• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    SASH
    SASH --- ---
    MAARISTAAN
    MAARISTAAN --- ---
    PODFUCK: s tvým nickem to zní fakt seriozně :-)
    NEKE
    NEKE --- ---
    TERRYNKA: tak to je dokonalé :))
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    FLOE
    FLOE --- ---
    SASH: Jezis, jeste takovej peknej chlap :']
    NEKE
    NEKE --- ---
    to jako fakt?..no ja sem z toho celkem v šoku..má 4 roky a nikdy nebyla chlupatá..ani na zimu jí to nedělalo a najednou se z ní dělá plyšák..ale abych pravdu řekla je to takove fajne :D připomina mi to devon rexe :)
    SASH
    SASH --- ---
    CABANNOS: to asi dela dost sphynxu, kamarad mi popisoval ze jeho sphynxi slecna dela to same :]]
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    SASH: Tak tohle znám! :)
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    ta moje ma zase chlupaty nohy
    NEKE
    NEKE --- ---
    Pomooc..moje nahatá kočka začíná chlupatit !!! Nevím jestli bude tak krutá zima a nebo je to tím, že můj přítel se asi zbláznil a pořád větrá a je u nas poměrně chladno. Ale moji čičině ktera byla uplně bez chlupu začal v oblasti ledvin růst plyšový povrch...a postupně se to spojuje i s ocasem.. Tohle jí nikdy na zimu nedělalo, máte s tím někdo zkušenost?
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    CABANNOS: to samé u nás. nemá tedy konkrétně tenhle pelech, ale ze stejného materiálu spacáček a jak ho vášnivě muchluje a cupuje drápky, je to všude. Všude. VŠUDE !! :-)
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    TERRYNKA: Cucky jsou všude a kocour zřejmě miluje pelech natolik, že je občas pozře a následně vyvrhne. :)

NEKE: Mohu taky doporučit Kik (textil-diskont), zde prodávají dětské dečky cca 1x1 za přijatelných 100 Kč. Nejsem si jistý jaký je to materiál, ale naší kočkou je vyhledávaný ... samozřejmě měkký.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam