• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    SASH
    SASH --- ---
    PRASAD: moje Anda, ale moc to neupdatuju, po pravde

http://www.facebook.com/#!/pages/Angela/307515685929589
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    ma tu nejaky sfinx facebook?
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Ahojda lidi, doporučili byste mi nějakou chovku?
    KIKAA
    KIKAA --- ---
    čau, já jsem William a jsem závislej na své paničce :-))

27012012287.jpg (710729 B)
    SASH
    SASH --- ---
    odpocinek, nabirame sily na dalsi zlobeni!
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    jj broskvička
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Tepla broskev nebo taky jelenice :)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    PHOE3E: Ja si sphynxe hladila na vystave a je opravdu hodne zvlastni a moc prijemny na dotek, prirovnani k hodne jemne broskvi je prihodne, si myslim:-)
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    Nejste někdo z Brna, kdo ma Sphynxku? Zajímalo by mě, jaká je na dotek.. Četla sem, že je to jako hladit broskev :))
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    MAIKOR: chovatelka mi psala, že teď zjistili, že jim nakryl jednu kočičku.. takže by měl být v pořádku.. Když sem byla s Babunkou na veterině na očkování, tak veterinářka ji prohlídla, že by měla být ok, ale takhle na pohled stejně asi nic závažného nezjistí.. jestli to třeba nemohlo být i tím očkováním, že se nezadařilo.. Byla očkovaná krátce před krytím...
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    žádná hrůza pokud se to nepovedlo napoprvé. Řešila bych to, až by se to nepodařilo třeba na potřetí. Kocour je v pořádku? Splodil už nějaké potomstvo?
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    MAIKOR: ask sono.. nemám mod představu, jan je to u koček.. jak se dá zjistit jestli nemá nějaký zánět nebo nečo, proč se to krytí nepodařilo.. ani nevím jestli je to běžné, že se třeba nezadaří.. nevím no..
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    kočky jsou při mrouskání vždycky smělejší a mazlivější. Držím palec ať se krytí povede. Na jaké vyšetření s ní chcete jít?
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    MAIKOR: trošku jo.. když se jí zrovna chce, tak se nechá i pohladit, ale teďka už je zase pár dní schovaná.. asi má svá období.. když mrouská, tak jí nevadíme, ale jinak.. no uvidíme co s ní udělají koťátka.. musíme ji nechat vyšetřit protože poslední krytí nějak nevyšlo :((
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    my máme jednu a nutně pro ni potřebujem parťáka na siamí darebačení :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    PHOE3E: vždyť já vím :-) (ze siamího audítka :-) Vypadají spolu moc spokojeně. Už se Babu osmělila?
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    MAIKOR: dobrá volba.. mám dvě doma :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PHOE3E: přesně, to chápu. tak si počkej, místo shánění pokoutně nakříženého čehosi, co v lepším případě nebude sfinx a v horším bude mít nějakou zdravotní vadu.
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    MAR_TINA: Mám kočku za 10k nepotřebuju poučovat kolik stojí veterinární péče... Teď nechávám kocourka kastrovat a kočičku chceme krýt, takže s tím budou další finanční výlohy, proto si nemůžu dovolit vynaložit 8tisic za další kočku...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PHOE3E: nic ve zlém, ale pokud si nemůžeš jednorázově dovolit za kočku 8 tisíc a hledáš alternativu o cca 2 tisíce levnejší, budeš mít na první rok péče včetně případných komplikací? kočka ti spadne z okna nebo něco sežere, to je hned, a nebudeš mít ani na veterináře.

(za 2000 kč ti ji fakt nikdo nedá, to je holá cena odchovu pouliční směsi na dvorku).

to bych radši rok dva počkala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam