ZU_22:
ad bakalářka: připrav si hodně dobrou obhajobu - s lidma co měli špatný známky a nebo takovýdle rozdíly to tam řešej - podívej se co ti vytkli a pokus se vymyslet jak to obhájit a HLAVNĚ Obě komise se ptaj JAKEJ PŘÍNOS má tvoje práce..jako obecnej.
Já byl 2ka 2a netušim co bude
Občerstvení jsme přinesli, ale měli toho tam hodně ještě od dopoledne...nic velkýho...sladký se skoro nevyplatí nosit,jako buchty dortíky - si daj ráno a pak už jen užíraj slaný a ovoce:D
Já osobně byl na potítku skoro hodinu a půl - Komise verner musil farková - dodržují prakticky striktně těch 30minut
2ka ale ne...tam se prostě kecá...a předemnou byly dvě holky zrovna jedna měla bakalářku o feminismu :D takže se dost chytla s Lukášem a druhá měla Hovorku vedoucího, takže tam měla píčoviny jako všichni ostatní od něj. Na potítku jsoutotiž dva lidi.
Jestli opakuješ už tak je to ok - já opakoval dva dny ..- měl sem neuvěřitelný štěstí na otázky - z Psychologie sem dostal Psychologii zdraví:D
No jinak
MODRAPUSINKA: vytáhneš čísla
opíšeš si je na paprí a celou dobu tam máš sešitý papíry se zněním těch všech otázek tzn.
když nevíte - můžou vás navést znění ostatních otázek a další věc - poslouchejte toho kdo zrovna mluví:-) mě to pomohlo