• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DECODEKLUJAK - Univerzita Jana Amose Komenského
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    PSAJKOU: http://www.uloz.to/1697393/skripta-hmk-pdf?utm_source=search&utm_campaign=0&utm_medium=all

    ty skripta jsou základ ...má zásadu - máš-li cizího autora - ze skript dá otázku z česka...a naopak. Do konce září? já myslel že už je listopad? Mam právě takvoej pocit, že už máš smůlu....jestli k němu chceš jít na konzultačky, tak bude pěkně nasranej, páč má ted plný ruce práce s bakalářkama a často chodí do nemocnice
    SOCKOVAN
    SOCKOVAN --- ---
    PSAJKOU: Hele ja nejaky nekde jeste mozna mam... na historii mediální komunikace vid?
    Muzem se domluvit v poste... juknu az budu dom
    PSAJKOU
    PSAJKOU --- ---
    MAD_CADDY: mam podminenej zapis totiz, takze to musim mit hotove do konce zari ... delam to ve stredu sestnacteho. a ty skripta nemas? ja sem se ucila nejak jenom z poznamek z hodin, no.
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    FOXOVA: btw ty si ve třetáku?
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    PSAJKOU: teprv ted jdeš za Ottou dodělat zkoušku? Nebo jsi u něj až na takle pozdní termín domluvenej/ná? Jinak u něj neexistuje žádná "literatura" krom skript.... u něj si vybereš nějakýho žurnalistu o kterym musíš toho mít fakt nadrceno - kor jestli jdeš takle nadodatečnou zkoušku - tzn. opravdu nestačí jen si přečíst životopis...nejlépe jeho knížky a knížky nebo články co někdo napsal O NĚM. Kdy tam jdes?
    SOCKOVAN
    SOCKOVAN --- ---
    FOXOVA: Ja sem donesla normalně životopis do kanclu na studijním, tam ho vzali a za nějakej čas mi přišel dopis, že je to okey... nevim jestli by nám paní studijní podle životopisu byla už schopná povědět jestli je to košer nebo ne ale zkusila bych se zeptat, už co bych to tam davala jaka je šance na schválení... nebo asi poslat mejl rektorovi ale nemam šajn o tom jak rychle odpovídá:)
    Hodně zdaru, snad ti to taky projde:)!
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    SOCKOVAN: tak to by bylo super, protoze ma i spoustu odbornych publikaci, a jak rikam, jeste v breznu prednasela na lekarske fakulte... mam psat na studijni, nebo tajemnici? jak dlouho pripadne to schvalovani trva?
    SOCKOVAN
    SOCKOVAN --- ---
    FOXOVA: Hele myslim ze nemusí, ten můj teda aspon není, musí mít snad jenom příslušné vzdělání... hod jim na studijní životopis a uvidíš jestli ti ho schválej...
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    prosim nevite jak je to s externim vedoucim BP? jsem jedna z tech, ktera nemuze najit zadneho vedouciho, neb na specialni pedagogice jiz neni nikdo volnej. Kdyz jsem udelal humbuk, tak mi prislibili, ze pres tajemnici mi nekoho i s tematem prideli. A to muzu byt vubec rada. Nasrat, za to skolne se skola zavazuje poskytnou studentovi plnohodnotne vzdelani a umoznit mu standartni prubeh studia. to mi neumoznila budu si fakt stezovat. Nejen, ze jim nefunguje test centrum, ale tohle je uz trochu moc. Na studijnim mi rekli, ze co se externistu tyce, budou nejspis vic benevolentnejsi protoze to kaacitne nezvladaji... coz si teda neumim predstavit.
    Jednoho bych mozna mela, jen nevim jaka je praxe. Musi byt externista zamestnany VS profesor? Ten muj je, ale bohuzel cerstve v duchodu.
    PSAJKOU
    PSAJKOU --- ---
    ahoj, nemate nekdo seznam literatury na hmk - novak? dodelavam u nej zkousku, tak do toho chci aspon nahlednout. Diky!
    UMA
    UMA --- ---
    ja mam nekde Bc.
    DECODEKL
    DECODEKL --- ---
    je zde nekdo s diplomem od UJAKu?
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    PETGRIDUS: no jelikož mu to Garantovala Vacínová...tak z toho usuzuju tedy ty katedry
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Respektive další zářez Katedry Speciální pedagogiky a Andragogiky:-)
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    UMA: mysli dalsi zmedializovany zarez?
    UMA
    UMA --- ---
    tak UJAK ma dalsi duveryhodny zarez, viz. aktualni afera starosty Prahy 11..)!
    NIK0LKA
    NIK0LKA --- ---
    GWEEN: souhlasím, to s těmi BP a DP je fakt neskutečné ! dělají z lidí idioty. A co se týče studijního oddělení, jsem na škole prvním semestrem a to co jsem si zažila na studijním, jsem nezažila na předchozí škole za celé studium, takové namyšlené krávy jsem dlougo nepotkala, umí tak leda dát to potvrzení a předat studijní kartičky a ještě ty ti dají od jiného studenta. Pokaždé kdyyž tam příjdu tak jen slyším " jéééžiš, to smě měly nechat ajťááákům" .... :/
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Hlavně studijní oddělení všem ukazuje, jak ho ti blbí studenti hrozně otravují. Chování některých dam studijním je skutečně odporné.
    Já se teď bavím chaosem, který vznikl při zadávání BP/DP. Tak 2x se to změnilo, teď se systém rezervací ruší, a nakonec se to změní znovu. To je systém! Mně zarezervovat téma nejde, i když už to mám schválené od vedoucího. Tak jsem zvědavá, co vymyslí.
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    DECODEKL: Já jsem čim dál tím přesvědčenej, že jako učitelé jsou fakt dobří (z velké části) a když fakt chceš tak se naučíš.....Zásadní problém školy bude ale ve vedení - respektive studijní oddělení JEDINÝ čeho jsou schopni je vydat ti ISIC a potvrzení o studiu...nic jinýho nejde žádat protože NIC NEVĚDĚJ. Jestli máš jiný kontakt (například svého bývalého vedoucího bp) zkus to přes něj, nebo prostě se snažit dovolat do vyšších míst- sekretářkám je to u prdele....těm vejš už ne, protože by z toho tušili další průser. Respektive "průser" události posledních týdnů pro mě MF Dnes zařadili do stjeného pytle s Bleskem a Superem....po prvním plku půl roku starym ted vyšlo něco novýho- tady je vyjádření školy
    http://www.facebook.com/notes/univerzita-jana-amose-komensk%C3%A9ho-praha-sro/pozn%C3%A1mka-k-dal%C5%A1%C3%ADmu-%C4%8Dl%C3%A1nku-mf-dnes-o-univerzit%C4%9B-jana-amose-komensk%C3%A9ho-praha/293357604027368

    fakt mě to pobavilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam