Hmmm... podrobné info od kamarádky:
HOLKY!!!SOS!POZOR!INFA!Takže prostě dnešní sáttnice super,komise vacínová starší,chlap (neangažoval se,jen přikivoval) a komisařka s mikádem,štíhlá,malá,stará,pohledná.na první pohled nepříjemná,ale v pohodě,zdání klame.Vacínka ani nemluvim,ta je zlatá!Otázky jsem si přála 5 z pycho a hle!!!já na ní tak usilovně myslela,až jsem si jí vytáhla,ostatní předměty jsem si přála,at jsou to čísla v první polovině a hle!podařilo se!Když jsem si losovala,ak jsem se koukala na kartičky,která se na mě jakoby smála,nebo byla jiná,příjemná prostě hodně jsem dala na to,že jsem se soustředila,která karta se mi líbí a vyšlo to!pro někoho blbost,pro mě prostě nejvíc podstatná věc,protože mi to tak vychází vždy (dost lidí řiká,že to vychází).nesmí se myslet co nechcete,ale co chcete!No a teď praktický věci:je vás 10,na potítko jdou první dvá,pak po jednom,píšete cca 30 min v kuse,mluvíte také 30 min.neni to přesně ohraničené,o psychu mluvíte třeba 12min a andra 8min.Obhajoba se taky striktně nedodržuje čas,prostě buď máte co říct nebo jí máte tak skvělou,že se neptaji na ptákoviny a berou to,že jste řekli,co bylo nutné.prostě nenucená atmosféra.Vyhlašování se děláš vždy po 5 lidech (aby ten co jde 1.,2.,.. nečekal až to udělá 9.,10. člověk.takže je to první pětka-->výsledky,druhá pětka -->výsledky,čili já jsem šla akorát pátá a v půl 11 si drandila dom.nevim co dál říct.dostanete pak svou bakalřáku,dotazník (jak jste byli spokojení s předáškama,profesorama,vedení bakalářek,knihovnou,...) který se vhodí na recepci do kaslíčku + papír s infama o promoci!Jo a na promoci se lístky za 1. kupujou a za 2. si můžete pozvat jen 4 osoby!!!!!! zbytek se dorozděluje podle toho,kolik lístků zbyde,což asi moc nezbyde.mazec!jinak všem držim palce,zhluboka dýchat,působit vzdělaně,suveréně ale ne namyšleně!být pokorní,odkývávat komisi a usmívat se..myslim si že to dost ovlivňuje.Já byla taková a připadala jsem si jako jejich miláček! ;-) Co víc dodat!No prostě good luck!