• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINGoogle Chrome
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Jde nějak nastavit odkazům v Bookmarks, aby se automaticky otevíraly v novém tabu, aniž bych musel při klikání mačkat Ctrl?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    MIKROM: Nene, samostatné okno nechci. Já tu url používám jen sem tam, jen ji potřebuji mít pořád otevřenou (je to správcovská stránka online chatu, která musí být otevřená, aby mě klienti viděli na chatu jako online). Nechci, aby mi strašila jako samostatná aplikace. Ideál je, když je připnutá v rohu, kde ničemu nevadí. jen se mi někdy podaří nechtě přepnout na ten tab a přejít jinam a tím se stanu neviditelný a celý den si toho třeba nevšimnu. Takže hledám způsob, který to zblbuvzdorní.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    MICKEY_MOUSE: a co taková ta chromá funkce, že se daná url otevře v samostatném okně bez adresbaru a ostatních věcí?.. mám takhle třeba Gkalendář
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, potřeboval bych plugin, který zamkne připnutou záložku prohlížeče tak, že v ní mohu prohlížet jen danou URL. Automaticky se mi spouští prohlížeč s jednou připnutou záložkou a v ní bych rád zobrazoval pořád to samé bez možnosti přejít jinam. Zkusil jsem pár pluginů, ale ani jeden mi kupodivu nefunguje, jak bych čekal. Poradíte? Díky.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    ahoj, potreboval bych poradit, jak ohnout chrome tak, aby automaticky doplnoval jmeno a heslo pro komunikaci s proxy
    Mam proxy s ověřovaním uživatelů (ne přes SSO) a potřebuji, aby uživatelé nemuseli pokaždé odklepávat jméno a heslo, ale aby chrome použil nakešované bez interakce s uživatelem.
    U IE a Mozilly jsem s tím uspěl, ale u chrome zatím ne (nevěřím, že to nejde), našel jsem pár let staré diskuze, kde doporučovali otevřít stránky chrome-proxy://ip_proxy:port_proxy/, ale to v aktuální verzi chrome mi to nebere jako URL.

    Please help:)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    session buddy
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    HAVANA: Dík, ale kterej z těch dvou to je ten tebou doporučovanej? Od webu teddy.io, nebo od tirokea? Nebo je to fuk a umí oba to stejný?

    Internetový obchod Chrome
    https://chrome.google.com/webstore/search/session%20manager?hl=cs
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    MADCAT: je extenze session manager
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Hmm, teď po nějaké aktualizaci (asi, nevím...) se mi stalo to, že mi historie už nenabízí jako první položku "xy karet", pakliže jsem třeba den předtím zavřel Chrome s xy otevřenýma kartama. Jde nějak docílit toho, abych to tam měl zpět, nebo třeba i pomocí nějakýho pluginu...? Dík.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SUNBEAM: sem slepej. hura, diky, bylo tam 125% :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    DRAGON: nastavení/rozšířená/webový obsah a tam je tuším deafultní nastavení přiblížení
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    please help. Nevim jak sem toho docilil, ale kdyz mam zoom lupu na default (tzn kdyz zmacknu ALT+0), tak mam stranky zoomnute na 110%. Musim manualne zmacknout ALT Minus, abych se dostal na 100% velikost zobrazeni. Netusite prosim, kde sem neco takovyho mohl zakliknout? Zadny rozsireni, ktery by to mohly ovlivnovat nemam (mam jen 5 extensions vcetne Adblocku) dik
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    MIKROM: to rozhodne neni totez. to jsou dve dost odlisne funkce. nechapu, proc to zase v kazdem browseru muze fungovat podle ocekavani.. jen chromy musi byt neco extra
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    neví někdo: tampermonkey občas otevírá nový tab s url http://tibern.com/tampermonkey/ docela to prudí. v nastavení nic není, našel jsem zatím jen https://www.reddit.com/...hsupport/comments/50h9hc/every_30_minutes_tampermonkey_opens_a_new_tab_to/
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    OMNISLASH: F12?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    existuje nejaky zpusob, jak na chromem pouzivat view source vsude a ne jen na get requestech? je mi jasne, ze jde zase o nejaky genialni plan googlu, ktery ma posunout uzivatele blize osviceni, ale ja bych to rad tak, jak to funguje v kazdem normalnim prohlizeci - tj. view source bez refreshe. za minusiky predem dekuji
    OTZ
    OTZ --- ---
    MICKEY_MOUSE: ale napovím ti, pod pravým tlačítkem se leckdy skrývají různá překvapení. a drobky tím nemyslím ;))
    OTZ
    OTZ --- ---
    MICKEY_MOUSE: utfg. polopaticky zadarmo ani kuře nehrabe.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    OMNISLASH: Ano, je spousta věcí, které nejsou ideální. Ale nemá žádný smysl tu nad tím zoufat a někomu nadávat. Napiš přímo jim, pokud máš potřebu to řešit, to jediné nějaký smysl má.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    neodpustim si poznamku - kdyz uz tak hrozne mysli na blaho svych uzivatelu a kvuli tomu, ze nekteri si likvidovali formulare backspacem, radeji krok zpet backspacem odstrani, je zvlastni, ze neuvazuji stejne v pripade toho zkurv*neho krizku na zavirani tabu, ktery je neskutecne opruzorni a rozhodne neplati, ze ctrl/shift/t jej "resi"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam