• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSHAPujčovna pro všechny, co vrací!
    RABECK
    RABECK --- ---
    ahoj sháním zahrádku a rakev na Snb na Octavii (rok výroby 2000)
    bylo by to 9-15ledna , lepší by byl pronájem na tyto dny samožřejmě se zálohou
    GANESHA
    GANESHA --- ---
    ahoj, shanim behaci pas na pujceni na jeden den, chci tocit chuzi pred greenscreenem...kdyby nekdo nahodou vedel...diky
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    sháním za odnos nebo k zapůjčení (popř. do 150,-):

červený rolák
    CD nebo kazetový přehrávač přenosný (jakože magneťák, ne! discman)
    modrobílý pruhovaný kulich (nebo modré a bílé klubko vlny)

Praha - Holešovice, centrum

pošta
    AKUMEK
    AKUMEK --- ---
    ahojte, potřeboval bych půjčit pár světel(strobo, scany nebo otočný hlavy) na víkend 24,25 září. počítám s odměnou a s předáním všech mých iniciálů..
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    neni tu nejakej blazen co by mi pujcil na par dni nejakou outdoor kameru na prilbu? odmena v radu nekolika stokorun jista....
    BUBBLE
    BUBBLE --- ---
    Ahoj
    sháním na půjčení na týden od 2.7. tiskařský lis podobný tomuto http://kyklop.bloguje.cz//img/hadani01.jpg Používá se na linority a jiné grafiky.
    Možno i za drobný poplatek.
    Děkuji (Praha)
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    Sice trosku pozde, ale stejne to zkusim.... kdo by mi pujcil ted na vikend od 14.5 do 16.5. nejakej mensi zesilovac a bedny k nemu?? jde mi o ozvuceni zahradni akce...Zahrada je velikosti fotbalovyho hriste, ale na druhy strane zahrady neni potreba slyset music uplne na plny gule....
    samo ze za nejakou odmenu...diky
    TUILE
    TUILE --- ---
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    nemate někdo po ruce na půjčení dodávku?
    auto a ženská se nepůjčuje, ale zkouším to, kde se dá...
    prosím kdyžtak do pošty, děkuju!
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    ledni brusle vel. 45-46 by mi nekdo na vikend kolem 15.1. nepujcil?
    PETASV
    PETASV --- ---
    Ahoj. potřebuju na pátek půjčit plátno na projekci. Odměna jistá, Praha
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    shanim na pujceni na sobotu 31.10. blondatou paruku - styl ala Marilyn Monroe. Praha.
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    ahoj, potrebuju na weakend 18-20 zapujcit elektrocentralu. dam 300-500kc za pujceni za vikend! kdyby nekdo neco vedel, pls do posty, dik! je to v pytli, ale muj hlavni pujcovatel je debil a uz se mui to nechce pujcovat! demence, prosim pomozte mi nekdo!
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    potreboval bych velmi rychle na nekolik dni zapujcit plynovy varic VAR 2 + klidne odkoupim nejakou nacatou bombu.

dale pak bych se nam na vylet hodil obal na kytaru.

veeelmi specha.
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    shanim na pujceni rucni GPSku na tento vikend 11 az 13. zari...nejlepe praha nebo stredni cechy kolem Melnika...nechci nic zadarmo...
    GLAVER
    GLAVER --- ---
    shanim pujceni vetsi dodavky na 2-5 dni ve tretim zarijovem tydnu, Praha 6, za kazdou referenci predem dekuji ;o)
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    Zdravím, poptávám volant k PC ale jen půjčit tak na týden třeba za flašku bo něco takového... Tak komu by se doma válel volant a nebudeho používat tak týden a nebojil(a) by se ho půjčit tak budu velice ráda :o) Prosím do pošty, děkuji
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    Potreboval bych pujcit na tento vikend agregat. Tak 5-6 KW. Odmena jista. Jo a pokud mozno v praze a okoli. Domluvime se v poste.Ď
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    Cau potreboval bych pucit gramofon z 60 let jako rekvizitu na foceni, nemusi fungovat, priblizne neco takoviho:

tak kdyby nekdo mel/o necem vedel
    dik
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    zdravím, chci se poptat za někdo nemá na půjčení brašnu na kolo na nosič. jednalo by se o zapůjčení od 4 - 5. srpna do 13 srpna. Zda by se tu někdo našel... na odměně se dohodneme, kupovat se mi to nechce když to použiji asi zatím jen jednou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam