• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DECODEKLUJAK - Univerzita Jana Amose Komenského
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    vzdavam sve hrdinne nadseni a statnice odkladam na zari. z diplomky nemam ani povinnou literaturu....trochu me na studijnim dostala, ze odklad BP lze max o 14 dni... takze nekdy pulka dubna. Je to tak, nebo me strasila?
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    WERCA23: hele taky si myslim, ze se nemuzu soustredit, ale uz jsem se naucila delat opravdu x veci najednou a stihat kdyz na me mluvi vic lidi. Idealni je na to prace ve skole. mluvej na tebe v lepsim pripade 3 deti + jeden dospelak a presto vis co ti kdo chce:)
    jinak bud v klidu, odpadavam posledni dobou driv nez deti:)
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Děvčata nezávidím vám...na druhou stranu....naši jsou oba měsíc na zájezdech a tak na mě padlo veškeré starání se o dům, o dům co pronajímáme, auto a který se za těch mrazů dvakrát posralo a malýho bratra(kterej je teda už školák no)...k tomu škola, práce kapela.... trošku vás chápu...teprve teď jsem se dokopal pořádně dělat na seminárkách...ve středu mířim do archívu vzácných svazků městské knihovny a doufám že tento týden aspon velkou část dořeším....ale co se zkouškového týče....tak to teda uvidim:D
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    FOXOVA: Hele a jak se dokážeš soustředit? Já mám pocit že nemůžu nic vyplodit..Jsem tak unavená že bych nejradši jen spala...
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    FOXOVA: Já právě odpadnu skoro dycky...ach jo...:(
    SOCKOVAN
    SOCKOVAN --- ---
    FOXOVA: Vzdycky obdivuju lidi co makaj a po večerech dělají ještě školu do toho děti dvě ještě. Kloubouk dolů! Nejsi ty superman?:) Ted sem si konečně přestala asi stěžovat, že toho mám moc:))
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    WERCA23: hele ja mam deti dve, bohuzel vek 3a 5 let, takze vyzaduji moji plnou pozornost + jsou casto nemocne a ja chodim do zamestnani. Hlidani taky nemam. Proste se ucim od 21-23 hod, teda chtela bych. Vetsinou odpadpu s nima....jinak nemam sanci. Ale prijit o termin nechci, radej to zkusim hned a kdytak opakovani v zari. Uz budu vedet do ceho jdu. :)
    Je mi jasny ze te veta " jedno dite - zadny dite" prijde otrepana, ale je to tak. Ja uz nemam sanci ani na to si jit na zachod.
    drzim ti palce, doufam ze nebnudeme ani jedna na seznamu zarijovych terminu:)
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    ZUZIS: No jedinej kdo si to sám od sebe posunul vim, kámoška co týden před státnicema zjistila že má RS. Jinak se to posouvalo lidem co byli na erasmu...jinak nic

    WERCA23: no já dělal SMK, tak to ti moc nepomůžu bohužel...njn tak to máš blbý no...to by chtělo nějaký hlídání, ale znám holku co v lednu rodila a státnice dala ve standardním termínu.
    ZUZIS
    ZUZIS --- ---
    Ahoj všem, zdravím Vás, letos jsem ve 3. ročníku na UJAKU, takže mně státnice také čekají. Ovšem já je chci rovnou dělat až v září. Máte někdo osobní zkušenost, jak se tváří na to, že přijdu s žádostí až na září? Chtějí k tomu nějaké odůvodnění, dělají nějaké potíže? Když jsem psala na studijní, tak se tvářila, že pouze závažný zdravotní důvod.. Díky za jakékoliv info..
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    MAD_CADDY: Jsem obor AVKT tak pedagogiku ne :)))
    Jo kdyz prcek spí tak já většinou stihnu tak umejt sebe, nádobí atd....Neska jsem přečetla 5 stran, žádná hitparáda....když je vzhůru tak mě knihu bere a počítač taky...hold to budu muset nějak vyřešit no...
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    WERCA23: No...já teda malý dítě ještě neměl, ale když si to rozložíš do delší doby, není přece problém když chrní si číst já nevim pedagogiku:-) Já se většinu toho naučil stylem 3krát přečíst a pak se to pokoušet odřikat.
    Z čeho státnicuješ?
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    MAD_CADDY: To tak bejvá, že ty co se na to vykašlou tak maj pak štěstí na otázky...

    Já na to nechci srát, ale jsem mám malý dítě a prostě nestíhám....a bez hlídání....Tak jsem jen zjišťovala, co mě případně čeká pokud to nestihnu. Díky
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    JOINATAN: no někteří byli OPRAVDU HLOUPÍ :-) a k tomu měli štěstí na otázky

    DANIELLKA: EHS si hlídá Lukáš:-)
    Jinak škola obecně zpřísnila dost podmínky...řekl bych že chtěj fakt zamakat na jméně
    DANIELLKA
    DANIELLKA --- ---
    řekla bych, že spíš záleží na oboru.. teď jsem se od nově příchozích spolužáků dozvěděla, že prý je ehs jediný obor na škole tzv. "na úrovni"...škola si na tom prý zakládá a kvůli tomu u nás od státnic vyházeli tolik lidí.. nevim, co je na tom pravdy, ale něco možná jo :)
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    MAD_CADDY: TO přece neznamena ze jsou hloupí ne-e. meli stesti jna otazky
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    WERCA23: proto jsem v prvním příspěvku psal, že se nevyplatí na to srát:-) Já se učil fakt hodně....ale s politováním musím říct, že to od nás dali i totálně hloupí lidi co se začli učit týden před a na přednášky skoro nechodili..
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    MAD_CADDY: Ufff...to je drsný....
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    WERCA23: Když zaplatíš asi desítku tak za rok no;-)
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    DANIELLKA: a pokud teda pudu v zari a statnice nedam tak muzu jit na opravu?
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Kdyby někoho zajímalo:

    Nahrávka z přednášky Miloše Zemana
    Poprosil bych, aby nahrávka zůstala jen mezi námi. To, že tam Milda na začátku nadává, že mu neřekli, že tam je výtah nevadí....je to buran...i když to mohla škola pošéfovat víc... Ale to, že dává Chaloupkovi pojeb jak malýmu , že si nevypnul telefon...a "otázky" slečny Kájínkový...by se nemusely dostat ven...trošku to zase něco vypovídá:D. Díky
    Miloš Zeman UJAK 14. 11. 2012.mp3 | Ulož.to
    Miloš Zeman UJAK 14. 11. 2012.mp3 | Ulož.to
    http://uloz.to/xq1L4ts/milos-zeman-ujak-14-11-2012-mp3
    Heslo: becher
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam