můžeš si rozjet vlastní fork chromium, v tom ti nikdo nebrání.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    nemuzu si pomoct, ale vyvojari chromu na me (i z dalsich postoju vuci jinym zmenam) pusobi jako parta fasounu. proste se to naucite delat takhle, protoze my jsme si jisti, ze takhle je to spravne a vas nazor je nam u prdele
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OMNISLASH: nelze a vývojáři to dokonce odmítli implementovat i přes četné requesty uživatelů
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    da se u chromu zrusit zobrazeni zaviracich krizku u jednotlivych tabu? kdyz mam tabu hodne, stava se mi obcas, ze se prepnu a rovnou tab zavru a je to dost otravne
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DWAY: do některých Adblocku se dá přidat ghostery list. třeba do ublock origin to jde
    DWAY
    DWAY --- ---
    ESTEN: supr dik
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    DWAY: nevsiml jsem si zadnejch problemu. Ani nevidim duvod, proc by se praly.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ESTEN: Jeste me napadlo. Nebude se hadat treba s adblockerem?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ...a pamatovat na to, ze kdyz obcas na netu narazis na neco nefunkcniho (casto ruzny nacitani obrazku nebo js vychytavky), muze to bejt jen tim, ze ghostery blokuje neco, co stranka k chodu potrebuje.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    DWAY: funguje dobre.

Musis ho nejdriv nechat trochu zabehnout a zaroven postupne povolit zdroje, ktery ti nevadej. A treba na nyxu to kvuli obrazkovejm klubum uplne vypnout.
    DWAY
    DWAY --- ---
    mate nekdo zkusenosti s pluginem ghostery?
    Ghostery - Internetový obchod Chrome
    https://chrome.google.com/webstore/detail/ghostery/mlomiejdfkolichcflejclcbmpeaniij?hl=cs

mel by blokovat trackovani pohybu na webu, ale nevim jak moc verit takovym vecem.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    MIKROM: hezkypekne :) diky
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    snazil jsem se googlit a nic jsem nedogooglil...
    chrome mi najednou zacal delat to, ze kdyz neco stahuju, tak se to sice stahne, ale zustane to na 8/8 MB a nedokonci se to stahovani. Ten soubor na disku normalne otevru

nicmene nemuzu dat tahat cokoliv dalsiho, je to neskutecne otravny a nevim proc to dela :(
    nemenil jsem antivirus, neuvedomuju si vubec ze bych cokoliv menil, vymenil jsem nicmene v pocitaci pevnej disk (dela to at taham na ten, nebo i na jakejkoliv jinej... )
    nechapu... nevirte nekdo prosim? :(
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    HAWLIS: zkus ji označit a na ní ctrl+del, nebo shift+del
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    pls jde smazat jedna konkretní adresa z address baru tak, aby se při psaní neobjevovala jako možnost? omylem sem dal .com místo .cz a od ty doby pokazdy kliknu blbě... nechci mazat uplne všechno, ale smazání té jedné by mi dost usnadnilo práci. díky.
    RUM
    RUM --- ---
    má někdo tento problém s ikonkou po posledním velkém updatu win10? rozbilo to i ikonku dropboxu a firefoxu.....

HAVANA
    HAVANA --- ---
    posledni dobou se mi docela casto v Chrome stava, ze nejde otevrit stranky (napr. nyx)..jine stranky jdou, nyx v mozille otecrit jde taky. nevite nekdo co s tim?

Tato webová stránka není dostupná.

ERR_CONNECTION_RESET
    Načíst znovuSkrýt podrobnosti
    Připojení k serveru www.nyx.cz bylo přerušeno.
    Zkontrolujte připojení k internetu
    Zkontrolujte všechny kabely a restartujte všechny směrovače, modemy a další síťová zařízení, která používáte.
    V nastavení firewallu a antivirového programu povolte prohlížeči Chrome přístup k síti.
    Pokud je program již uveden v seznamu programů s oprávněním k přístupu k síti, zkuste jej ze seznamu odebrat a znovu přidat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam