• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DECODEKLUJAK - Univerzita Jana Amose Komenského
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SIAN: panebože!!! :))))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    imho Bc není vůbec nedodělek, ale chápu to, prostě sou to pozůstatky ještě snad z dob komunismu... aaaa, tak pán je doktor, a chatu máte? :))))

    připadat si méněcenný jen proto, že je někdo Mgr... to je ztráta času, koneckonců v zahraničí Bc považujou za dodělanou školu a prže sme v EU... rozhodně nehodlám zabíjet čas a utrácet těžce vydělaný peníze tím, že pak budu Mgr a hlupáci, so si před jméno píšou i Bc mi budou řikat paní magistro :)))

    ale jako chápu, že to ostatní mají jinak samozřejmě :)))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    zas na druhou stranu a na obranu vysokých škol musím říct, že v dnešní době to má váhu jen podle jména... :( ona ani ta Karlovka dávno není co bývala, pokud člověk nestuduje nějakej vyloženě konkrétní obor ... medicína, práva apod. Jsou to stejný předsudky, jakože, když seš "jen"Bc, tak vlastně VŠ nemáš, což je imho blbost a všude ve světě titul Bc stačí, jen u nás když nejsi Mgr nebo inža jako bys ani nebyl :o)))

    vysoká škola to je ... :) jen si člověk sám musí ujasnit, co si z ní chce odnést... pro svůj vlastní vnitřní pocit... chceš jenom titul? tady ho máš, ale je ti k niččemu, když po tobě bude chtít někdo něco z oboru... na druhou stranu... mám titul, učila sem se, něco sem si odnesla...

    ufff... to sem zase "chytrá" takhle při pondělku :o)))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SIAN: aspoň si z toho na rozdíl ode mě, něco odneseš...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SIAN: obecně problém na UJAKu je ten, že celou dobu studia člověk tak jako nějak proplouvá, některý zkoušky se ani nemusej dělat, profesor prostě jen zapíše do indexu, takhle sem letos "udělala" 3 zkoušky :-/ a pak se hrozně moc vyhazuje u státnic... asi aby měli pocit, že si zachovávají nějakou úroveň... takže na to bacha
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    HABLYBABLY: mně teda taky moc milej nepřipadal při osobním setkání
    HABLYBABLY
    HABLYBABLY --- ---
    SIAN: Kohout je na prednaskach sice milej, ale vloni kdyz sem delala bakalare, tak se o nem rikalo, ze jako skoro jedinej vyhazuje u statnic...ale nevim no
    LIMEA
    LIMEA --- ---
    RCR: Demjanenka sme meli na bakalarsky seminar a ten je v pohode uplne.
    RCR
    RCR --- ---
    SIAN: Pak je vse v poradku...

    BTW: Robbie Williams je pokud vim autorem vyroku: Kokain je zpusob, kterym ti buh dava najevo, ze vydelavas prilis mnoho penez :)
    RCR
    RCR --- ---
    SIAN: Chvalu jste meli na filosofii? Co tam chudak delal? Koukam, ze tam se predmety rozhazujou systemem nahodnyho vyberu...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SIAN: imho i v obličeji je znát těch 30 kilo navíc :)))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SIAN: Robbieho Williamse za deset let a třicet kilo navrch :))))
    RCR
    RCR --- ---
    SIAN: Tak to je pohadka... Ze je Kohout prorektorem vim, ale to mi zadne svetlo na jeho osobu nevrhlo. K tehle trojce mam este Chvalu, kteryho znam a je taky fajn.
    RCR
    RCR --- ---
    Mimochodem, tri ze ctyr lidi u komise neznam... vite o nich nekdo neco?
    Doc. PhDr. Karel Kohout, CSc.
    Mgr. Milan Demjanenko
    PhDr. Miloš Chlad, CSc.
    RCR
    RCR --- ---
    LIMEA: Ped vyzkum je u Hradeckyho hodne o statistice, kterou pred nama skola ponekud tajila a pokud vim, nikdy nedopustila realne konani tohoto volitelneho predmetu. My jsme to resili tak, ze jsem si dvakrat pujcil ucebnu a projel to s holkama, aby uspely.
    Hradecky je dalsi z tech, kteri nejake to penzum znalosti ocekavaji... Dale rozhodne Dubsky.
    My mame tedka nejakou partu veci ke statnicim... http://www.award.cz/gallery/main.php?g2_itemId=55236&g2_page=1
    LIMEA
    LIMEA --- ---
    SIAN: super ...:) hele prosimte jelikoz Hradecky mi nedal zapocet, nemas nahodou nejake zapisky z ped. vyzkumu? a pak taky didaktiku dospelych od Vacinky nejaky zapisky by se hodily ke zkousce, nechci se ucit moc z prezentace to nemusim..Kdyztak pls posta
    RCR
    RCR --- ---
    GNURET: Ja jsem ted odevzdal index a cekam na statnice z VZD. Havlik mi prisel docela fajn - narozdil od mnoha jinych kantoru vyzadoval nejake znalosti.
    LIMEA: Ja s nim celkem diskutoval a v pohode, ono jde asi o to, jestli ma takova provokace hlavu a patu.
    LUCIS
    LUCIS --- ---
    MANICCA: něco mám, včetně nějakejch zadání testů ke zkoušce, měli by být stejný snad;) napiš mejl do pošty a pošlu ti to..
    MUZA
    MUZA --- ---
    LIMEA: presne to jsem si myslela...
    LIMEA
    LIMEA --- ---
    GNURET: ahojky. Havlikova zkouska u nas probihala tak, ze vypsal asi 5 temat z tech,co jsou v jeho skriptech na tabuli, ocisloval je - a na prazdne papiry napsal cisla a nasledne rozdal - takze od souseda se opisovat nedalo :) Bylo to ve stylu ze dostanes tema a "napis co vis".Potrpi si ale na fakta a ne na reci kolem. V tom pripade lidi i s popsanymi papiry vyhazoval. Doporucuju fakt peclive se pripravit a neprovokovat. Hodne lidi vyhazuje. Jinak pri samotne zkousce si zamerne sedne dozadu za vas, a prolistovava zapoctove prace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam