• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSHAPujčovna pro všechny, co vrací!
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    CHEROOKE: 15 tun?
    CHEROOKE
    CHEROOKE --- ---
    sháním trochu(tak cca 15)uhlí na Mikuláše a pak vrátím :)
    DUMKI
    DUMKI --- ---
    prosim o zapujceni tepovace-tepichovace nebo jineho zarizeni na hloubkove cisteni kobercu, ev tipy, kde pujcit diky (p2 vinohrady)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Ahoj, chtel bych se zeptat jesli by nekdo nemel na pujceni na vikend 7.-10. várnici na polifku :) mala odmena jista, kdyztak posta, diky :)
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    Nevlastníte někdo náhodou diktafon, který byste byli ochotni zapůjčit na víkend?
    NIKOOTIN
    NIKOOTIN --- ---
    kdyby někdo věděl o dobré duši, která by půjčila na jeden den promítačku v Klatovech, Plzni, Domažlicích a okolí, ať se mi ozve na portretyzvirat@gmail.com, potřebuju něco nakreslit na zeď a zaboha mě nenapadá jak tam můžu přenést předlohu jinak než z promítače :-) díky!!!
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    shanim na pujceni, ale i odkoupim jutove pytle cca 10ks hlavne rychle praha a okoli
    BUBBLE
    BUBBLE --- ---
    sháním na pátek velké sluneční brýle, které dobře odráží, nejlépe vzor top gun ale mohou být i jiné
    praha širší centrum
    Díky
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    shanim nejakeho ochotu ktery by byl tak hodny a pujcil zacatkem cervence na par dni externi usb zvukovku. na pujcovnem se urcite dohodnem.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Shanim na sobotu 21.5 megafon, Praha. Na odmene se domluvime;)
    EXX
    EXX --- ---
    sháním k zapůjčení vrtačku s pneumatickým příklepem (vrtáníá do panelu v paneláku), na 4 díry , otázka 30ti minut... pošta
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    shanim na vikend na pujceni nejaky chranice na kolena a neco na prdel, jedu se ucit na prkne :-)

Praha, muzu si nekam dojet kolem obeda z namesti republiky
    OKENA
    OKENA --- ---
    zdravím SHÁNÍM NA PŮJČENÍ OD 5.2 - 7.2 2011 BOTY NA BĚŽKY (vel. 39 - 40, ty na starý běžky, s třema dirkama) K vrácení dodám ještě nějakou tu lahvinku, ta neurazí nikoho snad ( abstinenti dostanou dětský šáňo )
    RABECK
    RABECK --- ---
    ahoj sháním zahrádku a rakev na Snb na Octavii (rok výroby 2000)
    bylo by to 9-15ledna , lepší by byl pronájem na tyto dny samožřejmě se zálohou
    GANESHA
    GANESHA --- ---
    ahoj, shanim behaci pas na pujceni na jeden den, chci tocit chuzi pred greenscreenem...kdyby nekdo nahodou vedel...diky
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    sháním za odnos nebo k zapůjčení (popř. do 150,-):

červený rolák
    CD nebo kazetový přehrávač přenosný (jakože magneťák, ne! discman)
    modrobílý pruhovaný kulich (nebo modré a bílé klubko vlny)

Praha - Holešovice, centrum

pošta
    AKUMEK
    AKUMEK --- ---
    ahojte, potřeboval bych půjčit pár světel(strobo, scany nebo otočný hlavy) na víkend 24,25 září. počítám s odměnou a s předáním všech mých iniciálů..
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    neni tu nejakej blazen co by mi pujcil na par dni nejakou outdoor kameru na prilbu? odmena v radu nekolika stokorun jista....
    BUBBLE
    BUBBLE --- ---
    Ahoj
    sháním na půjčení na týden od 2.7. tiskařský lis podobný tomuto http://kyklop.bloguje.cz//img/hadani01.jpg Používá se na linority a jiné grafiky.
    Možno i za drobný poplatek.
    Děkuji (Praha)
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    Sice trosku pozde, ale stejne to zkusim.... kdo by mi pujcil ted na vikend od 14.5 do 16.5. nejakej mensi zesilovac a bedny k nemu?? jde mi o ozvuceni zahradni akce...Zahrada je velikosti fotbalovyho hriste, ale na druhy strane zahrady neni potreba slyset music uplne na plny gule....
    samo ze za nejakou odmenu...diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam