• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINGoogle Chrome
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    OMNISLASH: zajisté si dokážeš představit, kolik takových drobných změn za historii proběhlo a jak přehledná by příslušná stránka s nastavením byla.
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    ahoj, resim ted u noveho chromebooku jak se pripojit na pracovni server [win] tak, abych se neprevzal kontrolu jako s Chrome Remote Desktop, ale jenom se tam jako uzivatel dostal. Nevim nakolik to je vubec mozne, protoze jsem to nikde nenasel, zatim sluzbu udela i CRD, ale hodilo by se, aby recepcni nemuseli poustet 'oteze' a ja se pak na server proklikaval [bezi na tom hotelovy manager a pouze na tom konkretnim serveru] pres CDR desktop pocitace na recepci.

    Omlouvam se, jestli to je jalovej dotaz a taky za pouzitou terminologii,
    Dik
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    MICKEY_MOUSE: z toho, jak mluvis, vypadas na trola :-) ze z toho meli udelat, kdyz uz na to sahali, option, je asi prirozene pro kazdeho, ne jen pro nas raketove inzenyry, co snidame salamonovy vykaly
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    OMNISLASH: Z toho, jak mluvíš, vypadáš na týpka, který snědl Šalamounovo lejno a stal se prudce chytrým mezi samýma idiotama. To budeš mít teď blbý. :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PEPAK: tuhle oficialni retoriku znam a opravdu neberu. pokud slo skutecne o to, pomoci te promili uzivatelu, co si plete (za xy let se mi to jedinkrat nestalo), meli tam dat alespon option. klidne defaultne ve prospech prekleparu. jenze oni se zase zachovali jako aroganti, kteri vedi vse nejlepe a urci, co je pro uzivatele dobre
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Ještě doplním: Samotné vrácení Backspace původnímu významu vítám, za chybu považuji to, že to Google nedal jako volbu (klidně ve výchozím stavu zapnutou).
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    OMNISLASH: Backspace pro Zpět byla blbost od úplného začátku, protože koliduje s Backspace pro smazání znaku před kurzorem. Uživatelé bohužel nejsou dobří v rozlišování toho, jaký prvek má zrovna focus, a je třeba přiznat, že webové aplikace jim to často ještě dál komplikují (např. editor v osTicket, fakt lahůdka).
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ktery blbl v googlu zase prisel s tim, ze backspace jako klavesa pro navrat je spatna a rozhodl se, ze to pro vyssi dobro zmeni? tam opravdu musi delat jen echt curaci, to uz snad jinak ani neni mozne!
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    tohle bezne dela napr po pripojeni v pendolinu, nez clovek odklikne tu stranku s pristupem
    GOOGLE
    GOOGLE --- ---
    PETER_PAN: Tak to smrdi bud napadenou wifinou nebo kompromitovanym pocitacem...
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    GOOGLE: mam aktualni datum a cas
    GOOGLE
    GOOGLE --- ---
    PETER_PAN: Zmen si datum a cas na aktualni. Chrome si mysli ze mas neplatny certifikat.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Netusi nekdo proc mi zlobi chrome (treba pri pristupu na stranky google.com /.cz .. nebo na vetsinu jinych stranek) ? Historii jsem kompletne vymazal, chrome aktualni, win-10 plne aktualni, firefox nezlobi.

    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    RATTKIN: Díky za pomoc, proběhlo úplně bez problému.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: já mám anglickou verzi, tam je "sign in to chrome" pro klid duše to installni na jiném kompu a zadej účet, zkoukni že všechno máš a pak přefič ten starý
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    RATTKIN: Díky. Že to mám syncnuté znamená, že to ,ámspojeno se svým google účtem mebo musím ještě někde něco nastavit?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: pokud to máš synknuté do googlu, vráti se všechno. pár minut to trvá, tak vydrž.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, chci se zeptat na přeinstalaci Chromu na Win7 - když jej kompletně odinstaluji a znovu nainstaluji, vrátí se mi všechna nastavení, zapamatovaná hesla a pluginy do podoby, jak jsem to měl, anebo budu muset ty věci znova všechny řešit ručně? Díky.
    HALELUJA
    HALELUJA --- ---
    Ahoj, nemáte nějaký tip jak na Chrome/ChromeOS rozjet SIP/Softphone? PBX je Asterisk.. googlím co to jde, ale nic kloudného. gUnify vypadá nadějně, ale zatím to nedělá co bych si představoval.
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Pokud používáte nějaký Chromium/Blink-based prohlížeč, mohli byste se prosím podívat do jeho nastavení, jestli nativně podporuje uživatelsky definovatelné klávesové zkratky pro přepínání mezi taby? Speciálně mi jde o funkcionalitu ze staré Opery, kdy jde klávesou 1 resp. 2 přepnout na tab vlevo resp. vpravo od aktuálního. Samozřejmě za předpokladu, že není focus na prvku formuláře, to by se měla normálně napsat jednička/dvojka. Musí to být přímo v prohlížeči, *nestačí* rozšíření. Vím, že to umí Opera 15+ a Vivaldi, ale ani jeden mi nevyhovuje, tak hledám nějakou alternativu a podpora jednoduchých kláves se jeví jako nejlepší rozlišovací znamení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam