• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    NEKE
    NEKE --- ---
    Tyjo...tak to ja zase musím říct, že mám Galu krásně vychovanou..taky když se nastěhovala byly poshazovany a vyhrabany kvítka, stihla rozškrábat koberec (ale stejně byl pred vyhozenim nez se udelala plovoučka) ale parkrát dostala na zadek a dnes uz je klid. Někdy zaleze pod postel a začne škrábat do koberce, ale stačí říct GALO! a ona okamžitě přestane..a tak je to s čímkoliv. na parapet v kuchyni uz radej nechodi tam mám nejvíc květin. proste hodnoučká. stačí jí za něco párkrát napomenout jednou dat na zadek a ona uz to neudela:) . Akorát jídlo se před ní musí schovávat. ani zabalený sušenky si nesmim nechat v kabelce protoze je schpopna se k im dostat.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: Já mám většinu květin v koupelně, kterou jako jedinou zavírám :-)
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: aha no super :D, takže stěhování všech kytek v noci do obýváku a přes den do zavřené ložnice mě čeká napořád?? :D ještě že jich nemám zas tak moc...
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: Počkej do číčiných tak deseti let, ona se uklidní, neboj :-P
    Nik včera shodil kytku z police nad zábradlím u schodů. Květinka se tedy proletěla o patro níž a obsah květináče dolétl až do haly, obýváku, kuchyně a předsíně, heč :-)
    Doma byl páníček, takže kocourovo jediné štěstí bylo, že projevil pud sebezáchovy a kamsi zalezl, jinak by letěl asi jako ten květináč :-)
    OPI
    OPI --- ---
    CORIM: fakt?to je napořád?já myslela že ji to přejde jak bude vykastrovaná a trochu zestárne
    CORIM
    CORIM --- ---
    OPI: Coz je v zasade normalni kocici chovani :D
    OPI
    OPI --- ---
    NEKE: jej to je blbec, můj pes naštěstí na boty nikdy nebyl zato mi zničil postel jak byl malý...teď už doma neničí vůbec nic (snad mě dneska nepřekvapí :D) a právě jak jsem si na to konečně zvykla že nemusím vysávat a uklízet každý den tak mi začla dělat bordel číča...vyhrabává hlínu z kytek, shazuje kytky z parapetu, škrábe mi tapetu na chodbě, ukusuje odpadkový pytlík v koši a tak :D
    CORIM
    CORIM --- ---
    Vsechny vas tu zvu na vystavu kocek poradanou ZO Praha 8 ve dnech 16.02.2013 - 17.02.2013 v hotelu Diplomat na Praze 6 kousek od stanice metra Dejvicka.

STAR SHOW .eu
    http://www.starshow.eu/
    NEKE
    NEKE --- ---
    OPI:
    CABANNOS:

je to hajzl :D nikdy mě žádné mé jakékoliv zvíře (a že jsem jich už měla) nevytočilo tolik co čokl...
    normálně věci už neničí ale někdy se to prostě sejde, máte toho hodně v práci do toho počasí s mrazy a nemá tolik pohybu kolik vyžaduje tak dělá naschvály (a neříkejte mi ze to psi neumí ! :D ) prostě mě teď nas*al- jedu mu pro granule, za hodinu jsem zpátky a on i když mu vedle pelíšku leží jeho hračky, dostal se do koupelny (nevím jak) a vyhrabal botník, vybral si ty nejluxusnější boty (samozřejmě moje) které jsem na sobě měla jen párkrát protože to nejsou boty pro každou příležitost a totalně je rozkousal na kusy....no moje nervy!!! fakt zlatá kočka
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    ten cernej nahore je mega
    OPI
    OPI --- ---
    NEKE: nekushko tobě dělá pes doma bugr?tomu nevěřím...jinak můj pes už konečně bordel přestal dělat a pořídila jsem ufo a to dělá bordel za něj takže jsme zase na začátku :D
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    NEKE: Taky to není bez problémů, začínám mít rozhozené zažívání. :P Máš nádherného psa, chce to trpělivost s oběma. ;)
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    NEKE
    NEKE --- ---
    CABANNOS: takovýho černouška bych brala taky....radej dve kocky nez čiču a psa co ničí co se dá.
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---

Blízká setkání třetího druhu.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    A ve školce poněkud šokoval kolegy i pedagogický sbor:
    "máš nějaké zvířátko? A jaké?"
    "kočičku. Růžovou!"
    "Ale notak.. jaký má kožíšek?"
    "žádnej !!!!"

:-)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NEKE: moje dítě, když někde vidí kočku opatřenou srstí, vždycky s úžasem zvolá "kočička !!! a má.... má... chlupy !!" :-)
    NEKE
    NEKE --- ---
    TERRYNKA: taky mám nejraděj ušatce :) ale s myvalem jsem se setkala takhle na živo poprve a byla jsem z něj fakt unešená. btw. Jednou se mi přitel smál když jsem ho táhla k plotu po kterém si pochodovala kočka domácí s větou " Pojď se podívat jak vypadá normální kočka" :D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NEKE: Má pořadí oblíbenosti je
    sphynx
    siamky
    orientálky
    mainky

:-) Miluju jak drobné kousky, tak obrmice :-)
    NEKE
    NEKE --- ---
    no taky přesně žasnu nad videjkama koček co skáčou a lezou kam se dá...až si říkám, je Gala vážně kočka?:D

ted trochu odbočím- sphynxove jsou celkem prťaví a já ted byla na jednom bytě a tam měli mývalího kocoura...no ja sem z ni byla uplně paf..kočka velka jak kokršpaněl, huňatá, že sem měla pořád chut do í zabořovat obličej..ale byl to PAN kočka...připadal mi celkem namyšlený :D byl to zrzek a pochodoval si po bytě jako nějaký majestátný tygr :) ale našla jsem slabinu kdy změkl...byl stejně hravý jako sphynx, takže zammnou pak lítal jak pako. No nezvyk, dva takové extrémy kočiči..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam