• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: Počkej do číčiných tak deseti let, ona se uklidní, neboj :-P
    Nik včera shodil kytku z police nad zábradlím u schodů. Květinka se tedy proletěla o patro níž a obsah květináče dolétl až do haly, obýváku, kuchyně a předsíně, heč :-)
    Doma byl páníček, takže kocourovo jediné štěstí bylo, že projevil pud sebezáchovy a kamsi zalezl, jinak by letěl asi jako ten květináč :-)
    OPI
    OPI --- ---
    CORIM: fakt?to je napořád?já myslela že ji to přejde jak bude vykastrovaná a trochu zestárne
    CORIM
    CORIM --- ---
    OPI: Coz je v zasade normalni kocici chovani :D
    OPI
    OPI --- ---
    NEKE: jej to je blbec, můj pes naštěstí na boty nikdy nebyl zato mi zničil postel jak byl malý...teď už doma neničí vůbec nic (snad mě dneska nepřekvapí :D) a právě jak jsem si na to konečně zvykla že nemusím vysávat a uklízet každý den tak mi začla dělat bordel číča...vyhrabává hlínu z kytek, shazuje kytky z parapetu, škrábe mi tapetu na chodbě, ukusuje odpadkový pytlík v koši a tak :D
    CORIM
    CORIM --- ---
    Vsechny vas tu zvu na vystavu kocek poradanou ZO Praha 8 ve dnech 16.02.2013 - 17.02.2013 v hotelu Diplomat na Praze 6 kousek od stanice metra Dejvicka.

STAR SHOW .eu
    http://www.starshow.eu/
    NEKE
    NEKE --- ---
    OPI:
    CABANNOS:

je to hajzl :D nikdy mě žádné mé jakékoliv zvíře (a že jsem jich už měla) nevytočilo tolik co čokl...
    normálně věci už neničí ale někdy se to prostě sejde, máte toho hodně v práci do toho počasí s mrazy a nemá tolik pohybu kolik vyžaduje tak dělá naschvály (a neříkejte mi ze to psi neumí ! :D ) prostě mě teď nas*al- jedu mu pro granule, za hodinu jsem zpátky a on i když mu vedle pelíšku leží jeho hračky, dostal se do koupelny (nevím jak) a vyhrabal botník, vybral si ty nejluxusnější boty (samozřejmě moje) které jsem na sobě měla jen párkrát protože to nejsou boty pro každou příležitost a totalně je rozkousal na kusy....no moje nervy!!! fakt zlatá kočka
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    ten cernej nahore je mega
    OPI
    OPI --- ---
    NEKE: nekushko tobě dělá pes doma bugr?tomu nevěřím...jinak můj pes už konečně bordel přestal dělat a pořídila jsem ufo a to dělá bordel za něj takže jsme zase na začátku :D
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    NEKE: Taky to není bez problémů, začínám mít rozhozené zažívání. :P Máš nádherného psa, chce to trpělivost s oběma. ;)
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    NEKE
    NEKE --- ---
    CABANNOS: takovýho černouška bych brala taky....radej dve kocky nez čiču a psa co ničí co se dá.
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---

Blízká setkání třetího druhu.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    A ve školce poněkud šokoval kolegy i pedagogický sbor:
    "máš nějaké zvířátko? A jaké?"
    "kočičku. Růžovou!"
    "Ale notak.. jaký má kožíšek?"
    "žádnej !!!!"

:-)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NEKE: moje dítě, když někde vidí kočku opatřenou srstí, vždycky s úžasem zvolá "kočička !!! a má.... má... chlupy !!" :-)
    NEKE
    NEKE --- ---
    TERRYNKA: taky mám nejraděj ušatce :) ale s myvalem jsem se setkala takhle na živo poprve a byla jsem z něj fakt unešená. btw. Jednou se mi přitel smál když jsem ho táhla k plotu po kterém si pochodovala kočka domácí s větou " Pojď se podívat jak vypadá normální kočka" :D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NEKE: Má pořadí oblíbenosti je
    sphynx
    siamky
    orientálky
    mainky

:-) Miluju jak drobné kousky, tak obrmice :-)
    NEKE
    NEKE --- ---
    no taky přesně žasnu nad videjkama koček co skáčou a lezou kam se dá...až si říkám, je Gala vážně kočka?:D

ted trochu odbočím- sphynxove jsou celkem prťaví a já ted byla na jednom bytě a tam měli mývalího kocoura...no ja sem z ni byla uplně paf..kočka velka jak kokršpaněl, huňatá, že sem měla pořád chut do í zabořovat obličej..ale byl to PAN kočka...připadal mi celkem namyšlený :D byl to zrzek a pochodoval si po bytě jako nějaký majestátný tygr :) ale našla jsem slabinu kdy změkl...byl stejně hravý jako sphynx, takže zammnou pak lítal jak pako. No nezvyk, dva takové extrémy kočiči..
    OPI
    OPI --- ---
    :) tak mě na kuchy.linku taky nevyskočí, mám ji celkem vysoko ale co se týče kuchyně tak kteroukoliv skříňku otevřu je tam dřív než ji zaregistruju, skříňku zavřu a po pár minutách slyším mňoukání a já hledám kde jsem ji zase zavřela :D ale jinak sedí strašně ráda na set-top-boxu vedle TV a vyhřívá se
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NEKE: Ufo je taky pozemní vydání. Vyskočí maximálně na stůl a na nízkou knihovnu, když potřebuje opackovat něco v televizi, která je na zdi nad ní, ale to je velmi výjimečná situace. Zato Nika abych od míst pod stropem sestřelovala. Vždycky jsem čuměla jak vrána na videa, ve kterých kočky dřepí na horní hraně dveří - žádná moje kočka to nedělala. Takže mám teď kocoura, kterého omylem ze dveří jejich zavřením shodím pětkrát denně. Otevřu skřínku v kuchyni a během vteřiny v ní mám kocoura, který sledoval cvrkot z vrchu kuchyňské linky. Amy by nenapadlo jít dřepět na kryt akvária. Pokud Nika nevidím na dveřích, skřínkách linky nebo na skříni v ložnici, je spolehlivě právě tam :-)
    NEKE
    NEKE --- ---
    TERRYNKA: jehehe to je srandovní že mají stejně na večer v prdelce vrtulku..ale dost mě překvapuje, že je Galka nízkoprofilová kočka..neleze vůbec po skříńkách, skříních, komodách,kuch.lince. pračce ani stolku..chodí jen po zemi, gauči, posteli, okně kde má dečku a stolečku v kuchyni kde má misku. A nikdy v životě si nelehla jinam než na 3 místa-gauč, postel a okno s dekou. Možná se stydí, viděla jsem pár jejich nepovedených výskoků a vždycky sem se i musela hrozně smát :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam