• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    omnomjom)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Ufo by Tymur

SASH
    SASH --- ---
    neco z vikendu

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ... a dozaduje se objednani terminu u me taterky :-)))
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    SASH: bozi :))
    SASH
    SASH --- ---
    klasika u nas doma :D

CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    IMG 20140713 201127 2
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    S nejvetší pravděpodobností budeme muset dát Zacharyho pryč. Už teď se poohlížím po potencionálním zájemci. Nekastrovaný, absolutně neznačkující, čtyrletý, papírák, skvělej rodokmen - což pro nás nebylo důležuté, ale pravdou je, že dle toho i vypadá :-) - krásně stavěný, naprostý atlet, úplně holý. O povaze nemohu nic moc psát, protože ho máme cca 2,5 měsíce a samozřejmě, že se chová tak jako každá jiná kočka při adaptaci v jiné rodině. Jediné co, tak je opravdu hodně kontaktní, ale už jsme ho naučili odmítání slovemm "padej" a on jde :-)

Nesnáši se dobře s Tlustíkem a Arthurem Azraelem, většina problému je ze strany Zacharyho, ale je to jen kvůli tomu, že si páni nesedli? Brán byl z rodiny, kdy normálně fungoval jak s koučkama tak psama.

Ráda bych ho dala za pořizovací cenu - více kdyžtak osobně - ve zprávách, vlastně je vše na domluvě a okolnostech..

VERIMP
    VERIMP --- ---
    Vetšina kapsiček jsou srágory plný soli a dalších nesmyslů! Myslim, že je kočky vůbec nepotřebují a vědí to a protože jsou chytřejší než lidi, tak je prostě nežerou :-).
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    TERRYNKA: Naprosto skvěle - ty naše kočky jsou z jiného vesmíru.... po Týdnu vyhojeno, srostlé :-) :-) :-). jen ted trnu, aby se tam něco nezamklo, ale snažili jsme se to vyplachovat, cistit do poslední chvilky. ted se i srovnává podkoží a vypadá to nadějně :-) Palečky se vyplatilo držet - děkuji.
    OPI
    OPI --- ---
    SNIPERCZ: já mám taky symfonii když si náhodou dovolím půl hodiny po probuzení dělat nejdřív něco jiného než sypat do misky papání, jinak je ta moje potvůrka docela tichá..teď jsem tady na nějakém auditku viděla video jak siamáci řvou když se pánička sprchovala a to bych asi teda zešílela :D
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    OPI: Tak ten my si večer dovolit jít spát bez kapsičky tak mě asi vytáhne z postele za nohu a praští se mnou o zem, to je jak mňoukací symfonie než člověk odemkne a dojde pro kapsičku, ale když jsem mu minule uvařil ořezy z lososa, tak panáček jen ohrnul nos, čím že ho chci asi otrávit. Jsou to potvory mlsný, smiř se s tím :)
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: super, asi vyzkouším vzorek, díky
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: Ufo se futruje Gourmet konzervami. Má je jako odměnu za koupání. Kapsičky jí nejedou.
    OPI
    OPI --- ---
    halo halo, papají všichni vaši sphynxíci kapsičky? ta moje to absolutně odmítá a to už jsem donesla domů snad osmý druh a pořád to samé, čuchne a fuuuj, odejde no a sežere to pes...
    jinak jí granule ale kousíček masíčka, salámku, sýru, párku, pribináček, nanuk, prostě všechno by ráda ale kapsičku nee, jakto?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam