• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DECODEKLUJAK - Univerzita Jana Amose Komenského
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    rozhovor s panem Zantovským
    KACHASA
    KACHASA --- ---
    ahoj, je tu někdo, kdo studuje Vzdělávání dospělých?
    Odeslala jsem před pár dny přihlášku, tak jestli je ta výuka kvalitní, jak moc se klade důraz na filozofii a je to hodně těžký obor?
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    ty jo, ujaku celkem rapidne klesla prestiz... kterou asi ani nemel, jenze od ted to bude jen horsi a horsi si myslim... zacinam si shanet jinou vejsku, doufam ze uz ne-e soukromou...
    MALLAJKA
    MALLAJKA --- ---
    WERCA23: tak to uvidis.. ja jsem mimo obor
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    Přihlásila jsem se na kombinované studium, obor audiovizuální komunikace.
    MALLAJKA
    MALLAJKA --- ---
    WERCA23: tak záleží taky na oboru a jesi kombinované, nebo prezenční, aspoň v to doufám! :)
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    MALLAJKA: Takže to jsem si moc nepomohla....kvůli těmhle věcem jsem odešla z bývalé školy...
    MALLAJKA
    MALLAJKA --- ---
    je to de facto koupený titul, ale ne za 3 měsíce, ale 6 semestrů, úsilí minimální, 4. semestr už pak byl zajímavý, to už se i člověk naučit musel, ale vyučujícím to bylo z 99%, prostě to byli výborní lidé a nenechali nás jen proplout
    MALLAJKA
    MALLAJKA --- ---
    WERCA23: o tom, jak jednoduché studium je, zápočty zadarmo, na kombinovaném studiu jsme se setkávali se špatnou oragnizací (učebny a 4x přesuny, vyučující nepřišel vůbec), nemám dojem, že by kvalita odpovídala ceně 24kkč/semestr
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    Na druhou stranu - já předtím studovala na Vysoké škole hotelové v Bohnicích a slyšela jsem, že si tam taky můžeš titul koupit. Já se teda musela učit...a osobně neznám nikoho kdo ne. Ale ostatně takhle to chodí určitě na všech soukr. vejškách a pro VIP možná i na státních....co my víme...
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    MALLAJKA: můžeš prosím konkretizovat?
    MALLAJKA
    MALLAJKA --- ---
    V něčem se s ním shodnu.
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    SHMAIDA: tak podud Ujaku vemou akreditaci, mám i já smůlu...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    WERCA23: to buď holka v klidu, než dostuduješ, tak se to srovná... beznaději začínám propadat já :) letos končím a zrovna v momentě, kdy si vodnesu ten muj zaslouženej diplomek, o kterým sem si myslela, že mi otevře brány do života :))) a ono ejhle, nakonec UJAKu vezmou akreditaci :)
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    SCHMAIDA: Hmm....to je teda super....nevim jestli nemám litovat, že jsem vyhodila 30litrů za šklolný z vokna...Hlásim se do prvního ročníku a mám z toho opravdu smíšené pocity...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    docela zajímavý otevřený dopis k situaci na UJAK od Šestáka...

http://www.ceskamedia.cz/article.html?id=341637

v něčem s ním souhlasím, něco mi připadá jako reakce uražené ješitnosti...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    GIA_: jinak termín na státnice zářijový nám bude sdělen na konci srpna :) jen tak pro pobavení... a státnice probíhaj 6. - 10.9.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ptám se tedy znovu, je tu nějaká dobrá duše, která by mi poskytla některé otázky ke státnicím Bc SMK? Jdu na ně teď v září :)
    NENEMEME
    NENEMEME --- ---
    MAD_CADDY: Díky, trošičku pozdě děkuji, vím:-) Koukla jsem párkrát na něco, co jsem našla a za 3, tak v poho...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam