• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    Nejen galerie bezsrstých kočiček!

Spříznený klub: [ Nahatí domácí mazlíčci, aneb máme dost chlupů!! :) ]

Máte doma tohoto nechlupatého mazlíka? Pochlubte se.
    Jaká je povaha téhle kočky?
    Co se Vám na nich líbí a co ne?

rozbalit záhlaví
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    OPI: Nezlob se na mě, ale tvé reakce a přirovnání jsou absolutně milné. Vůbec netušíš, co zvířatům jako takovým obětujeme, jak se k nim chováme a vůbec...... Proto prosím nesuď! Přirovnání k dětem je maximálně vtipné! Zamysli se nad tím, jestli je víc v pořádku si nechat kočku, která je neustále seřezaná do krve a druhá má rány k šití a ATB, nebo mu najít jinou rodinu? Doplňuji že každému, kdo se na inzerát ozval jsem nastínila, proč Zacharymu hledáme novou rodinu. Podotýkám, že Zachary si nesednul jen s Arthurem Azraelem, takže to není o tom, že by to byla problematická kočka! Ostatně Zachary už v nové rodině je - na zkoušku a když mu tam bude dobře, neprodáváme ho, ale darujeme!!! Protože jsme našli skvělou rodinu, co mu dá péči minimálně tak kvalitní jako měl u nás.

Co se týká bazoše, tak i tam se vyskytují velice kvalitní chovatelé a milovníci zvířat, jako všude jinde! Posuzuji z mé zkušenosti! Na základě reakcí na bazoši, jsem se seznámila i s lidmi, kteří v první řadě představili sebe, své okolí a to co kočičce chtějí dát a proč si jí chtějí pořídit, nabídli setkání, nebo více psaní o sobě a až poté chtěli informace o Zacharym. Nebo s paní, která mi moc pomohla s rozhledem a možnostmi a snažila se mi najít kvalitní domov...

Kdo má zájem napadat a soudit lidi o kterých nemá ani tucha, ty prosím o reakce do zpráv. Děkuji.
    OPI
    OPI --- ---
    REDIVIDER: tak zrovna bazos.cz mi nepříjde jako šťastná volba, tam jsou právě většinou uplně hrozné inzeráty....a 90% těch inzerátů se lidi zbavují zvířat a nehodlají si ho brát zpět pokud by nastal problém....
    právě proto se ptám když je s PP jestli si ho chovatel nemůže vzít zpět a udat ho sám...já mám od mojí chovatelky třeba tuto možnost doživotně, jakože než dávat takový inzerát tak oslovit jí, vysvětlit problém a ona už si poradí....
    Já se jen osobně nemůžu pořád smířit s tím že lidi se zvířat zbavují...kdyby se dvě děti nesnesly a byly mezi nimi neustálé konflikty tak to jedno taky neprodáte (nemyslím to teď konkrétně na vás ale prostě mě to mrzí jaká je to dnes móda pořizovat zvířata a za pár let se jich zbavovat)
    To že jste nevhodné zájemce odmítli je moc fajn, takových by mělo být víc...
    REDIVIDER
    REDIVIDER --- ---
    OPI: Tak tenhle komentář mi přijde nešťastný hned z několika důvodů. Jednak jsem si v inzerátu nikde nevšiml informace "zpět ho neberu". Za další, pokud kupujete kocoura od člověka kterého neznáte, nikdo na světe Vám nemůže zaručit jestli je to jeho první, druhá, nebo dvacátá rodina, takže také zbytečný výkřik myslím.
    Věřte, že pokud napíšete "já ho tedy beru", tak Vám ho rozhodně nepošlem obratem PPLkem, ale skrz mail a/nebo telefon se o Zacharym dozvíte naprosto všechny detaily, které v uvedeném, spíše informačním inzerátu, nejsou uvedeny. Stejně tak budeme tahat informace my z Vás, protože Zacharyho máme opravdu rádi, záleží nám na tom kam se dostane a jen tak někomu ho nedáme. Ostatně jsme již dva zájemce odmítli.
    OPI
    OPI --- ---
    VERIMP: a proč do toho inzerátu neuvedete že se nesnesl s vašim kocourem? nebo kocourama? příjde mi to takové jakože rychle kocoura pryč, vzít prachy ale zpět už ho nevezmu...omlouvám se že to říkám tak tvrdě ale já kdybych si ho od vás brala tak bych to třeba chtěla vědět a mít možnost vám ho vrátit pokud by se nesnesl s mojema zvířátkama....navíc když je s PP tak chovatel ho zpět nevezme?
    když vy ho máte 2,5měsíce a kocour už má 4 roky tak kdoví v kolikati takových rodinách už byl :(
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    Kdyby někdo o někom věděl, prosím.

4letý SPHYNX s PP- nekastrovaný, neznačkující kocour - Praha 9, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/37560574/4lety-SPHYNX-s-PP-nekastrovany-neznackujici-kocour.php
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    :-)) bozi!!
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    moje demonio Kara :)

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    omnomjom)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Ufo by Tymur

SASH
    SASH --- ---
    neco z vikendu

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ... a dozaduje se objednani terminu u me taterky :-)))
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    SASH: bozi :))
    SASH
    SASH --- ---
    klasika u nas doma :D

CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    IMG 20140713 201127 2
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    S nejvetší pravděpodobností budeme muset dát Zacharyho pryč. Už teď se poohlížím po potencionálním zájemci. Nekastrovaný, absolutně neznačkující, čtyrletý, papírák, skvělej rodokmen - což pro nás nebylo důležuté, ale pravdou je, že dle toho i vypadá :-) - krásně stavěný, naprostý atlet, úplně holý. O povaze nemohu nic moc psát, protože ho máme cca 2,5 měsíce a samozřejmě, že se chová tak jako každá jiná kočka při adaptaci v jiné rodině. Jediné co, tak je opravdu hodně kontaktní, ale už jsme ho naučili odmítání slovemm "padej" a on jde :-)

Nesnáši se dobře s Tlustíkem a Arthurem Azraelem, většina problému je ze strany Zacharyho, ale je to jen kvůli tomu, že si páni nesedli? Brán byl z rodiny, kdy normálně fungoval jak s koučkama tak psama.

Ráda bych ho dala za pořizovací cenu - více kdyžtak osobně - ve zprávách, vlastně je vše na domluvě a okolnostech..

VERIMP
    VERIMP --- ---
    Vetšina kapsiček jsou srágory plný soli a dalších nesmyslů! Myslim, že je kočky vůbec nepotřebují a vědí to a protože jsou chytřejší než lidi, tak je prostě nežerou :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam