• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJco je v Brně zadarmo?
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    KARYSLAV: no ja jsem letela uz hodnekrat a vzdy s nadvahou a bez doplatku, az ted kdyz jsem letela z uk a mela misto 17, 22 :-), tak jsem holt musela dat 3 vrstvy obleceni a vyhodit nekolik veci do kose, zapocena jsem stahla na 18 a stejne jsem doplacela 6 liber s Jet2, svine polska, co me odbavovala musela vedet, ze jedu z prac. pobytu, tudiz vezu darky domu a tak a nechala me tam vyhazovat veci do kose... a poprala hezky let...
    OT:
    ted jsem cetla, ze s British air. je akce, zavazadla zadax a sleva 20 proc. za nadvahu :-), letela jsem s nima a davaji fajn svaciny, zadax :-)))
    HLUCHEJ
    HLUCHEJ --- ---
    KARYSLAV: Tak ja jsem ted letel s kamosema a meli jsme zaplaceny 2 zavazadla na 3 lidi. A jakoze byli jsme ve Spanelsku 20 dnu.

Ono kdyz se nacpou ty prirucni zavazadla (max. 10kg), tak uz se to i da...

Jako sranda, ze jedno zavazadlo jsme si predem vazili, co tam byla pustena jedna volne vaha a tam to prej melo pod 15. No a kdyz jsem prisel na check-in, tak jina ukazovala nejakejch 16,5 - ale vzal to :-)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    OFFINKAA: Me v brne odpustili leda kulovi, naopak v anglii jo.

Kdyz jsem leted d anglie, platil sem navic 1800, kdyz jsem letel zpatky, za uplne stejnej pocet veci v kufru sem neplatil ani korunu s oznamenim, ze je to este v limitu.

Jak jsem to pochopil, tak cca 17 kg zkousnout, mozna 17,5. V brne ale vaha ukazovala 18,5 nebo tak nejak. No sranda je, ze jsem zadny veci nrpidal ani neubral, porad stejna skladba, ale na kazdym letisti jina vaha :-)

Ale ta moznost cestovat z brna oproti praze je super.

I kdyz 15kg je naprd. Na 10 dni fakt nahouby, na 7 v lete se este sbalti da. Ale clovek musi mit lehkej kufr. Dobry je ze se da letet treba i jen s krosnou nebo hadrakem.
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    nj, Ty dojizdis :)
    ELECTRICFRET
    ELECTRICFRET --- ---
    UNCLEAN: tak to si asi nechám ujít v takovej čas.
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    OFFINKAA: no ja tam budu uz od zhruba 20hod.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    tak to tam budem od kdy jako nebo otazkou zustava kam pred tim?
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    OFFINKAA & MATHEW: no ja budu uz asi taky :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BRUTOPYR: kurňa, 240kč do londýna a zpět ? lol
    MYSCH_MASCH
    MYSCH_MASCH --- ---
    jak koukam na ten rynair...asi si tez nekam zaletim :D
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    UNCLEAN: to už budu zase na sračky
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    UNCLEAN: jezis, tak to nevydrzim :-), v 11 uz chodim spat
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    MATHEW & OFFINKAA: btw. zaciname 23:30 tak at tam nemusite trcet od deviti...
    BRUTOPYR
    BRUTOPYR --- ---
    OFFINKAA: Parada.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    KARYSLAV: sama jsem touhle linkou letela a je to skoda, ale do girony se opravdu nelita tak casto, proste to nevytezovali a misto toho, NOVINKA, pridali let do Edinburghu od rijna ...
    ale tech povolenych 15 kilo je fakt ubohe a staci leda tak na prodlouzeny vikend :-)
    ale v Brne odpousti nadvahu, zpet uz je to horsi ...

OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    MATHEW: jo, vlastne ... do modreho, ale me je dneska hrozne blbe :-), prejedla jsem se hroznoveho vina ...au au
    musim se dat okamzite dohromady :-)
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    OFFINKAA: dem do toho perpeta na filípka vole! a když to bude stát za vyližprdel tak se můžem přesunout.)
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    TEA_OF_CUP: mozna je to tim, ze si zvykla na "extreme" ochuceny jidla (jak uz to u masity stravy byva), tudiz spore prisolene jidlo v OAZE te nenadchlo. Hele ja tam chodim tak dvakrat tydne, pac kazdej den se to taky uplne neda. Preci jen to je vyvarovna a nejaky specialitky se tam ocekavat nedaj.

A jestli natom budete financne opravdu spatne tak zkuste Food Not Bombs - rozdávání vegan jidla kazdou sobotu od 13:00 v parku pod Janáčkovým divadlem u lávky do IBC centra :)
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    zklamali jste, ale nevadi ...
    uz vim, ze startky za tu dobu, co jsem tady nebyla podrazily na 59 !!!! co to jako je???
    a rum s kofolou prijde na 52 kc ...asi bude nutne zacit pit doma! to je skoro zadax ...takze na zitra, resp. na dnes bych uvitala nejaky lacinejsi podnik.
    mydlo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam