• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLABOLpartnerský vztah se závislým člověkem
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    no tak nějak sem si to myslel :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOTENCE: obecne plati, ze chces-li nejak ve vztahu fungovat, musis se vzdat nekterych veci, abys ziskal.


    MUDLER: neznam. vzdycky se ty lidi nejak dojebali. jo, znal jsem jeden takovej parek. byvali sousedi. slo o pernik, on prodaval, nevim jestli ona brala - ale asi jo, protoze na nakupy pro decka chodili jen po 9h vecer do tesca 24h, a tech deti mi bylo fakt lito. potkat rodinku, kdy je vyjetej Jim vyvedl na nakup ci kdyz sem videl z okna v sobotu rano, jak prijel tlustej cikan v medouru se dvema jeste tlustsima gorilama, ktery cekaly u dveri, nez se cigos vrati od jima.. nevim jesti to bylo uplne vhodny prostredi pro deti...


    MUDLER: sam sis polozil otazku, sam sis odpovedel.
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    mám rád jednu holku ale bere a do toho nejdu :/ takže odpovídejte ....díky
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    takovej dotaz............zná někdo z vás nebo zažil někdo ve svym okolí nějakej trochu vážnější vztah kterej opravdu fungoval a následně nezkončil jen hádkama a psychama...2 lidi který si rozumněli i přesto že jsou závislí narkáči a povedlo se jim například splodit a vychovat vzájemně potomka . nějak myslim že je to nesmysl pač emoce narkomani občas nezvládaj a protože i střízlivej mladej člověk má problemy s tím aby se bránil lásce.každej člověk i kdyby sebeinteligentnější nebo hloupější se v životě zamiluje,neubrání se lásce i kdyby chtěl.tak jak potom asi dopadaj lidi co se zamilujou a berou dál ??????????? nic moc asi co ? rád bych našel vyjímku ,aspon jednu :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    VYHULENY_UFO: Slečna by se taky měla rozmyslet, jestli chce takovýho kluka. A určitě bude každá líp tolerovat experimenty s drogama než lhaní a podvádění. Tím nechci obhajovat braní drog, ale obecně nedělá ve vztahu dobrotu, když se jeden musí ne zcela dobrovolně vzdát svejch zálib.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    D4NIX: OLO :) budto beres a nebo neberes. nebo si najdi holku, ktery nebude vadit ze ji lzes a nebo ze si obcas das :)
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    Uzavreni meho dotazu. Pritelkyne ma, da se rict, blok z mladi, kdy jeji mama kourila a zapirala to pred ni (vek cca 5-9 let). Ji vadilo, jednak ze to zni je cejtit a hlavne to, ze ji lze. A od toho je zafixovanej odpor k vsemu spatnymu. Paradoxne, legalni drogy -cigara, kafe, alkohol toleruje spis nez cokoli co je mimo zakon.

    Coz je asi na jinej klub, ale osobne mam, pres slib, ze stim skoncim, problem stim opravdu prestat - prestat myslet na to, ze bych si dal (kazdy kdo prestaval s kourenim asi vi, o cem mluvim)
    JONE
    JONE --- ---
    tak to by bylo samozřejmě ideální :) jenže asi dost sobecký.. podle mě, je už chyba na začátku, kde stavíš na roveň lásku k halucinogenum s láskou k holce.. to přeci nejde.. na druhou stranu chápu, že si na lsd ujíždíš, protože mě to taky baví :) ale to už je na debatu jinam.. nicméně na závěr můj "tip" - dej přednost holce kterou miluješ, k lsd se můžeš kdykoliv vrátit ;)
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    Dekuju za reakce.
    Dle posledni debaty co jsme meli na tohle tema se nejvic boji, ze kdyz si to dam v jeji pritomnosti budu na ni neprijemnej ci zlej, ale take toho, ze je to nelegalni.
    Samozrejmne nejlepsi by bylo kdyby mi obcasny vylet byl tolerovan, ale nadale by sama neholdovala a zaroven by si o tom nechala vypravet.
    JONE
    JONE --- ---
    přesně tak, jde o priority.. ale možná i o malé kompromisy.. buď chceš svištět ve vesmíru, nebo chceš bejt s holkou, která tomu prostě neholduje.. troufám si říct, že jestli dáš přednost lsd, houbám atd., fungovat to nebude...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    D4NIX: tezko rici nazor, co ji na tom vadi, ceho se boji? ze umres? ze se zmenis? ze se z tebe stane fetak? ze zacnes byt nebezpecny? nebo proste z presvedceni ze drogy jsou spatne? s necim by se mohlo dat hnout trpelivym vysvetlovanim a dodavanim informaci, s necim se hnout neda a clovek musi zhodnotit priority...
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    Prosim o nazor, procetl jsem par prispevku zpet a resej se tu slozitejsi osudy, ale potrebuju nazor a v mem okoli neni nikdo s podobnou zkusenosti.

    Hulil jsem uz leta, postupne prestaval a letos prestal uplne, protoze mi to prestalo delat dobre. Ale loni jsem objevil LSD, houby a MDMA a vicemene jsem si oblibil halucinogeny. Snazim se vyhybat experimentum se vsim na cem muze vzniknout zavyslost (ketamin, heroin, pernik, ...). Pote co jsem se zamiloval do LSD, jsem se zamiloval do soucasne pritelkyne, ktera tolerovala, ze jsem to vyzkousel, ale dale netoleruje moje obcasne vylety. Nikdy nic takoveho nezkusila a boji se toho, ale ja bych rad zustal sni a zaroven se dal obcasne venoval psychonautice a pripadne si na party dal mdma.
    Presvedcovat ji at to zkusi sama a pochopi nechci, opoustet ji kvuli droze nechci. Boji se o me a nedari se mi ji presvedcit, ze nema ceho. Ani ji neuklidnuje, ze pokud bude rodina, se vsim tim hodlam zkoncit.
    MARTASTEKK
    MARTASTEKK --- ---
    ¨já vám hrozě děkuji za názory, asi mě to od Vás tak nějak nakoplo k novému životu.. trhla jsem se od toho a pochopila že vztah se závilým člověkem mě bude stále a pořád stahovat tak nějak do minulosti a tím pádem i dolu.. vyměnila jsem si číslo, odstěhovala se a začala se zase věnovat přátelům a kamarádum kteří mě díky těmhle problémům ještě neodsoudily.. myslím že je to tak správně, přesto že mám tom a ráda a přeju mu vše nejlepší a hodně síly a vůle myslím že každý zvláš toho zvládnem víc. Díky za radu a i když to bolí vím že takhle je to nejrozumnější.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    VYHULENY_UFO: Kdyz dalo prodat nejmin za 10 g hacka :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MARTASTEKK: laska je kurva, ale mozna si jeste nepochopila, ze kdo neprestane s fetem do 30ti, neskonci pravdepodobne uz nikdy.
    Ale jo, milujes ho, je desne uzasnej skvelej, ale ver mi, takovy sou i lidi co nesmazej.
    my se zenou akorat kourime travu a uz bych nikdy nechtel mit partnerku co resi i jiny jedy. cesta do hajzlu, protoze drogy proti vztahu vzdycky vyhrajou.

    Ja si vzdycky vzpomenu na Katku, jak ji ten jejich ciganskej pritel z hlavaku v tom dokumentu rika "Ty debilito, ses tak blba, ze sis to decko nechala vzit."
    LALAJ
    LALAJ --- ---
    MARTASTEKK: Mne rozhodne partner jako motivace nefungoval,ale to bylo pred lecbou,po lecbe treba zafunguje,to uz jsem tu sanci nedostala..a to prosel komunitou,kdyz si s nim chodila?
    MARTASTEKK
    MARTASTEKK --- ---
    on už jendou v komunitě byl, celou ji prošel a ukončil, ale s těžkou manipulací a v podstatě mu k ničemu nebyla, na něj to byla komunita moc měkká. Uže jsem mu řekla že si ho k sobě asi nevezmu, ale když přišel s alternativou že pujde na ubytovnu než si něco najde stály mi všechny vlasy na hlavě.. tam se přeci nemuže chytit někoho normálního.. ale jo, s tím distancem to vidím stejně, jestli nebude venku sám fungovat i beze mě tak na něj asi seru, kor když je mi dvacet a potřebovala bych aby pomáhal někdo mě a ne já o osm let staršímu chlapovi..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MARTASTEKK: Jako do komunity nechce, chraneny bydleni nechce, ale bydlet s tebou mu nevadi. Bere 10 let, pravdepodobne prosel lecebnou uz nekolikrat a neuspesne. At ti dokaze ze to mysli vazne, at te presvedci celym svym bytim ze to tentokrat mysli vazne. Jinak na nej ser bez jakychkoliv vycitek. Porad lepsi kdyz z toho budes ty venku a budes v klidu nez b y jste oba skoncili pod mostem a na jehle. Ostatne jestli se zvladne sam dat do pohody, tak at prijde treba za tri mesice a muzete to probrat.
    MARTASTEKK
    MARTASTEKK --- ---
    já se pořád snažím vžít do jeho situace, když jsem byla v léčbě, taky jsem neměla vůbec nikoho, tak chápu na druhou stranu, že i on je na mě tak upnutý, právě díky tomu je to těžší rozhodování, jeho rodina mluví jen semnou ale s ním ne, tak je to trochu dvojí..
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MARTASTEKK: ale jak říkám nechci soudit, třeba vám to bude klapat třeba ne to nikdo neví
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam