OPI: Nezlob se na mě, ale tvé reakce a přirovnání jsou absolutně milné. Vůbec netušíš, co zvířatům jako takovým obětujeme, jak se k nim chováme a vůbec...... Proto prosím nesuď! Přirovnání k dětem je maximálně vtipné! Zamysli se nad tím, jestli je víc v pořádku si nechat kočku, která je neustále seřezaná do krve a druhá má rány k šití a ATB, nebo mu najít jinou rodinu? Doplňuji že každému, kdo se na inzerát ozval jsem nastínila, proč Zacharymu hledáme novou rodinu. Podotýkám, že Zachary si nesednul jen s Arthurem Azraelem, takže to není o tom, že by to byla problematická kočka! Ostatně Zachary už v nové rodině je - na zkoušku a když mu tam bude dobře, neprodáváme ho, ale darujeme!!! Protože jsme našli skvělou rodinu, co mu dá péči minimálně tak kvalitní jako měl u nás.
Co se týká bazoše, tak i tam se vyskytují velice kvalitní chovatelé a milovníci zvířat, jako všude jinde! Posuzuji z mé zkušenosti! Na základě reakcí na bazoši, jsem se seznámila i s lidmi, kteří v první řadě představili sebe, své okolí a to co kočičce chtějí dát a proč si jí chtějí pořídit, nabídli setkání, nebo více psaní o sobě a až poté chtěli informace o Zacharym. Nebo s paní, která mi moc pomohla s rozhledem a možnostmi a snažila se mi najít kvalitní domov...
Kdo má zájem napadat a soudit lidi o kterých nemá ani tucha, ty prosím o reakce do zpráv. Děkuji.