• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSHAPujčovna pro všechny, co vrací!
    _SRANDA_
    _SRANDA_ --- ---
    pripravuji se na prijmacky ze ZSV, tak se chci zeptat jeslti nekdo muze pujcit "Spolecenske vedy v kostce" nebo neco podobneho? Mam nejake mat. otazky a odmaturuj ze ZSV, tak cokoliv jineho ocenim. Pristi mesic vratim. Olomouc nebo postou (samozrejmne proplatim a poslu zpet) Diky
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Nebyl byste nekdo ochotny pujcit nam velky cestovni kufr? Velikost co se v kramech obvykle oznacuje jako rodinny kufr, tj. objem kolem 100 l. Na zacatek brezna. Praha
    KULA
    KULA --- ---
    Ahoj, umřelo mi externí napájení sata. datovou satu s převodníkem do USB mám ale jen ten disk nemám jak napájet. Pokud by někdo měl, Praha 7, pozvu na beer, za 20 minut disk zkopíruju.
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    ATYKIN: chacha, kulicha klidne pujcim, loni jsem si ho hackovala kvuli te same masce. ale bohuzel rolak uz nemam, ten jsem mela taky jen pujceny.
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    Sháním na půjčení

BARET
    KULICHA
    ČERVENÝ ROLÁK
    ŽLUTÝ ROLÁK

asi už tušíte proč..
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    Nemáte někdo?

Mohla bych výměnou půjčit, něco ze své knihovny. Nebo si řekněte.
    CHEROOKE
    CHEROOKE --- ---
    jaj to ne : D pardon.....15 kousků
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    CHEROOKE: 15 tun?
    CHEROOKE
    CHEROOKE --- ---
    sháním trochu(tak cca 15)uhlí na Mikuláše a pak vrátím :)
    DUMKI
    DUMKI --- ---
    prosim o zapujceni tepovace-tepichovace nebo jineho zarizeni na hloubkove cisteni kobercu, ev tipy, kde pujcit diky (p2 vinohrady)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Ahoj, chtel bych se zeptat jesli by nekdo nemel na pujceni na vikend 7.-10. várnici na polifku :) mala odmena jista, kdyztak posta, diky :)
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    Nevlastníte někdo náhodou diktafon, který byste byli ochotni zapůjčit na víkend?
    NIKOOTIN
    NIKOOTIN --- ---
    kdyby někdo věděl o dobré duši, která by půjčila na jeden den promítačku v Klatovech, Plzni, Domažlicích a okolí, ať se mi ozve na portretyzvirat@gmail.com, potřebuju něco nakreslit na zeď a zaboha mě nenapadá jak tam můžu přenést předlohu jinak než z promítače :-) díky!!!
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    shanim na pujceni, ale i odkoupim jutove pytle cca 10ks hlavne rychle praha a okoli
    BUBBLE
    BUBBLE --- ---
    sháním na pátek velké sluneční brýle, které dobře odráží, nejlépe vzor top gun ale mohou být i jiné
    praha širší centrum
    Díky
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    shanim nejakeho ochotu ktery by byl tak hodny a pujcil zacatkem cervence na par dni externi usb zvukovku. na pujcovnem se urcite dohodnem.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Shanim na sobotu 21.5 megafon, Praha. Na odmene se domluvime;)
    EXX
    EXX --- ---
    sháním k zapůjčení vrtačku s pneumatickým příklepem (vrtáníá do panelu v paneláku), na 4 díry , otázka 30ti minut... pošta
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    shanim na vikend na pujceni nejaky chranice na kolena a neco na prdel, jedu se ucit na prkne :-)

Praha, muzu si nekam dojet kolem obeda z namesti republiky
    OKENA
    OKENA --- ---
    zdravím SHÁNÍM NA PŮJČENÍ OD 5.2 - 7.2 2011 BOTY NA BĚŽKY (vel. 39 - 40, ty na starý běžky, s třema dirkama) K vrácení dodám ještě nějakou tu lahvinku, ta neurazí nikoho snad ( abstinenti dostanou dětský šáňo )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam