• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DECODEKLUJAK - Univerzita Jana Amose Komenského
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    chci se zeptat zda tu nekdo nedelal zkousku u Entlera ? Jak probiha? Hned zpocatku nam rikal neco o tom, ze bude probihat formou diskuze a hlaseni se ... coz si pri poctu 60 studentu v ucebne fakt neumim predstavit.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    JIMMY23: S tím, že bys mohl psát téma nesouvisející s tvým oborem, jsem se tedy nesetkal... Ani jsem o tom neslyšel... Ale jestli je to pravda, tak se pak nedivím akr.komisi, že je nasraná...
    JIMMY23
    JIMMY23 --- ---
    ujak a diplomky, nevim nevim, ještě nedávno tam nedělali ani oponentský posudky a proklamovali, že to můžeš psát na jakýkoliv tém - třeba i nesouvisející s oborem studia imho mi to příjde ujetý, a nejen mě ale i akreditační komisi, naberou si tam mraky lidí kvůli prachům a pak serou na kvalitu studia, nakonec jim i logicky omezili počet diplomek na 1 vedoucího na 30, což je logický
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    a já prosím něco na psychopedii-o mentalni retardaci nebo na somatopedii-cokoliv k oboru. spechaaaa:(( diky
    STAANA
    STAANA --- ---
    čau,nemáte někdo prosím seminárku z estetiky??předem dík....samozřejmě se nějak odměnim
    SOCKOVAN
    SOCKOVAN --- ---
    Naky zkusenosti s Olgou Nytrovou jako vedoucí bakalarky???
    Na prednackach mi prisla celkem v klidu, tak jestli se toho drzi i u vedení práce..
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MODRAPUSINKA: no tak staci ze byla chyba uz v ty zprave , ale ted tu sedim uz hodinu a nic. I jsem si dala novy heslo a premejslim jestli uz fakt nejsem uplne mimo. ...dobry nefunguje, kaslu na to...
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    hele,ja to nekdy musim zkusit treba 3x dokola nez se tam prihlasim a udaje davam porad stejny...:/ je to shit
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MODRAPUSINKA: tak presne to jsem delala, a pise mi to neplatne jmeno/heslo, nebo je pristup blokovan polotikou....tak uz nevim teda
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    mam taky dotaz-co farkova?nejaky zkusenosti pri psani bakalarky u ni?
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    stranky studentu a do jmena zadas identifikacni cislo a pak heslo a je to:)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    hele poradte mi jak se dostat na ten novej portal?

    https://student.ujak.cz/

    nedostanu se pres prihlasovaci stranku....resp. povedlo se to vubec nekomu?

    dik:]
    MALLAJKA
    MALLAJKA --- ---
    Akademické obci Univerzity Jana Amose Komenského Praha s.r.o.



    Stanovisko vedení UJAK ke zprávě ČTK ze dne 26.11.2010 o závěrech Akreditační komise k hodnocení třech soukromých vysokých škol



    V lednu letošního roku rozhodla Akreditační komise (AK) na svém zasedání o zahájení hodnocení dvou zbývajících poboček UJAK ve Starém Hrozenkově a Frýdku-Místku. V září letošního roku rozšířila AK hodnocení na celou univerzitu.

    Návrh hodnotící zprávy účelové pracovní skupiny AK obdržela UJAK dne 18.11.2010. Návrh byl projednán za účasti zástupců vedení UJAK na zasedání AK dne 23.11.2010.

    UJAK poskytla AK své písemné stanovisko k návrhu hodnocení účelové pracovní skupiny. Ve svém stanovisku UJAK poukázala na chybějící kritéria a standardy hodnocení AK, současně konstatovala, že doporučení účelové pracovní skupiny jsou pro ni přijatelná a bude je realizovat, přičemž některá z nich již realizovala a zbývající přijme ve stanoveném termínu. V rámci toho UJAK akceptovala doporučení převést navazující magisterské studium z poboček do sídla školy a bakalářské studium v pobočkách postupně dokončit a nepřijímat nové studenty do poboček.

    V nejbližší době sdělíme studentům z poboček informace týkající se nové organizace jejich studia od letního semestru. Našim studentům garantujeme zachování stávajících finančních podmínek, navíc ještě posílíme celkovou péči zvláště o tyto studenty, aby měli veškeré podmínky pro zdárné dostudování na UJAK. Stejně jako studenty budeme informovat akademické a další pracovníky školy o doporučeních a závěrech AK, jakmile je budeme mít oficiálně k dispozici.

    Účelová pracovní skupina AK též navrhla omezení akreditace některých navazujících magisterských studijních oborů a jednoho bakalářského studijního oboru UJAK, především vzhledem k tomu, že shledala jejich uskutečňování v pobočkách jako nedostatečné. V žádném případě však nejde o možné pozastavení přijímání studentů ve všech oborech na celé UJAK.

    AK požaduje ze strany UJAK předložení zprávy o přijatých opatřeních do 15.1.2011, UJAK všechna opatření přijme, předloží požadovanou zprávu a na základě toho předpokládá, že navrhovaná omezení některých akreditací budou zrušena.

    Stávající studenty UJAK chceme upozornit, že uvedené okolnosti se nijak negativně nedotknou jejich studia. UJAK je přesvědčena, že realizace doporučení AK přispěje ke zvýšení kvality činností UJAK a celkovému dotváření akademického prostředí v sídle školy.





    Doc. PhDr. Luboš Chaloupka, CSc.

    rektor UJAK


    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    DECODEKL: to je hovorkovi totálně uprdele vzhledem k tomu, že řeší, jestli skončí po tomle semestru nebo až na konci roku....řikal že nebude na škole, kde žáci donášej na svý učitele do médií.
    DECODEKL
    DECODEKL --- ---
    no uvidime... hovorka nehovorka, neverim nikomu, jasne ze ti hovorka nerekne, ne neplat dalsich 24.ooo nebudeme mit akreditaci.. idelani alternativa by byla vs zdenka kalisty.. tak snad jednu akreditaci vemou a druhou udelej..
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    ale hovno...probírali sme to s Hovorkou na Publicistiku a Zpravodajství...on řikal že kdybchom mu napsali takovoudle zprávu, že nás okamžitě vyhodí... ten člověk si tam protiřečí a nesehnal si ani vyjádření druhý strany..jediný z čeho vychází je to brečení Žantovkýho o prázdninách..(btw jsou to jen ty pobočky Praha je ok)
    DECODEKL
    DECODEKL --- ---
    jebať ujak.)
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    ://///////
    MALLAJKA
    MALLAJKA --- ---
    mno.. tak to bychom měli..

    Akreditační komise zjistila vážné chyby na třech soukromých VŠ - ČeskéNoviny.cz
    http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/akreditacni-komise-zjistila-vazne-chyby-na-trech-soukromych-vs/561822
    BAARYNKA
    BAARYNKA --- ---
    joo skripta, tak ty jsem si nikdy nekoupila. peníze na ně skončily vždycky úplně jinde. at žije google!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam