• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINGoogle Chrome
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    MICKEY_MOUSE: a co taková ta chromá funkce, že se daná url otevře v samostatném okně bez adresbaru a ostatních věcí?.. mám takhle třeba Gkalendář
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, potřeboval bych plugin, který zamkne připnutou záložku prohlížeče tak, že v ní mohu prohlížet jen danou URL. Automaticky se mi spouští prohlížeč s jednou připnutou záložkou a v ní bych rád zobrazoval pořád to samé bez možnosti přejít jinam. Zkusil jsem pár pluginů, ale ani jeden mi kupodivu nefunguje, jak bych čekal. Poradíte? Díky.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    ahoj, potreboval bych poradit, jak ohnout chrome tak, aby automaticky doplnoval jmeno a heslo pro komunikaci s proxy
    Mam proxy s ověřovaním uživatelů (ne přes SSO) a potřebuji, aby uživatelé nemuseli pokaždé odklepávat jméno a heslo, ale aby chrome použil nakešované bez interakce s uživatelem.
    U IE a Mozilly jsem s tím uspěl, ale u chrome zatím ne (nevěřím, že to nejde), našel jsem pár let staré diskuze, kde doporučovali otevřít stránky chrome-proxy://ip_proxy:port_proxy/, ale to v aktuální verzi chrome mi to nebere jako URL.

    Please help:)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    session buddy
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    HAVANA: Dík, ale kterej z těch dvou to je ten tebou doporučovanej? Od webu teddy.io, nebo od tirokea? Nebo je to fuk a umí oba to stejný?

    Internetový obchod Chrome
    https://chrome.google.com/webstore/search/session%20manager?hl=cs
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    MADCAT: je extenze session manager
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Hmm, teď po nějaké aktualizaci (asi, nevím...) se mi stalo to, že mi historie už nenabízí jako první položku "xy karet", pakliže jsem třeba den předtím zavřel Chrome s xy otevřenýma kartama. Jde nějak docílit toho, abych to tam měl zpět, nebo třeba i pomocí nějakýho pluginu...? Dík.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SUNBEAM: sem slepej. hura, diky, bylo tam 125% :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    DRAGON: nastavení/rozšířená/webový obsah a tam je tuším deafultní nastavení přiblížení
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    please help. Nevim jak sem toho docilil, ale kdyz mam zoom lupu na default (tzn kdyz zmacknu ALT+0), tak mam stranky zoomnute na 110%. Musim manualne zmacknout ALT Minus, abych se dostal na 100% velikost zobrazeni. Netusite prosim, kde sem neco takovyho mohl zakliknout? Zadny rozsireni, ktery by to mohly ovlivnovat nemam (mam jen 5 extensions vcetne Adblocku) dik
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    MIKROM: to rozhodne neni totez. to jsou dve dost odlisne funkce. nechapu, proc to zase v kazdem browseru muze fungovat podle ocekavani.. jen chromy musi byt neco extra
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    neví někdo: tampermonkey občas otevírá nový tab s url http://tibern.com/tampermonkey/ docela to prudí. v nastavení nic není, našel jsem zatím jen https://www.reddit.com/...hsupport/comments/50h9hc/every_30_minutes_tampermonkey_opens_a_new_tab_to/
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    OMNISLASH: F12?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    existuje nejaky zpusob, jak na chromem pouzivat view source vsude a ne jen na get requestech? je mi jasne, ze jde zase o nejaky genialni plan googlu, ktery ma posunout uzivatele blize osviceni, ale ja bych to rad tak, jak to funguje v kazdem normalnim prohlizeci - tj. view source bez refreshe. za minusiky predem dekuji
    OTZ
    OTZ --- ---
    MICKEY_MOUSE: ale napovím ti, pod pravým tlačítkem se leckdy skrývají různá překvapení. a drobky tím nemyslím ;))
    OTZ
    OTZ --- ---
    MICKEY_MOUSE: utfg. polopaticky zadarmo ani kuře nehrabe.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    OMNISLASH: Ano, je spousta věcí, které nejsou ideální. Ale nemá žádný smysl tu nad tím zoufat a někomu nadávat. Napiš přímo jim, pokud máš potřebu to řešit, to jediné nějaký smysl má.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    neodpustim si poznamku - kdyz uz tak hrozne mysli na blaho svych uzivatelu a kvuli tomu, ze nekteri si likvidovali formulare backspacem, radeji krok zpet backspacem odstrani, je zvlastni, ze neuvazuji stejne v pripade toho zkurv*neho krizku na zavirani tabu, ktery je neskutecne opruzorni a rozhodne neplati, ze ctrl/shift/t jej "resi"
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    OTZ: Nerozumím, co máš na mysli. Polopaticky prosím, díky.
    OTZ
    OTZ --- ---
    MICKEY_MOUSE: přihlašuj se rovnou do chromu a budeš to mít na každý nový záložce. krom toho taky sync přes google cloud atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam