• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYS_USATANADÁVÁME SI NESPROSTĚ NAVZÁJEM
    Abychom trochu popojeli, měním pravidla. Od teď si nesprostě můžeme nadávat vzájemně. Otevřete zoologické slovníky, lékařské zprávy atd., jdeme na to!
    Vy bando naprostejch, šílenejch, vyřízenejch magorů!

Gibon se šlehačem je až do odvolání maskotem klubu

rozbalit záhlaví
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MIMA_A: Jen tak dál, ikono se šroubovákem!
    MIMA_A
    MIMA_A --- ---
    MYS_USATA: tak jo, mrtvej koni bez mozku.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Ty ztrouchnivela mumie vobalena toaletakem, prestan nam tady sypat takovy moudra a uz se konecne rozloz.
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    MYS_USATA: Obsah tvé hlavy, optimisticky nazývaný mozek, jasně popírá tvrzení "Kdo maže, ten jede!" - i když tu jsem a snažím se, aby nebylo sucho, prostě to nejde...
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    Z diskuze k blogu na IDNES:
    nelíbí se mi váš atlantookcipitální kloub a zdá se že máte osteolytická ložiska v kalvě.

RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Dobrou hubou modrou.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Tak dobrou s krajtou, ať se neopakujem.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    No trefa. Neska sem nic skoro nejed ale tu kryplkaru bych po dnesnim telaku fakt uzil - skoro nemuzu vstat ze zidle. No nic du se svalit do pelechu ty asterologu nebo jak se tem horskopomanikum nadava.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Ty králi jelimánů! Čím se to zase cpeš? Okamžitě přestaň žrát, nebo ti stát přidělí kolečkovou židli!
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Ty puťko vypelichana cervikama prolezla.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MIMA_A: Tuhle hlášku jsem už několikrát mazala. Ach jo. Prosím, žádné prdy, smrady a exkrementy. Polepši se!
    FOSSY: Vítej, mozkomíšní moku, bez tebe tu bylo sucho.
    MIMA_A
    MIMA_A --- ---
    tvuj dech je prdem psa.
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    Zdravím, vyhnilé díry po chabé napodoběnině inteligentních bytostí, jak se vám vegetuje?
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    FOSSY: Výjimečně máš pravdu - nečetla jsem pozorně. Výjimka je proto nazývána výjimkou, že potvrzuje pravidlo. Takže jindy pravdu nemáš a jsi úplně vedle :-)
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    MYS_USATA: On si neprotiřečí, zběsilý analfabete, jen ty neumíš číst. Jako obvykle.
    ONEHEART: Styď se, tlamo nevymáchaná, obviňovat Uchokrysu z vlastnictví vědomí!
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Trochu si protiřečíš, samozvaný terapeute. Jak jde střízlivost dohromady s brufenem a panákem? Už to prosím nehul. A ty hromadu neurolů, kterou si obvykle dáváš na snídani s pivem, projednou vynech.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    Hnilobné tendence postihly tvé vědomí, osobo. Střež se zůstat střízliva, mohlo by to být považováno za obecné ohrožení. Brufen a velkej panák rumu ti budiž vysvobozením.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Děkuji ti náčelníku, že jsi se mě zastal.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Másla ste a žluklý k tomu.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Dycinky ta nejzlejší :-)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    MYS_USATA: Jako v pohádce o Popelce. Jen nevím, která ze zlých dcer jsi. Nebo že by sama macecha?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam