• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJco je v Brně zadarmo?
    Víte o nějaké zajímavé akci v Brně, kde se neplatí vstup? Sem s tím, my to oceníme,)

http://brnoplus.cz/program/zdarma-dnes/
    rozbalit záhlaví
    MYSCH_MASCH
    MYSCH_MASCH --- ---
    MACHALIK: tak cely je to asi o tom, ze z tech mega levnejch letenek se proste snazi vytriskat co to da nejakym jinym smelinarskym zpusobem...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Stejně jsou to zmrdi, limit patnáct kilo na zavazadlo a je jedno, jestli já sám vážím pětašedesát nebo metrák.

Když jsem posledně letěl z Dublinu do Prahy s Aer Lingus, tak jsem měl asi 20 kilo, takže mi koc u přepážky řekla, že teď ještě poletím domů bez příplatku, ale až se příště budu někdy zase vracet do Dublinu s nima, tak mě zkásnou o nějaký love navíc. Takže od té doby do Irska lítám s jinejma firmama.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    XMEDA: no, jak jsem psala nize, snazila jsem se oblect tri vrstvy, ale knizky a krabici s DVDckama tezko navleces :-)
    BRUTOPYR: jsem ve sklipku, skooodaa:-(
    BRUTOPYR
    BRUTOPYR --- ---
    Jinak, flyer k nekde nize zminememu :)
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    XMEDA: ty ale sakra vyřešíš fakt všechno, já nepřestávám žasnout!
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    OFFINKAA: obleceni navlikni na sebe a mas :) 6 tricek a tri bundy chvili sneses :D
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    KARYSLAV: no ja jsem letela uz hodnekrat a vzdy s nadvahou a bez doplatku, az ted kdyz jsem letela z uk a mela misto 17, 22 :-), tak jsem holt musela dat 3 vrstvy obleceni a vyhodit nekolik veci do kose, zapocena jsem stahla na 18 a stejne jsem doplacela 6 liber s Jet2, svine polska, co me odbavovala musela vedet, ze jedu z prac. pobytu, tudiz vezu darky domu a tak a nechala me tam vyhazovat veci do kose... a poprala hezky let...
    OT:
    ted jsem cetla, ze s British air. je akce, zavazadla zadax a sleva 20 proc. za nadvahu :-), letela jsem s nima a davaji fajn svaciny, zadax :-)))
    HLUCHEJ
    HLUCHEJ --- ---
    KARYSLAV: Tak ja jsem ted letel s kamosema a meli jsme zaplaceny 2 zavazadla na 3 lidi. A jakoze byli jsme ve Spanelsku 20 dnu.

Ono kdyz se nacpou ty prirucni zavazadla (max. 10kg), tak uz se to i da...

Jako sranda, ze jedno zavazadlo jsme si predem vazili, co tam byla pustena jedna volne vaha a tam to prej melo pod 15. No a kdyz jsem prisel na check-in, tak jina ukazovala nejakejch 16,5 - ale vzal to :-)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    OFFINKAA: Me v brne odpustili leda kulovi, naopak v anglii jo.

Kdyz jsem leted d anglie, platil sem navic 1800, kdyz jsem letel zpatky, za uplne stejnej pocet veci v kufru sem neplatil ani korunu s oznamenim, ze je to este v limitu.

Jak jsem to pochopil, tak cca 17 kg zkousnout, mozna 17,5. V brne ale vaha ukazovala 18,5 nebo tak nejak. No sranda je, ze jsem zadny veci nrpidal ani neubral, porad stejna skladba, ale na kazdym letisti jina vaha :-)

Ale ta moznost cestovat z brna oproti praze je super.

I kdyz 15kg je naprd. Na 10 dni fakt nahouby, na 7 v lete se este sbalti da. Ale clovek musi mit lehkej kufr. Dobry je ze se da letet treba i jen s krosnou nebo hadrakem.
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    nj, Ty dojizdis :)
    ELECTRICFRET
    ELECTRICFRET --- ---
    UNCLEAN: tak to si asi nechám ujít v takovej čas.
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    OFFINKAA: no ja tam budu uz od zhruba 20hod.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    tak to tam budem od kdy jako nebo otazkou zustava kam pred tim?
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    OFFINKAA & MATHEW: no ja budu uz asi taky :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BRUTOPYR: kurňa, 240kč do londýna a zpět ? lol
    MYSCH_MASCH
    MYSCH_MASCH --- ---
    jak koukam na ten rynair...asi si tez nekam zaletim :D
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    UNCLEAN: to už budu zase na sračky
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    UNCLEAN: jezis, tak to nevydrzim :-), v 11 uz chodim spat
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    MATHEW & OFFINKAA: btw. zaciname 23:30 tak at tam nemusite trcet od deviti...
    BRUTOPYR
    BRUTOPYR --- ---
    OFFINKAA: Parada.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    KARYSLAV: sama jsem touhle linkou letela a je to skoda, ale do girony se opravdu nelita tak casto, proste to nevytezovali a misto toho, NOVINKA, pridali let do Edinburghu od rijna ...
    ale tech povolenych 15 kilo je fakt ubohe a staci leda tak na prodlouzeny vikend :-)
    ale v Brne odpousti nadvahu, zpet uz je to horsi ...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam